|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mela jsem vcera debatu s pritelem, a doslo k tomu,
ze prej ho nezajimaji jine holky, ale po pekne se prej
proste podiva a nevadilo by mu navazat kontakt (kamaradstvi).
Jenze ja na nej zarlim, nebot muj nazor je, ze kdyz se
s divkou sbĺizi zacne byt pro nej nejak zajimava a ja ho brzy omrzim.
Sice me miluje, ale kdyz mi proste rekl, ze se boji ze potka jinou,
tak me to rozhodilo.
Jak vy reagujete na to, kdyz se vas partner ohlizi po jinych ženách?
Není tady
jak že se bojí že potká jinou??!!!to mě teda prosím vysvětli...??
Není tady
To jsem radsi pochopit nechtela, tak jsem z toho vedle.
Prej ze me miluje a chce byt se mnou "na porad".
I to ja nechapu, tak proc se boji, ze...???
Muzete mi to vysvetlit? Nebot jsem na nem citove zavisla
a nechci ho ztratit.
Není tady
Ale ten tvůj se asi nejen ohlíží a pak by ta otázka měla znít jinak. Něco jinýho je ohlížet se po holkách, když sie chce jen podívat a něco jinýho je ohlížet se po nich s myšlenkou na možnost novýho vztahu....
A k otázce. Nevadilo by mi, kdyby se můj partner otočil za hezkou holkou,jen ať se podívá, na tom přece nic není.
Jenže on to nedělá 
Není tady

Vendísku a je nutné ztrácet čas s někým, kdo si vlastně ani není jistý, jestli časem nedá přednost nějaké jiné?
Není tady
Vendísek napsal(a):
Nebot jsem na nem citove zavisla
a nechci ho ztratit.
tak ale tohle je průšvih...
ne jestli se ohlíží po babách...
Není tady
Vendísek napsal(a):
To jsem radsi pochopit nechtela, tak jsem z toho vedle.
Prej ze me miluje a chce byt se mnou "na porad".
I to ja nechapu, tak proc se boji, ze...???
Muzete mi to vysvetlit? Nebot jsem na nem citove zavisla
a nechci ho ztratit.
a/ vsichni chlapi se radi podivaji na jinou zenskou, ale to jeste neznamena, ze s ni chteji spat. To, ze ten tvuj s nimi chce navazat pratelstvi je sice trochu podozrele, ale porad. JE NORMALNI MIT KAMARADY I KAMARADKY. Muj manzel ma hodne kamaradek, s kterymi si obcas zajde na kafe, protoze se potrebuji vypovidat nejakemu chlapovi ne jen svym kamaradkam. I za mnou obcas prijde kamos a jen tak si nekam zajdeme a popovidame si a skonci to maximalne u kavy. 
b/ pokud jsi na nem opravdu citove zavisla, tak ho to muze vycerpavat a on se podvedome diva po jinych a predstavuje si tebe, ze budes taky takova }napr. vice samostatna, mene citove zavisla) omrzet ho muzes jen pokud budes nudna, momotonni a budes ho omezovat.
c/ jak se projevuje ta tvoje citova zavislost?
Není tady
Vendísku,
můj chlap se podívá na každou ženskou - ať je hezká, ošklivá, stará, či mladá..... Nedávno dávali v TV nějakou reportáž o tom, že každý normální chlap se dívá po ženách. Tohle bych asi neřešila a nezabývala se s tím. Spíš bude asi kámenem úrazu Tvá závislost, žárlivost a jeho pochybnost, že jednou potká jinou. Pokud se jen neškodně dívá, nech ho. Zbláznila by ses z toho. Hodně štěstí 
Není tady
Tiina napsal(a):
Jako, že se chlapi dívají po ženských je normální, co ale nechápu je proč se ti svěřuje s tím, že se bojí, že potká jinou. Takový úvahy by si snad měl nechat pro sebe.
A ak si ich pre seba nenechal, tak si mohla žoviálne zareagovať takto: "Zlatíčko, som rada, že si sa mi s tým zveril, ja sama mám podobné obavy už dlhšie." a nevinne by som zaklipkala očičkami 

Není tady
Emma napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jako, že se chlapi dívají po ženských je normální, co ale nechápu je proč se ti svěřuje s tím, že se bojí, že potká jinou. Takový úvahy by si snad měl nechat pro sebe.
A ak si ich pre seba nenechal, tak si mohla žoviálne zareagovať takto: "Zlatíčko, som rada, že si sa mi s tým zveril, ja sama mám podobné obavy už dlhšie." a nevinne by som zaklipkala očičkami

Není tady
Kdyby se tem můj neohlídl občas po ženský ( dělá to "nenápadně"
), tak se budu bát, jestli nezměnil orientaci 
Není tady
Tiina napsal(a):
když už je má,tak je dobré,že se jí s tím svěřil...aspon to můžou řešit...spíš je otázka,proč nad něčím takovým vůbec uvažuje...bojí se,že potká jinou,ale chce tu,se kterou je...to nemá vlastní vůli??Myslím,že pokud tě opravdu chce,takhle uvažovat nebude..podle mě si tím vztahem a svými city není 100procentně jistý
Upravil(a) Me (14. 11. 2006 16:43)
Není tady
Me napsal(a):
Tiina napsal(a):
když už je má,tak je dobré,že se jí s tím svěřil...aspon to můžou řešit...spíš je otázka,proč nad něčím takovým vůbec uvažuje...bojí se,že potká jinou,ale chce tu,se kterou je...to nemá vlastní vůli??Myslím,že pokud tě opravdu chce,takhle uvažovat nebude..podle mě si tím vztahem a svými city není 100procentně jistý
Ja si práveže myslím, že on sám pociťuje tú jej naviazanosť citovú a strach z jeho straty. A týmto len zisťuje, či to čo cítí je pravda. Ale ak ona nezareaguje približne rovnako, tým myslím, že mu to milým spôsobom dá späť (ako som to vyššie uviedla) a sama sa bude utápať vo svojich pochybnostiach o sebe, vlastnej cene a ich vzťahu, tak jej to len uškodí.

