Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 9. 5. 2007 9:23

Jaruna
♥♥-----
Registrovaný: 17. 1. 2006
Příspěvky: 96

Re: Zájezdy s Beckem

Beck je asi jednou z těch nejhorších firem, jak už někdo psal, byli i v Černých ovcích v televizi. S těmi tedy na žádný výlet nedoporučuji - drží lidi tak dlouho, dokud neprodají to, co prodat měli. Jenže pro spoustu těch důchodců je to jediná možnost, jak vypadnout z pečovateláku nebo z DD a dostat se "mezi lidi". S průměrným důchodem si moc vyskakovat nemůžou a jak tu někdo psal, proč si nezajedou do Mariánek sami - nejspíš proto, že by na to neměli. Protože i ty hrnce a jiné krámy, které tak pošetile nakoupí, splácejí spoustu let nebo na to prasknou jejich celoživotní úspory. Jela jsem jednou se svojí mamčou důchodkyní a skvěle jsme se bavily, když jsme poslouchaly ty bláboly, kterými chudáky účastníky zájezdu krmí - jak je všechno výsledkem kosmického výzkumu, jak pár magnetů dokáže vyléčit prakticky všechno - a protože já jsem "rypák", tak jsem milého pána tak dostala do úzkých, že nás nakonec prosil, abychom na dobu prezentace odešly - protože to by neprodal zřejmě nic  smile . Ještě i kafe nám zaplatili, jak aby od nás měli pokoj.  No ale za tu zkušenost to stálo.


Duše sama může udělat z pekla nebe a z nebe peklo.

Není tady

 

#27 9. 5. 2007 9:57

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Zájezdy s Beckem

Mí rodiče si jednou taky mysleli, že "vyhráli" televizi....už nám i oznámili, že nám ji přivezou, jeli na udanou adresu toho "shopu", aby jim prý ušetřili výlohy za balné a poštovné a zjistili, že adresa neexistuje, resp. ulice končila číslem 50 a na adrese bylo 56, haha.....smála jsem se jim, jak hezky naletěli...a to jsem je do té doby brala, jakože na  lep neskočí, když jsou zvyklí cestovat po světě, atd.....( no nic, protože o moc peněz nepřišli a hlavně je to poučilo)

Není tady

 

#28 9. 5. 2007 10:35

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Zájezdy s Beckem

Jaruna napsal(a):

S průměrným důchodem si moc vyskakovat nemůžou a jak tu někdo psal, proč si nezajedou do Mariánek sami - nejspíš proto, že by na to neměli. .

To je trochu hloupost ne? Ono když si člověk spočítá cenu zájezdu spojenýho s těmahle blábolama a jízdenku vlakem s důchodcovskou slevou tak to vyjde minimálně na stejno ne-li levnějš. Ono i kdyby to bylo o trochu dražší tak aspoň člověk není nucenej trávit čas tam kde nechce.
Mám taky mámu v důchodu a cestuje vlakem po celý republice takže vím o čem mluvim. wink

Mimochodem je docela zajímavý že 90% účastníků těchto zájezdů a zákazníků kteří si tohle zboží nakoupí jsou právě důchodci. Ti samý důchodci kteří jsou u nás na tom tolik špatně...... big_smile


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#29 9. 5. 2007 11:42

Jaruna
♥♥-----
Registrovaný: 17. 1. 2006
Příspěvky: 96

Re: Zájezdy s Beckem

No, Jeňýku, já bych teda neřekla, že je to hloupost. Moje máma má dost velký důchod (v porovnání se svýma vrstevnicema), cca 8 tis., výlet i s obědem u těch cestovek vyjde u těch cestovek (Beck atd.) v průměru na 150 Kč, takže od nás vlakem do Mariánek a zpět + tam oběd teda určitě za těch 150 Kč nepořídím. A tvůj argument s tím, že 90% zákazníků jsou důchodci, na ten už jsem reagovala předtím. Spousta těch lidí se "nechá ukecat" a po návratu si "drbou hlavu". A zase vím já, že povětšinou tam složí nějakou pofiderní částku a ten zbytek splácí řadu let, takže podle mě jsou na tom (v porovnání s "pracovněčinnými") opravdu špatně.


