29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Light blue od Dolce Gabanny.. Má šmrnc, svěžest a skoro každému voní
Není tady
Fatima napsal(a):
sandonorica napsal(a):
Ahojky babinetky, tak me napadlo vysondovat jaka vune je pro vas ta nej.
Myslim vonavky urcitych znacek a proc byste je jinym doporucily.Kazda mame cumacek na neco jineho, tak piste piste
Já miluju Eclat d´arpege od Lanvinu. V zasade jsou veci, ktere mi voni, pak ty, ktere bych snesla a pak ty, ktere mi nevoni. V kategorii voni jsou takove vune, ktere mi voni a pak takove vune, ktere mi voni tak moc, ze musim k sobe porad cichat
a to se mi deje prave s touto vuni. S zadnou jinou to tak velka ůlaska" nikdy nebyla
Tak tuhle vuni jsem dostala k vanocum a je fakt uuuuzasna mam k ni i sprch.gel a tel.mleko, talze v ni budu nalozena porad
Není tady
ahojky,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s internetovýma parfumerkama? Nebo nakupujete v normálních shopech? Moc tomu nevěřím, tak aby mi pak nepřišla nějaká imitace.. Děkuji za radu
Není tady
Na internetu je vše o hodně levnější než v normálních kamenných obchodech. Když s nějakým nemáš zkušenosti, je vždy lepší objednat si zboží na dobírku - neplatit ho předem. Že by Ti přišla imitace, když si objednáš originál, je dle mého nepravděpodobné. Já nakupovala např. na http://www.parfemy-elnino.cz a naprostá spokojenost.
Není tady
ANGEL jedině ANGEL a ten klasickej
Není tady
Já i mé kamarádky nakupujeme přes ELNINO, všechny jsme spokojené.Po objednání zboží ,vesměs doručeno do druhého dne.
Není tady
Díky za odpověď.. no já bych právě chtěla Burberry Burberry for Woman new - nejlevnější je na www.parfums.cz - 100ml za 1190,- Nemáte někdo zkušenosti s touto parfumerkou? Na dobírku si to nechám 100% poslat )
Není tady
Ja jsem asi proti vam jaksi konzervativnejsi, ale kraaasne mi voni Trésor od Lancôme a Champs-Elysées od Guerlain. Tu prvni pouzivam v lete, je intenzivnejsi. Ta druha je jemna, neco jako lehky zavoj kolem me.
Není tady
Light Blue mně naprosto zklamala, nejvíc mi voní Euphoria (Calvin Klein) a Be Delicious (Donna Karan)
Není tady
Ano ano, souhlasím.. favorit zimní vůně - Euphoria - CK a taky Emanuel Ungaro - Apprition ))
Není tady
Toho Ungara - Apprition jsem ještě nečichala. Taky je dobrá Bvlgari Au Thé Rouge, na tu se taky chystám, ale teď mám ty dvě výše uvedené (před nimi jsem měla tu novou Ninu od Niny Ricci - tu v červeném jablíčku, taky dobrá ale taková jemnější). Ta Euphoria je můj zimní favorit.
Upravil(a) Bety (16. 1. 2007 18:04)
Není tady
Na www.parfums.cz obcas objednavam.Do tri dnu to bylo vzdy doruceno a bez problemu.
Není tady
Cacharel - Amor Amor
Není tady
Amor Amor.. taky mám
Upravil(a) Efffka (19. 1. 2007 13:18)
Není tady
teďka ujíždím na Valentino V- Valentino..... bych se v tom mohla koupat:-)))
Není tady
Mam teď Addict 2 od Diora a i když je to moc hezká vůně, tak to pro mě neni srdcovka. Nějak se nemůžu do žádný vůně zamilovat...
Není tady
a jaké máš ráda? květinové, ovocné, pudrové, nebo spíš kořeněné a orientální?
Není tady
Teď je akce - při nákupu vůně Darling od Kylie Minoque (vzorekvůně např. v nové Marianne - je květinová a příjemná) dostanene dárek - druhý parfémek 15ml nebo deodorant nebo tričko!
Není tady
Darling od Kylie Minogue jsem si očuchala v časopisu: Žena a život a voní to nááááádherně....teda aspoň mně...
a ta akce platí cca do kdy Bety?
Není tady
Elizabeth Arden-Green Thea.
Dříve (a nedám dopustit) bílý, nebo červený Charlie.
Není tady
Opium, White diamonds, Sexual. Momentalne striedam tieto tri, po kazdom umyti vlasov.
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Darling od Kylie Minogue jsem si očuchala v časopisu: Žena a život a voní to nááááádherně....teda aspoň mně...
![]()
a ta akce platí cca do kdy Bety?
Já nevím, dnes ráno když jsem šla okolo pro noviny tak ten plakát ještě byl za výlohou.
Není tady
Me oblibene vune:Allure od Chanelu,Cool Water od Davidoff,Sea Energy od La Prairie
Není tady
DKNY Be Delicious Little Black Dress od Avonu , Omnia Cristalline od BVLGARI
Není tady