Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 10. 5. 2007 8:18

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Můj otec "pedofil"??

Popravdě některé příspěvky tady nechápu. Cožpak není možné, aby byl otec s dítětem pod dozorem a přitom ho neobviňovat z pedofílie? Nechci si ani představit, že by mě někdo falešně nařkl z pedofílie, děs běs.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#102 10. 5. 2007 12:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tu nejde len o otca... Moju kamošku "sexuálne obťažoval" jej starší bratranec - a nikto v rodine jej neveril presne podľa hesla "To sa u nás predsa nemôže stať" ; a chlapec práve na to hrešil. Kamoška radšej ani nemala deti, aby sa jej náhodou nenarodil syn, lebo povedala, že to by ho určite musela dať do detského domova. Dodnes neznáša chlapcov medzi 10-15 rokmi... a to tak, že fyzicky a na smrť. Viem, že sa tomu ťažko verí, pre ľudí, čo to nezažili, je to nepredstaviteľné, ale keď vidím, čo to na nej napáchalo(a to ju neznásilnil klasicky, ale aj tak..smile, tak tvrdím, že opatrnosti nikdy nemôže byť dosť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#103 10. 5. 2007 14:15

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, ať žije paranoia lol Tak to ještě rozšiř na učitele ve škole, revizora v tramvaji, ... Prostě chlapi jsou póvl wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#104 10. 5. 2007 14:22

Bětka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

1. O čem se tu vlastně bavíme, viděl někdo z vás zmíněné obrázky?

2. Pochybuji, že kdyby diskutovaný dědeček měl v nějakém ohledu "černé svědomí", půjde dobrovolně k psychologovi.

Chápu, že někteří z vás mají z dětství nepříjemné zážitky, u někoho se stanou i patologickými, ale nezatahujme své vlastní zkušenosti do tohoto případu. Nařčení z pedofilie je hodně silná káva a stavět ho na tak po*ném základě se mi jeví poněkud nemoudré.

http://lbdf.lilypie.com/g4Gmp1.png

Julinka

Není tady

#105 10. 5. 2007 14:27

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Sel, ať žije paranoia lol Tak to ještě rozšiř na učitele ve škole, revizora v tramvaji, ... Prostě chlapi jsou póvl wink

Kaliku, nesouhlasím. CHlapi jsou PRÍMA smile)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#106 10. 5. 2007 18:00

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Bětka napsal(a):

1. O čem se tu vlastně bavíme, viděl někdo z vás zmíněné obrázky?

2. Pochybuji, že kdyby diskutovaný dědeček měl v nějakém ohledu "černé svědomí", půjde dobrovolně k psychologovi.

Chápu, že někteří z vás mají z dětství nepříjemné zážitky, u někoho se stanou i patologickými, ale nezatahujme své vlastní zkušenosti do tohoto případu. Nařčení z pedofilie je hodně silná káva a stavět ho na tak po*ném základě se mi jeví poněkud nemoudré.

Bětko špatně čteš! Nejde o nařčení! Jde o opatrnost!!!

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#107 10. 5. 2007 18:02

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

KALIK napsal(a):

Chlapi rozhodně nejsou povl. Nezevšeobecňuj, ani Selima to nedělá. Ráda bych si s Tebou promluvila, až budeš mít dceru.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#108 10. 5. 2007 22:48

x56325
Host

Možná jsem paranoidní, nevím.  Vím, že rozhodně neházím chlapy do jednoho pytle. Určitě pro mě každý chlap neznamená automaticky pedofil, či jiný úchylák. M ám kupodivu mužský docela ráda, i přes to, co mi jeden z nich udělal.
Ale prostě mě zkušenost naučila, abych byla opatrná. Možná díky tomu hlídám svoje dítě víc, než jiné matky.
Nechtěla jsem nikoho nařknout, za své pro někoho paranoidní výlevy se omlouvám, měla to být jen dobře míněná rada.

