|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosím Vás nevíte některá jestli mohou mít i malinké děti hemeroidy?Naše Kaja měla problém s kakáním,měla moc tuhou stolici a tak když tlačila tak se jí z toho u konečníku udělalo takové odrostlé nevím jak to nazvat,prostě jako takový výčnělek masa,a já nevím co s tím?Nemáte s tím některá zkušenost?Díky
Není tady
jjanulka napsal(a):
Prosím Vás nevíte některá jestli mohou mít i malinké děti hemeroidy?Naše Kaja měla problém s kakáním,měla moc tuhou stolici a tak když tlačila tak se jí z toho u konečníku udělalo takové odrostlé nevím jak to nazvat,prostě jako takový výčnělek masa,a já nevím co s tím?Nemáte s tím některá zkušenost?Díky
Ahoj, může to být jen vytlačená střevní stěna, ale pokud jí to takhle zůstalo zaskoč za dětskou, aby tam nechytla nějakou infenci, nebo tak něco
Není tady
Já si myslím, že je to možné i u dětí, ale nemám s tím zkušenost. Tak, jak to popisuješ, to opravdu vypadá na hemeroidy. Raději si skoč k MUDr., ať jsi v klidu, ona (nebo on) už si s tím poradí.
Není tady
já jsem seděla minulý týden v čekárně u gyndr a bouchnul mě do očí leták s nabídkou nové laserové metody oštření hemeroidů, no bylo tam, PRO ŽENY, MUŽE I DĚTI. Takže děti asi taky můžou mít problémy....
Není tady
Taky si myslím,že můžou.Má to zarudlé?moje dcera před pár lety měla něco podobného a bylo to zarudlé a byla to nějaká píštěl či co,tak jí to tenkrát něčím léčily+koupele řepíku nebo dubové kůry.Ale nejdřív by to měl vidět doktor.
Není tady
JJ holky,u dr. jsme už byly,napsala nám na to mastičku a za týden se jdeme zase ukázat,a má to zarudlé,chudáček můj.Doufám že se to brzo zahojí.
Není tady