|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, poradily byste mi, jak nejlepe prodat kocar, kde jsou na internetu inzeraty zadarmo, at to muzu dat na vic stranek. Jednalo by se o Deltim sport, ktery ma jeste rok zaruku, kdybyste o nekom vedeli. MOc diky
Není tady
Ahojky, co to prozatím zkusit tady na ,,Vetešnictví" ??? PetaZ ho tam má také,kolikrát se tam něco podaří prodat...je nás tu dost maminek a čekatelek. 
Já tam mám také pár inzerátů,také jsem nevěděla kam s nimi
Tak hodně štěstí... Renča
( ještě jednou mi u kočáru upadne kolečko a kupuji ho od tebe 

)
Není tady
Haňule napsal(a):
Holky, poradily byste mi, jak nejlepe prodat kocar, kde jsou na internetu inzeraty zadarmo, at to muzu dat na vic stranek. Jednalo by se o Deltim sport, ktery ma jeste rok zaruku, kdybyste o nekom vedeli. MOc diky
Haňule nafoť ho, napiš si cenu za kolik ho chceš střelit, vložím Ti to na mimibazar, mám tam placený členství.
Pošli mi fotky na sandyMM@seznam.cz. Kdyby ho nekdo chtel, odkazu ho na Tebe 
Není tady
Miško,prosím tě můžeš mi sem napsat ,jak mám postupovat,abych měla také členství na MMB ,jsem tam jen přihlášená,když mám o něco zájem 
Mám také pár věcí, které bych chtěla prodat (odsavačku mléka, svatební botičky s kabelkou ...)
Jestli je to pro tebe zdlouhavé to sem psát,nebudu se na tebe zlobit,když mi to nenapíšeš,,holt" to budu muset zkusit sama ,nějak podle jejich návodu na členství
měj se moc hezky Renča 
Není tady
Renčo, vždyť na MMB můžeš prodávat použité věci, jen nesmíš bez placeného členství prodávat nové věci.
Není tady

Inzerát se dá dát taky zadarmo na www.bazos.cz, www.anonce.cz 
Ano na MMB se dá prodávat zadara, stačí se jen zaregistrovat, taky jsem platící člen a vyplatí se to 
Upravil(a) Klaris (17. 11. 2006 7:41)
Není tady
Přesně jak píše Reny.
Není to nic těžkého. Záleží na tom kolik toho chceš prodat. Já si platím členství, protože si na MMB normálně vydělávám, ale když si budeš prodávat pár věcí, tak to placené nemá cenu.
Pokud jsi registrovaná, přihlášená, můžeš také vkládat fotky a určitě se něco prodá, jen je ta šance o dost menší, než u placeného členství, protože ti co si to platí mají ve všem přednost jestli mi rozumíš a MMB má nespočet platících členů, takže se dostaneš až na konec v podstatě. Švagrová má ale neplacené a lidé se jí ozývají, něco už prodala.
Není tady

Holky, že vám sem tak lezu, ale chci se zeptat : Když jsem na MMB přihlášená a najedu si na aukce, nikdy mi nejde se jich účastnit. Můžu si je prohlížet, ale jakmile něco otevřu je tam jemným písmem napsáno jen pro přihlášené a pouze sledovat aukci.
Poraďte mi jak můžu přihazovat. Jsem takovej antitalent, ale tohle mi fakt nejde do hlavy

Není tady
holky moc dik, hned jak to manza vyfoti, tak to tam zacnu davat
Není tady

Lucko musíš se přihlásit i na mimiaukcích, stejně jako na mimibazaru
, pokud jsi víc jak 14dní přihlášená můžeš se zůčastnit aukcí 
Není tady

Mě to, ale stejně nejde. Když se přihlásím hodí mě to automaticky na hlavní stranu mimibazaru a když kliknu na MMA, tak se mi tam stejně vždycky u té konkrétní nabídky objeví "sledovat aukci (puze přihlášení)". Tak už fakt nevím co dělám špatně???
Žádný odkazy na příhoz nebo tak tam prostě u mě nejsou 
Není tady
www.sbazar.cz (stačí mít mail schránku na seznamu)
Není tady