#109 11. 5. 2007 9:06

Bětka
♥♥♥♥♥♥-

Čtu, co je napsáno, viz název tématu. Opatrnost by ovšem neškodila na obě strany, vztah otec - dcera je stejně důležitý jako matka - dcera. Co se na to třeba zkusit podívat ze strany dědečka? Je snadné někoho podezírat, je pak ovšem téměř nemožné znovu mu důvěřovat.

Julinka

Není tady

#110 11. 5. 2007 9:15

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

S otcem mám hodně špatný vztah. Vážím si na něm hodně mála věcí a naopak je spousta toho, co se mi na něm vysloveně hnusí. Mj. je to právě jeho "slizkost", nebo jak bych to slušně nazvala, v jeho sexuálním vyzařování, které z něj čiší na sto honů. Pokud si vzpomínám, tak minimálně od mojí puberty až doteď se štítím každého jeho dotyku a je mi to hodně nepříjemné, kdykoli se snaží o nějaký kontakt se mnou. Zní to možná jako banalitka, ale když jsem dospívala, měla jsem docela slušné trauma z toho, když jsem musela poslouchat z ložnice za zdí jeho hekání a jiné "zajímavé" zvuky při jeho častých aktivitách...

Bětko, to je pro tebe. Napsala to maya hned v prvním příspěvku. Mě to tedy stačí... A pokud bych takov pocity měla jako dítě já, automaticky bych se obávala, aby je neměla pak moje dcera ...

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#111 11. 5. 2007 12:59

Bětka
♥♥♥♥♥♥-

Naty Mayin příběh jsem samozřejmě četla. To, že se jí vlastní otec hnusí přeci není nutné přenášet na jeho vnučku. Třeba zrovna vztah k otci způsobil, že ve fotografiích viděla něco víc, než tam opravdu bylo.

Julinka

Není tady

#112 11. 5. 2007 13:21

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Bětka napsal(a):

Naty Mayin příběh jsem samozřejmě četla. To, že se jí vlastní otec hnusí přeci není nutné přenášet na jeho vnučku. Třeba zrovna vztah k otci způsobil, že ve fotografiích viděla něco víc, než tam opravdu bylo.

Ale zdesený bol aj manžel a ten nemá k svokrovi bližší citový vzťah. Mňa by len zaujímalo, prečo ju fotil ? A prečo nahú. A čo s tými fotkami potom urobil. Lebo p**nografia, obzvlášť decká, sa predáva za tisíce... takže nemusí byť pedofil, kto ju má v PC, ale len po*ný obchodník. Čo netvrdím, že je tento prípad. Ale fotky by mal posúdiť podľa mňa sexuológ alebo psychiater, aj detský. Mala by ich vidieť nezainteresovaná osoba a podľa jej reakcie súdiť. Osobne, by som s tými fotkami navštívila aspoň dvoch odborníkov.

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#113 11. 5. 2007 13:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Nie chlapi sú póvl, póvl je každý, kto zneužíva dieťa. Ale ako sa hovorí "Sýty hladnému neverí", tak asi platí "Nezneužívaný zneužívanému neverí"... Nechceš ísť radšej diskutovať na Sexuologickú? Tam skôr uveríš prispievajúcim... A nevládzem ti želať, aby ťa niekto buď zneužil alebo nejakým spôsobom prinútil k sex. kontaktu,(a tobôž nie niekomu z tvojho okolia), ale obávam sa, že teba nepresvedčí nič iné, len osobná skúsenosť...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#114 11. 5. 2007 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Môj bratranec si zobral rozvedenú s malou dcérkou. Raz tiež zhrození zistili(malá mala cca 3-4 roky), že ocko ju fotil nahú vo veľmi divnej póze... Úplne vypenili, okamžite mu volali a mali s ním vážny rozhovor. Nakoniec sa ukázalo, že ju fotil jeho kamarát dumbom opitý a bola to skôr sranda, ale vypýtali si negatív fotiek(presne pre to, aby sa potom na fotkách malej neukájali kadejakí úchyli na nete) a varovali ocka, aby si dával pozor na kamarátov a aj na seba, hlavne keď pije. Vôbec- čo má čo piť, keď tam má štvorročnú dcéru...? No, odvtedy je pokoj. Nemyslím si, že by tento ocko bol rovno úchyl, ale určite je bezstarosntý a nedomýšľa veci - hlavne podceňuje svojich opitých kamarátov. Ak je nedorozumenie, treba ho vysvetliť, práve preto, aby potom nevznikali traumy alebo aby sa veci nemuseli riešiť radikálnejšie. Malú odvtedy fotia oblečenú a v normálnych pózach, ocko sa drží triezvy aspoň pri návštevách a všetci, vrátane decka, sú spokojní... O to ide, nie, Kaliku? wink

