|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Novopečené maminky babinetu,
straším tu už nějaký ten pátek, u většiny z Vás jsem "zažila" radost ze // čárek a rostoucího bříška a teď už chováte v náručí miminka.... Když jdeme s manželem po obchodě a vidíme, jak v nákupním košíku je položené v sedačce mimčo, děláme si srandu, že je někde prodávají, že musíme najít jen ten správný obchod
. Teď to tady na Babinetu vypadá, že byl přímo výprodej, je tu tolik nových maminek a babinetích miminek, že nestíhám gratulovat každé z Vás
(Špunte, Moňo, Sunjo, Spirulo, Hanino,....)
Proto tento příspěvek - moc Vám všem gratuluji k prďouskům a přeju, ať krásně rostou, máte se moc a moc fajn, ať dělají radost a občas i pozlobí !!!! 
Andri
Upravil(a) Andri (15. 11. 2006 13:35)
Není tady

Andri..nedá mi to a musím reagovat !!
Ty jsi opravdu fajn baba a máš velké srdce na správném místě !! 

I přesto všechno čím si procházíš, jsi pořád hrozně statečná a hodná na všechny kolem !! 
Musí to být pro tebe těžké a já jsem vážně u vytržení, s jakým přehledem to zvládáš !!
Každý měsíc máš krizi, pak se otřepeš, nabereš sílu a jdeš dál !! Je to neuvěřitelný !! Asi budeš důkaz toho jak se říká....CO TĚ NAZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ 
Stejně jako Ivuška, Clare, Susan a další.... moc na Vás myslím !!!! 
Není tady
Jéé Pinky, nepřeháněj
Je to jen tím, že nám zatím není přáno a mě nic jinýho nezbývá. Já mimčo moc chci a nemůžu to přece vzdát. A tak zkouším všechno možný, hledáme s Dr. problémy, abych ty // měla, tže každý měsíc nějaká nová "procedůra"
Ale to by přece udělala každá z nás. Ale přesto díky
Tobě strašně mooooooooooooc gratuluju k HOLČIČCE v pupíku !!!! Je to úžasný !!!!!! Musíš být nadšená a manžel taky !!!! A co kluci, těší se na ségru?
Není tady
Andri, ani nevíš, jak bych Ti ty // ze srdce přála!!! Když jsem si četla tu Tvou zprávu a reakci Pinky, tak jsem z toho byla nějak naměkko...
Ono se jednou Ty // taky objeví, to je jasný... A já Ti moc přeju, aby to bylo co nejdřív!!!
Tak hodně moc štěstí!!!!
Není tady
Andri, víš že nejsem žádnej cimprlík, ale poprvé za dobu co chodím na babinet, mi bylo do breku, když jsem tenhle příspěvek četla. Je moc pěknej a já kdybych jen trochu mohla, bych ti k tomu mimísovi tak ráda pomohla. No můžu jen kecat, snažit se tě motivovat a chlácholit, což dělám si myslím dostatečně, ale život je prostě stejně nespravedlivej. Kdo dítě má, ho někdy nechce a kdo ho chce, ho někdy nemá. Dočkáš se a já to vím. A taky vím, že to nebude dlouho trvat. Jo a přečti si tohle ju?
http://ona.idnes.cz/ve-dvaactyriceti-ce … ribehy_jup
Jo a přihřeju si u tebe polívečku a taky gratuluju všem novo maminkám a přeju jim, aby jejich děti pěkně jedly, spaly, kakaly a dělaly vůbec jen samou radost..... 
Není tady
Andri, strašně hezky jsi to napsala. Bylo krásný jak jsi se mnou prožívala těhu a narození Kačenky, ani nevíš, jak bych ti přála, aby jsi se brzo taky dočkala vytoužených //. Jsi statečná bojovnice a jentak se nevzdáš. Moc na tebe myslím a určitě se taky dočkáš!!!!

Není tady