|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj Hani, moc ti gratuluju, už jsem netrpělivě čekala na slohovku. Jsem ráda že jsi ty i Lukášek OK a že ti nakonec vyšel i ten Jičín, jak sis přála... Tak at se ti to hlavně rychle hojí a čekají vás jen samé radosti

Není tady

Hani, to je nádherný a jak jsi s náma byla chvilku na "zimních miminkách", tak je to mnohem bližší, když Tě trošku znám. Přeju Vám oběma hodně zdravíčka a celé rodince moc a moc štěstí, pohody a hlavně radosti z Lukáška. Moc a moc gratuluju!!!!!
Není tady
Holky, ještě jednou moc gratuluji za přání. Ještě jsem vám chtěla napsat, že jsem poctivě pila maliník. Nevím, třeba to maliníkem vůbec nebylo, ale chválili mě, že mám krásné pravidelné kontrakce. Ta hodná a komunikující sestřička manželovi říkala, že už bych stejně za chvíli porodila. Možná to bylo maliníkem, možná ne-každopádně mě určitě neublížil.
A jestli se holí bříško? To já nevím. Já jsem byla oholená jen uplně dole, ale vzhledem k císařskému řezu mě to doholili celý, prostě musí to oholit až tam, kde bude jizva-tam já už chlupy neměla
. Ten řez se dělá uplně dole cca 14 cm pod pupíkem, tak se holky nemusíte bát, že bude jizva vidět třeba v plavkách. Ten druhý den po císaři byl uplně hroznej. Teda dokud jsem ležela tak dobrý. Pak přišla sestra, že mě jde mučit, já se smála, ale za chvíli mě humor přešel. Nevím, kdo vymyslel ty vysoký postele, jakmile jsem spustila nohy, myslela jsem, že doslova chcípnu
Sestra byla nekompromisní a nutila mě, ať se narovnám-bylo mě do breku. Pořád tvrdila, že se musím narovnat. Ve sprše mě narovnala ona-stála jsem tam jako připosraná. Ona byla skvělá a asi věděla co dělá, ale v tu chvíli mě to přišlo hrozně brzo, vždyť to bylo hrozně čerstvý.
A ještě chci těhulkám něco říct. Ještě že jsem s sebou měla ty síťované kalhotky-bez nich nevím, co bych dělala.
Krásně jsem si je natáhla až pod prsa a byla jsem spokojená
Po císaři se děloha stahuje hrozně pomalu, takže jsem měla pořád velké břicho. Asi 3 den jsem se rozhodla, že si vezmu ty látkové bombarďáky, ale oni se z toho velkého břicha vždycky srulovaly přímo na jizvu, takže jsem si zase navlíkla síťované.
Není tady
Hanulko gratuluji jsi sikulka ze jsi to vsechno zvladla.
Není tady
ahoj Hani, slohovka -vlastně porod- super!!!Myslela jsem na tebe ("sudina"-renča z jičína)jak se ti u nás rodilo. Koho jsi měla za doktorku a asistenku ? tu starší sestru jak jsi psala asi vím která to je tu já chytla jen jednou na pásech.. a ta jak píšeš "hmh hm.." nebyla nakrátko ostříhaná černovlasá???Kolem40? tak tu jsem praštila přes ruce, když mi vrazila:dumbom:klystýr do zadku.. Hlavně že jste oba v pořádku a jak píšeš- tu bolest už jsi zapoměla, ted už ti bude prcek dělat jen radost!!
Není tady
Sudino, já vůbec nevím, jakou jsem měla doktorku. Nikdo se mě nepředstavil a jestli měla cedulku, tak jsem si ji v té době nevšimla
. Doktorka byla příjemná, mladá světlovlasá. Sestra, která u mě byla když jsem se probrala z narkózy byla moc příjemná, ale taky nevím nic. Vím, že měla moc pěkný nohy-toho jsem si všimla
A ta sestra "hm hm", mohla být tak 40-letá a měla brejle. Nebyla nepříjemná-byla nijaká, taková zmatená
Není tady
Teda Hanino Ty jsi hotová spisovatelka ale i přesto Ti moc blahopřeju zvládla jsi to skvěle
A s tou židlí jsi mě dostala to je fakt drsný. 
Není tady