Brita

Není tady

#115 14. 5. 2007 10:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

Chlapi rozhodně nejsou povl. Nezevšeobecňuj, ani Selima to nedělá. Ráda bych si s Tebou promluvila, až budeš mít dceru.

Kdykoliv si s tebou o tom popovídám tongue Jen mi vadí zdejší jednostrannost a že se bere, že chránit se má jen dítě a na ostatní dospěláky může být člověk hnusný, dyť oni to přežijou. Tohleto uvažování je mi cizí!

Není tady

#116 14. 5. 2007 10:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, to samé co pro luetu.

Není tady

#117 14. 5. 2007 11:11

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

lueta napsal(a):

Kdykoliv si s tebou o tom popovídám tongue Jen mi vadí zdejší jednostrannost a že se bere, že chránit se má jen dítě a na ostatní dospěláky může být člověk hnusný, dyť oni to přežijou. Tohleto uvažování je mi cizí!

Ale Kaliku, tak to přece není. Jenže jeden z rozdílů mezi dítětem a dospělým je, že dítě se těžko brání, neví co je správné a co ne a kde jsou hranice. Dítě potřebuje v tomto případě ochranu. Dospělý by se měl ochránit sám. A fakt si myslím, že až budeš mít sám holčičku, změníš názor.

Není tady

#118 14. 5. 2007 11:19

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Natynko, jediné, co zde vidím je, že se všechno patlá dohromady. Já přeci vůbec neříkal, že si to dítě nezaslouží odpovídající ochranu a že pokud je dítko zneužíváno, tak je potřeba rázně zakročit a do té doby, než je to známo, tak nastavit jisté bezpečnostní opatření, aby si tak ani náhodou nemohlo stát s tím, že není možné dědu nazvat pedofilem a zakázat mu styk s děckem! A nic asi na tom nezmění, jestli budu mít jednou holčičku!

Já osobně bych těžko přenášel obvinění z pedofilství.

Není tady

#119 14. 5. 2007 13:52

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Máš pravdu Kaliku, že se tu motá už všechno dohromady. Ale já soudím podle sebe a ženské intuice  - to je něco, co mě nikdy neklamalo, jen jsem nebyla schopná vždy poslechnout.... pokud se matka odhodlá sem něco takového napsat, musí mít k tomu důvod. a jen ona sama ví, proč.

Není tady

#120 14. 5. 2007 13:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

lueta napsal(a):

