29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, moc ráda bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že já nebudu kojit, když má máma mě ani bratra nekojila, protože neměla mléko.
Není tady
Texlin napsal(a):
Holky, moc ráda bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že já nebudu kojit, když má máma mě ani bratra nekojila, protože neměla mléko.
Texlin, já si nemyslím, že by tohle mělo vliv - dědičnost...to asi nééé, když budeš chtít a malej / malá bude dobře sát, tak kojit určo budeš, neboj
Já jsem na to taky zvědavá, mám prsa tak citlivý
tak ať ti to dobře dopadne, ještě máš času
Upravil(a) Marika (16. 11. 2006 19:02)
Není tady
Kojení není jednoduchá věc a nejdéle z rodiny (já, máma, sestra) jsem kojila já 3m. Sestra porodila druhé dítko na konci září a pochvalovala si, že má dostatek mléka (prvorozená MM zvracela, takže po měsíci byl s kojením šmitec), pak musel jít malý na operaci tříselný kýli a stresem o mléko přišla. Já jsem pořád dokola řešila, že nemám dostatek mléka (spustila se mi laktace až 7 den doma), takže nedůvěrou jsem měla hodně málo mléka a taky se Nelča naučila raději pít z lahve. A když kojila máma mě cca týden, tak říkala, že přestala z důvodu nesnášenlivosti na mléčnou laktózu u sestry taktéž...
Není tady
Texlin, neboj. Nás s bráchou mamka kojila jen měsíc. Já Anetku skoro rok a KAčenku kojím stále a stačí jí to. Ani ji nedokrmuji. Obědy taky nechce, vystačí si s mlíčkem. Hlavně to chce psychickou pohodu
a říct si určitě to zvládnu. Ono to pak nějak dopadne neboj.
Není tady
Fakt se neboj, nase mama nas kojila jen sestinedeli a ja jsem KUNÍN ještě dnes tzn skoro 9 měsíců
Není tady
Muj bratr byl kojeny 3mesice pak mamka zapadla pri plnem kojeni se mnou a me kojila 3 a pul mesice. Myslim,ze drive se tak kojeni nepropagovalo jako v dnesni dobe. JA Ondraska kojila 2roky a stoho 10mesicu plne a Kacenka je plne kojena (prez to vsechno co mame za sebou) take !
Není tady
Mamka nekojila mě ani sestru a my jsme obě všechny děti odkojily. Obě máme prsa nulky a ani během kojení to nebylo lepší.... No možná nepatrně. Já vydržela poslední dítko kojit 7 měsíců, sestra obě děti přes rok.
Není tady
Moje mamka kojila me i segru tyden,driv nebyl kojici trend,nevim o nikom z okoli /maminky kamosek - dnes vek kolem 50 let/,kdo by kojil dyl jak 3 mesice,vetsinou tyden,dva.. ja te potesim,prsa jednicky,ted teda dvojky a jsem jak chodici kravin,dokonce po tom co mala vypije z obou jeste odstrikam,takze v klidku,kojit budes,vubec si nepripoustej,ze by to melo byt jinak,protoze kojeni je z 98% o psychice.Ja byla v porodnici rozkousana jak hrom,mala by pila,ale nebylo,ale pomohl nam Bepanthen a dobry...takze kojeni zdar:o)
Není tady
no jo Miško, na chodící mlékárnu Kunín jsem úplně zabudla
Není tady