Duše sama může udělat z pekla nebe a z nebe peklo.

Není tady

 

#30 9. 5. 2007 12:28

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Zájezdy s Beckem

Jaruna napsal(a):

Spousta těch lidí se "nechá ukecat" a po návratu si "drbou hlavu". A zase vím já, že povětšinou tam složí nějakou pofiderní částku a ten zbytek splácí řadu let, takže podle mě jsou na tom (v porovnání s "pracovněčinnými") opravdu špatně.

Tak to potom ale ty lidi nepatří do normální společnosti ale do blázince. Nechápu jak se někdo kdo je na tom "opravdu špatně" může nechat ukecat k nákupu např. dek za deset tisíc. Takovej člověk je nesvéprávnej a patří do psychiatrický léčebny. Pokud je psychicky v pořádku tak je to zase lhář kterej se má velmi dobře. Jen nevim co je lepší......


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#31 9. 5. 2007 12:38

Jaruna
♥♥-----
Registrovaný: 17. 1. 2006
Příspěvky: 96

Re: Zájezdy s Beckem

Ale Jeňýku, neber to tak kategoricky. Život přece není černobílý, to bys měl brzo blázince "nařachané" k prasknutí. Vezmi si vzorek lidí, kteří na podobné akce jezdí - většinou jsou to staří lidé, nemocní, sklerotičtí a ne nadarmo se říká "starý lidi-malý děti" - ti lidi jsou vděční za každou chvilku pozornosti, kterou jim a jejich neduhům někdo věnuje. Jsou opravdu důvěřiví a nejsou schopni domýšlet všechny důsledky svých rozhodnutí. Často jsou to obyvatelé DD a "pečovateláků", ti dealeři se tam většinou prezentují jako doktoři, takže pro ně není vůbec těžké takovéhle "kupující" přesvědčit o exkluzivnosti a výhodnosti té své nabídky... Já osobně neodsuzuju ty lidi, kteří se nechali "ukecat",  ale je mi zle z těch prodejců, kteří si na tomhle vystavěli svůj byznys...


Duše sama může udělat z pekla nebe a z nebe peklo.

Není tady

 

#32 9. 5. 2007 13:00

Musim
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 1. 2007
Příspěvky: 1406

Re: Zájezdy s Beckem

Nepatří do blázince, jde o promyšlený nátlak, jak nanutit kupujícímu zboží, které vůbec nepotřebuje.Nato ty lidi školí! a jsou psychologické metody, jak podvědomě člověka dohnat ke koupi! Bohužel jsem malinko zažila podobné školení, když jsem měla pracovat v jedné pojištovně a jelikož mé vnitro s takovýmto postupem se stotožnit nemůže, nepracuji pro ně. Třeba jak přinutit člověka, aby bez té pojistky dál nemohl žít. Za hodinu mluvení člověka obalamutí...co teprve za tři-bez jídla, pití a vzduchu...
Další den si normální člověk říká, JAK JSEM TO MOHL UDělAt! Nátlak - vědomý, nevědomý....už aby to skončilo, co řekně soused, když nekoupím...je trapné nekoupit, když si dali takovou práci a co nám zdarma něvěnují a jakou výhodu ještě navíc mám....
A když člověk zůstává při svém rozumu, a má rozumné dotazy a chce vysvětlení, tak ho vyhodí z akce....i to se mne už stalo. Melou jenom to, co jim do hlavy nalili.
A staří lidé...nesudme je a nehažme do jednoho pytle. Mají své za sebou a tato generace je většinou povojnová...Na dnešní hnusné podvody fakt nejsou zvyklí!