KALIK, áno, dieťa je potrebné chrániť proste preto, že SAMO SA CHRÁNIŤ NEVIE. Nevie ani, že SA NEMUSÍ nechať zneužívať - kým mu to niekto dospelý nepovie. Dieťa má iné rozlišovnaie dobra a zla ako dospelí, ale aj keď to rozlíši, naozaj sa nevie brániť. Keby si raz počul rozprávať dospelého človeka, ktorého ako decko zneužívali - a ono tušilo, že sa deje niečo zlé, ale NEVLÁDALO sa brániť, keď to niekomu povedalo, nikto mu neveril("treba byť opatrný, však by sme mohli ublížiť nevinnému - to radšej nech sú veci po starom, však najneskôr keď decko dospeje, zneužívanie prestane") - možno by si si trochu poopravil názor. Kamoška okrem bratranca sa prestala stýkať s celou touto vetvou rodiny a má ťažké srdce aj na matku - lebo ju neochránila a viac ju zaujímalo, čo by pvoedali ľudia, než to, že sa ubližuje jej dcére. Ja osobne som vždy na strane slabších a bezbranných, preto sa skôr zastanem dieťaťa ako dospelého. Samozrejme, že opatrnosť je namieste, lebo deti mávajú aj bujnú fantáziu a občas im dospelí nakukajú nejakú blbosť, ktorá potom môže narobiť veľa zlej krvi... Ale určite by som si overila každé podozrenie, každé obvinenie a každý zlý pocit - ale s tým, že si počkám na výsledok, a až potom sa rozhodnem.

Brita

Není tady

#121 14. 5. 2007 16:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, vidím, že toto téma s tebou rezonuje a tak ti i idpouštím tvůj kafemlejnek a nenaslouchání pussa

Není tady

#122 15. 5. 2007 9:36

maya
♥♥♥♥♥--

Chci jen ještě poděkovat Kalikovi a Bětce za snahu o střízlivost a o náhled i z té druhé strany.

Jinak z toho mám dojem, že převládá názor, že hlavní je u mě "klid v rodině", a co se děje s dítětem, už je vedlejší. Vyvracet to nikomu nechci, neb to nemá smysl, ale myslím si totéž, co Kalik - nechci nějakým svým omylem ublížit ani nikomu dospělému. Ono totiž paradoxně by to pro mě bylo asi jednodušší: vyhodnotit otce jako pedofila, přerušit s ním kontakty a obhájit si to tím, že na to mám konečně "morální právo". Ale protože k němu nemám dobrý vztah, stojí mě mnohem víc psychických sil za ním jezdit a snažit se s ním vyjít, což dělám mj. i kvůli dceři. Jak už jsem psala, zkrátka jsem po tom všem došla k závěru, že jak pro moje rodiče, tak pro naši dceru (se kterou jsem mj. o pedofilii úměrně jejímu věku mluvila), je lepší otce neodepsat. A myslím, že otce i dceru (která také rozhodně nepatří k bázlivým dětem, co si nechají líbit něco, co samy nechtějí) znám natolik, abych si mohla - po všech zvažovaných pro a proti - být dost jistá, že tahle varianta je bezpečná.

Není tady

#123 15. 5. 2007 11:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Sel, vidím, že toto téma s tebou rezonuje a tak ti i idpouštím tvůj kafemlejnek a nenaslouchání pussa

Dík, asi máš pravdu... rezonuje a silne. pussa

Brita

Není tady

#124 12. 9. 2007 15:31

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Ahoj :-)
Pokud malý dítě někdo zneužije, má z toho psychický problém na celý život. Pokud máš podezření, že by k tomu mohlo dojít - zabraň tomu jak můžeš. V tomhle případě - nenechávat dítě s dědou samotný, i kdyby to mělo znamenat, že už se spolu nikdy neuvidí. Holčička přežije, když dědu neuvidí, než když bude v 5ti letech zneužitá.
Maminka - pokud bude chtít dítě vidět, přijede. A jestli ji manžel nepustí - to neřeš. To je její věc a věc mezi ní a jejím manželem. Možná si bude muset vybrat: buď bude poslouchat nebo uvidí svoji vnučku.
Každopádně - Tvoje starost je postarat se o svoje dítě - je na Tobě úplně závislý - a ne starat se o Tvoje rodiče - Ti už jsou dospělí!!!

Není tady

#125 12. 9. 2007 15:33

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Jo a eště něco: jestli si myslíš, že sex. zneužívání dětí - to se děje jenom těm ostatním, to se nás netýká... aby ses šeredně nespletla... aby už nebylo pozdě... znám to z vlastní zkušenosti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí