27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím Vás nevíte některá jestli mohou mít i malinké děti hemeroidy?Nae Kaja měla problém s kakáním,měla moc tuhou stolici a tak kdy tlačila tak se jí z toho u konečníku udělalo takové odrostlé nevím jak to nazvat,prostě jako takový výčnělek masa,a já nevím co s tím?Nemáte s tím některá zkuenost?Díky
Není tady
jjanulka napsal(a):
Prosím Vás nevíte některá jestli mohou mít i malinké děti hemeroidy?Nae Kaja měla problém s kakáním,měla moc tuhou stolici a tak kdy tlačila tak se jí z toho u konečníku udělalo takové odrostlé nevím jak to nazvat,prostě jako takový výčnělek masa,a já nevím co s tím?Nemáte s tím některá zkuenost?Díky
Ahoj, můe to být jen vytlačená střevní stěna, ale pokud jí to takhle zůstalo zaskoč za dětskou, aby tam nechytla nějakou infenci, nebo tak něco
Není tady
Já si myslím, e je to moné i u dětí, ale nemám s tím zkuenost. Tak, jak to popisuje, to opravdu vypadá na hemeroidy. Raději si skoč k MUDr., a jsi v klidu, ona (nebo on) u si s tím poradí.
Není tady
já jsem seděla minulý týden v čekárně u gyndr a bouchnul mě do očí leták s nabídkou nové laserové metody otření hemeroidů, no bylo tam, PRO ENY, MUE I DĚTI. Take děti asi taky můou mít problémy....
Není tady
Taky si myslím,e můou.Má to zarudlé?moje dcera před pár lety měla něco podobného a bylo to zarudlé a byla to nějaká pítěl či co,tak jí to tenkrát něčím léčily+koupele řepíku nebo dubové kůry.Ale nejdřív by to měl vidět doktor.
Není tady
JJ holky,u dr. jsme u byly,napsala nám na to mastičku a za týden se jdeme zase ukázat,a má to zarudlé,chudáček můj.Doufám e se to brzo zahojí.
Není tady