29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to já bych šla 100x raději dělat popeláře. Škoda, že mé fyzično k tomu nestačí. Plat mají fakt slušný a ještě se povozí v oranžovém autě Hospodyni bych v žádném případě nemohla dělat. Neříkám, že je to ponižující práce, ale mě by to ponižovalo. Stačilo mi, když jsem měla vypomáhat švagryni v Mnichově při úklidu. Úklid nových baráků po zednících mi nevadil, ale hrbit se u někoho doma - v žádném případě.
Michaela.43 napsal(a):
služená, ...asi v naší řeči zní blběji někomu, takže co takhle housekeeper, nebo-li hospodyně.....a proč ne?určitě by pracovala v čistém prostředí, než třeba popeláři, a to je taky třeba, aby to někdo dělal....
Není tady
tak nevím...popeláři že byx byly dobře placení??!! mám známého...a nič moč:-((((
Není tady