Není tady
Kolik je ti let Vendisku? To, že se po ženských podívá je normální. Ty se po zajímavým chlapovi nekoukneš ?
Jinak ale tvůj přítel v podstatě řekl pravdu, a to samé platí i pro tebe. Nikdy nevíš koho potkáš, do koho se můžeš zamilovat. V tu chvíli to toho druhého bolí, ale je to tak. Sliby věrnosti a krásnýho společnýho života jsou blbost. My jsme si tohle s přítelem taky řekli, nemůžem si slibovat, že spolu budem navždy, takže ti rozumím jak se teď cítíš, je to dost demotivující. Hlavně o tom moc nepřemýšlej, neber si to do hlavy, jinak se budeš trápit , to se odrazí na vztahu a nebude to nic moc. Užívej si toho, že se teď milujete, že vám to klape, že je vám fajn, nepřemýšlej dopředu. Beztak nevymyslíš nic lepšího než osud :-)
Není tady

Pozri sa na to optimisticky: Zajtra môže teba alebo priateľa zraziť auto, tak načo sa trápiť tým, čo sa prípadne môže RAZ stať? Nevychutnáte si radšej túto chvíľu, ktorá jediná je istá?
Není tady
Já nevím, já se taky ráda kouknu po chlapech, a vůbec mi nevadí, když mne osloví. Zrovna včera jsem potkala moc pěknej kousek! Ouplně srací chlapík
Ale jedna věc je prohodit pár vět a druhá dát mu telf.číslo. A dívat se po ženských? no, pokud není chlap otupělej , tak se určitě koukne. Na co jiného maj koukat než na ženské a na au´táky, ne? 

Není tady
No Me nevím, ale mě to by fakt nepotěšilo, kdyby za mnou můj partner přišel s tím, že má strach, že potká jinou. Co bych mu na to jako měla říct ? Nemyslím si, že je naprosto nutné partnerovi svěřovat všechny svoje niterné myšlenky a obavy.
Není tady
Sorry, ale to je fakt veta hodna idiota
Je to skor vyhovorka ... Skor ma strach ze ho omrzis (alebo si ho uz omrzela)
Upravil(a) Oxi (15. 11. 2006 9:56)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Me tam zaráží to slovo,že se toho"bojí"....jasně,všichni si můžem najít někoho jiného,já i můj přítel do toho můžeme spadnout, to ví každé malé dítě,když to přeženu, ale neumím si představit,že bych řekla mému příteli"Miláčku,já se strašně bojím,že potkám někoho jiného a zamiluju se do něho atd."...tohle bych říkala jen v případě,kdybych si nebyla jistá tím vztahem,a hlavně mými city k němu...a neumím si představit,že by mi tohle řekl můj přítel,asi bych ho
...samozřejmě,že jsme se o tom bavili a přiznali jsme si,že nevíme,co se v budoucnu přihodí,ale že bychom se toho báli už ted-tak nějak předčasně,tak to fakt ne.Krom toho platí jedna zásasa:Když se něčeho bojíš,obáváš apod.,tak to tím k sobě přitahuješ,a pak se to většinou opravdu stane...
A ještě jedna věc-proč se nebojí o tebe?Že ty se zamiluješ do někoho jiného a necháš ty jeho?Normální lidi se přece bojí spíše toho,že se jejich partner zamiluje do někoho jiného a nechá je,ne toho,že se zamilujou oni..myslím,že si je tebou příliš jistý,a není si jistý svými city k tobě..
Není tady
Nedávno jsem na TV Discovery viděla pořad o ženách a jejich sex. podvědomí a chování..Byl to jakýsi vědecký experiment. Několik žen si sedělo ve smíšené společnosti a bavilo se jenom se sebou, nikoho jiného si nevšímaly. Na hlavě měly nenápadný jakýsi přístoj, který snímal, kam se koukají, resp. kam jim zalétne pohled. Když jim to velmi zpomaleně přehráli, všechny ženy se strašně divily: všechny dojedné ve zlomku milililisekundy "projely" pohledem, aniž by chtěly a uvědomily si to, všechny přítomné muže, hlavně oné partie. Takže pozorovat druhé pohlaví je přirozené, ale jiné je o tom druhému blbě kecat.
Není tady
Nedávno jsem byla se svým manželem nakupovat v hypermarketu a tam byla taková mladá, moc hezká holčina, takových 20 let. Víc jí nebylo. Byla moc hezky oblečená, krátkou sukýnku, upnutý svetřík, no prostě "pěkná baba" něco pro pány. A ten můj na ní mohl oči nechat, což by mi nevadilo, ať se podívá, já se také kouknu po pěkném mužském, ale vykolejilo mě, když jsem se ho ptala jaké mám koupit máslo, tak mi ani neodpověděl, vůbec mě totiž nevnímal, jen na ní civěl, jako by viděl ducha. No, do mě vjel takový vztek, tak mu povídám "má pěkný nohy viď ?" A sebrala jsem se a odešla z obchoďáku, nechala jsem ho tam, ať si nakoupí sám. Dneska se tomu musím smát, ale tenkrát jsem, myslela, že ho zabiju!
Není tady