27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky, poradily byste mi, jak nejlepe prodat kocar, kde jsou na internetu inzeraty zadarmo, at to muzu dat na vic stranek. Jednalo by se o Deltim sport, ktery ma jeste rok zaruku, kdybyste o nekom vedeli. MOc diky
Není tady
Ahojky, co to prozatím zkusit tady na ,,Vetenictví" ??? PetaZ ho tam má také,kolikrát se tam něco podaří prodat...je nás tu dost maminek a čekatelek.
Já tam mám také pár inzerátů,také jsem nevěděla kam s nimi
Tak hodně těstí... Renča ( jetě jednou mi u kočáru upadne kolečko a kupuji ho od tebe
)
Není tady
Haňule napsal(a):
Holky, poradily byste mi, jak nejlepe prodat kocar, kde jsou na internetu inzeraty zadarmo, at to muzu dat na vic stranek. Jednalo by se o Deltim sport, ktery ma jeste rok zaruku, kdybyste o nekom vedeli. MOc diky
Haňule nafo ho, napi si cenu za kolik ho chce střelit, vloím Ti to na mimibazar, mám tam placený členství.
Poli mi fotky na sandyMM@seznam.cz. Kdyby ho nekdo chtel, odkazu ho na Tebe
Není tady
Miko,prosím tě můe mi sem napsat ,jak mám postupovat,abych měla také členství na MMB ,jsem tam jen přihláená,kdy mám o něco zájem
Mám také pár věcí, které bych chtěla prodat (odsavačku mléka, svatební botičky s kabelkou ...)
Jestli je to pro tebe zdlouhavé to sem psát,nebudu se na tebe zlobit,kdy mi to nenapíe,,holt" to budu muset zkusit sama ,nějak podle jejich návodu na členství měj se moc hezky Renča
Není tady
Renčo, vdy na MMB můe prodávat pouité věci, jen nesmí bez placeného členství prodávat nové věci.
Není tady
Inzerát se dá dát taky zadarmo na www.bazos.cz, www.anonce.cz
Ano na MMB se dá prodávat zadara, stačí se jen zaregistrovat, taky jsem platící člen a vyplatí se to
Upravil(a) Klaris (17. 11. 2006 7:41)
Není tady
Přesně jak píe Reny.
Není to nic těkého. Záleí na tom kolik toho chce prodat. Já si platím členství, protoe si na MMB normálně vydělávám, ale kdy si bude prodávat pár věcí, tak to placené nemá cenu.
Pokud jsi registrovaná, přihláená, můe také vkládat fotky a určitě se něco prodá, jen je ta ance o dost mení, ne u placeného členství, protoe ti co si to platí mají ve vem přednost jestli mi rozumí a MMB má nespočet platících členů, take se dostane a na konec v podstatě. vagrová má ale neplacené a lidé se jí ozývají, něco u prodala.
Není tady
Holky, e vám sem tak lezu, ale chci se zeptat : Kdy jsem na MMB přihláená a najedu si na aukce, nikdy mi nejde se jich účastnit. Můu si je prohlíet, ale jakmile něco otevřu je tam jemným písmem napsáno jen pro přihláené a pouze sledovat aukci.
Poraďte mi jak můu přihazovat. Jsem takovej antitalent, ale tohle mi fakt nejde do hlavy
Není tady
holky moc dik, hned jak to manza vyfoti, tak to tam zacnu davat
Není tady
Lucko musí se přihlásit i na mimiaukcích, stejně jako na mimibazaru , pokud jsi víc jak 14dní přihláená můe se zůčastnit aukcí
Není tady
Mě to, ale stejně nejde. Kdy se přihlásím hodí mě to automaticky na hlavní stranu mimibazaru a kdy kliknu na MMA, tak se mi tam stejně vdycky u té konkrétní nabídky objeví "sledovat aukci (puze přihláení)". Tak u fakt nevím co dělám patně??? ádný odkazy na příhoz nebo tak tam prostě u mě nejsou
Není tady
www.sbazar.cz (stačí mít mail schránku na seznamu)
Není tady