29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, už je tady téma Nej vůně.
Než jsem našla svoji oblíbenou, pár vůní mně zklamalo.
Nebylo by na škodu si sem pro zajímavost napsat, která vůně na vás na první dojem zapůsobila krásně a pak jste byloi zklamaní. Jen tak pro zajímavost.
Já jsem si koupila Max Maru. V obchodě úžasná, těšila jsem se, až si ji koupím. Pak jsem si ji koupila, no a jak jsem ji začala používat, tak mně vonět přestala. Ptala jsem se i kolegů a taky jim to na mě nevonělo. Podotýkám, že předtím jsem si ji v obchodě nechala na sebe stříknout.
Druhá vůně, která na první dojem sensa, tak je to Salvator Dali- Sea Sun. Ta mně sice nezklamala, jako Max Mara /Max Maru jsem prodala/, ale při používání se mně už tak nelíbí. Mám ji v koupelně, občas stříknu, ale nic moc.
Používám Angel a jsem spokojená s touto vůní.
Co vy, která vůně vás zklamala?
Není tady
Mě zklame každá vůně, kterou si koupím podruhé. Nevím, čím to je, ale něco mi voní, koupím si to, voní to pořád, ale když mi dojde flakónek a koupím si nový, tak už na to nějak nemám nos a většinou to nikdy nedostříkám a ve finále putuje do koše. NECHÁPU
Není tady
Mě zklamala červená Puma - byla to nějaká limited edition. V obchodě mi to vonělo a doma už ne... Jinak se mi často stává, že si koupím nějakou vůni, ale časem ji na sobě přestanu cítit, nevím, asi si nosánek zvykne. No tak mě to potom už nebaví a kupuju zase novou... Nezklamal ale Healing garden, green tea.
Není tady
Mě zklamal Poison od Diora, ta vůně je na mě moc pronikavá až čpící, tak s ní teď stříkám nenápadně na záchodě, aby ubylo. Mužovi to tajím, dal mi ji k minulým Vánocům.
Není tady
Mě zatím zklamalo Light Blue Dolce a Gabana a Parfém Lanvin Eclat D'Arpege. Oba jsem si před zakoupením několikrát vyzkoušela na kůži. Pak jsem je koupila a po týdnu jsem si začala smrdět a nakonce jsem je darovala někomu jinému. Je to o chemii kůže.
Není tady
Light Blue - po vyzkoušení v obchodě jsem si ji ani nekoupila! Nejdříve jsem o ní četla na netu, jak je skvělá, tak jsem zašla do parfumerie a zkusila, ale nelíbila se mi. Když ono je to hrozně individuální...
Není tady
Já musím mít od každého parfému vzorek - běžně se mi stává, že se mi na těle líbí, ale když se to po nějaké době "rozvoní" tak už to nemusím. Takže všechno testuju jak se dá
S Light Blue mám podobnou zkušenost - taky mi moc nevoní
Není tady
Když tak zkouším v parfumerce vůně, hodně mi voní od Gucciho a taky včera jsem si čichla k Elizabeth Arden-Green Thea a je božský!
Jinak já už roky používám (a nějak se mi nechtějí zhnusit) Charlie-ale jen červený, nebo bílý!
Není tady
Já taky používám už asi 5 let Charlie - bílý je za rozumnou cenu a můj muž ho zbožňuje.
Není tady
Décima napsal(a):
Mě zklamal Poison od Diora, ta vůně je na mě moc pronikavá až čpící, tak s ní teď stříkám nenápadně na záchodě, aby ubylo. Mužovi to tajím, dal mi ji k minulým Vánocům.
Byla jsem na Poisnu závislá asi dva roky a ted to nedovedu pochopit, jak se mi tak těžká vůně mohla líbit.
Není tady
Holky ja ted zkusila Jessicu Parker-Lovely,no bomba.A kdo ma rad sladsi tak neni spatny novy ruzovy Gucci.
Není tady
Např. od AVONU se mi líbí jedině Treselle, všechny ostatní mi nic neříkají, spíš mě po nich bolí hlava. Treselle jsem si koupila dokonce už podruhý:-))
Není tady
Já mám od Yves Saint Laurenta - In love again. Kdo má rád ovoce(zejména citrusy) a orient, ale přitom lehkou a ženskou vůni, tomu ji doporučuji. Původně ji měla moje mamka - té je 45, mně je 24 a mám ji taky s klidem, hodí se k nám oběma a vydrží dlouho. Já si ji teda stříkám do vlasů, přítel to nemá rád na kůži, prý má hořkou chuť ) taky se mi líbí Woman od Huga Bosse - taková střídmá, ale sexy a taky vydrží a nepřevoní se.
jinak zklamáním jsou pro mě zpravidla vůně levné - ty, co jsou v každé drogerii, rychle vyvoní a navíc mi přijde, že se mění a voní pak jinak. a dobré zkušenosti mám s nákupem přes internet, je to mnohem výhodnější.
Není tady
já to dělám tak, že si vyberu normálně v parfumerii, jdu tam klidně několikrát a testuju vzorky. no a když se rozhodnu, najdu si na netu, kde mě vyjde nejlevněji. je to osvědčený způsob nejlevnější tedy stejně bývá na letišti, ale pokud nemáte někoho, kdo se tam častěji vyskytuje, tak je to nanic
ale za nákupem na netu stojím, ušetřít se dá dost. Já jsem loni vybírala vůni příteli k narozkám, v parfumerce jsem byla snad 10x a na netu ušetřila asi 300 na vůni a 200 na deodorantu.
Není tady
Taky to tak dělám . Vyberu v parfumerce,objednám přes net. Nakupuju na www.prodejparfemu.cz .Nic levnějšího jsem zatím nenašla
Není tady
já nakupuju pokaždé jinde, žádný server totiž není všeobecně nejlevnější, navíc bývají různé slevové akce, které nákup ještě zvýhodní a to i na serveru, který je jinak dražší. takže prostě zadám název vůně a projedu všechny servery, které ho nabízejí. je to sice kapku pracnější, ale ne o moc a mám jistotu, že je to nejlepší koupě.
Není tady
Nezkoušela některá z vás Dolce a Gabana The One?
Opium, je tak tezky az hlava boli
Není tady
Opium jsem používala pře 15 lety, teď se mi zdá že se hodí spíš na večer, voní hodně po hřebíčku... ale líbí se mi pořád
Není tady
kdysi byl u nejakyho casaku tester na dolce vita od christiana diora, takova ovocna vune, byla libova.. ale jinak tyhle drahy svinstva nekupuju, ani na ne nemam. mne momentalne staci ruzova puma
Není tady
Babucha napsal(a):
Mě zklamala červená Puma - byla to nějaká limited edition. V obchodě mi to vonělo a doma už ne... Jinak se mi často stává, že si koupím nějakou vůni, ale časem ji na sobě přestanu cítit, nevím, asi si nosánek zvykne. No tak mě to potom už nebaví a kupuju zase novou... Nezklamal ale Healing garden, green tea.
Babucho,
green tea mám taky a je fakt super!! Taková svěží vůně
Není tady
Holky, je vůbec ještě někde v prodeji parfém Jóvan??
Není tady
Mně se líbí Lacoste Touch of Sun...svěží, lehká, nádherná.
Není tady
Kenzo (zelený list) ta mě nezklamala...ale byla rychle fuč..
Upravil(a) sharon (7. 5. 2007 14:48)
Není tady