Není tady

 

#33 9. 5. 2007 13:29

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Zájezdy s Beckem

Jaruno pokud se dealer prezentuje v DD nebo v pečovatelským domě jako doktor tak na něj lze jednoduše poslat policajty a on si to příště rozmyslí. Myslim že tam je nějakej personál kterej má ty starý lidi na starosti a tohle nesmí dopustit. Mě je jasný že starý lidi jsou v dnešní době nejzranitelnější. Na druhou stranu ale mají nějaký dětičky který by se o ně měli postarat a tohle nedopustit. Nedovedu si představit že by moje máma někomu takhle naletěla a já se na to klidně díval.

Nevim jestli tady někdo zná firmu Skyline později European succes. To je něco podobnýho i když proti nim je Beck vzorem ctnosti. To bylo klasický letadlo kdy jim lidi odevzdávali asi 90tisíc jen za vytištěnou knihu "Síla peněz". Dalším úkolem těchto lidí úkolem pak bylo sehnat další dvě kavky který opět odevzdali 90tisíc a oni z toho měli dostávat podíl. Vše probíhalo na takzvaných "obchodních jednáních" . Jednoho jsem se taky zůčastnil a myslim že větší zábavu už asi nezažiju. O tom se taky mluvilo jako o neuvěřitelným psychickým nátlaku kdy je člověk očarován až dobrovolně odevzdá peníze. Jediný co jsem tam zažil já, byl částečný záchvat smíchu a částečný stud za dospělé lidi schopné uvěřit něčemu podobnýmu.
No a pokud je dnes někdo schopný uvěřit tomu že v dece je vetkaný vitamin A, že s pásem Saunabelt z něho bude za týden kulturista nebo že z hrncema lze ušetřit 90% energie protože vaří sami, tak takovýho člověka mi fakt líto není. big_smile


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#34 9. 5. 2007 15:13

misa1234
♥♥♥♥---
Registrovaný: 15. 4. 2006
Příspěvky: 437

Re: Zájezdy s Beckem

Musim napsal(a):

Bohužel má matka tomu asi taky propadla anebo nakupování věcí z katalogu za 300% prodražené ceny. Pokuď chodila pouze "do restaurace", tak odolala. Tam vždy byly dárky za účast, takže odolat šlo, ale bez jídla.
Mohu ji 1000x říkat, jsou to podvodníci. Spoléhají na důchodce, že ti myslí postaru. Já pak dostávam "dárky", které jsou mne k ničemu a matka pláče, že nemá z čeho žít.
Můj čas je dražší, pokuď pracuji, než abych někam s nima jela.
Poté, co jsem jednou naletela pracovníkovi se supervysavačem Rainwbow a 4 hodiny!!!! mne furt hučel do hlavy, jak to musím mít, JSEM totálně vyléčená. Nešlo se ho zbavit, na každou námitku uměl odpovědět a rozvést a nešlo se ho zbavit ani vyhodit z bytu. Nekoupila jsem a nekoupím NIC.
Minule jsem "naletěla" kamarádce, prý něco vyhráli, at přijdu, jak jim to budou předávat. Prd, klasická předvádečka na matrace za pouhých 27,000. tenká za 12,000, polštář za 5400 apodobně. Pak jim dárek nechtěla dát, jakože nás tam nebylo 3 manž.páry, protože 2 muži nepřišli. Nakonec dárky dala, bylo to hezky trapné a kupodivu nidko-nic-výhodně-nekoupil.
Jo, mimochodem do potahu napostel prý vetkali vitamíny A,E a C!!!!, pak nějaké infralampy (takový blud) a podobně. A nějakou technologii z Nasa....
Už je taky poučená....

Jak uz jsem psala, tak babicka s tetou porad jezdi na ty zajezdy a vzdicky si obednaji. Jo, jak jsou ty predvadecky, ze Vam pak daji darek. Na to jsem uz tolikrat chodivala s kamoskama, mamcou, dedou.... a sedeli jsme tam asi 3 hodiny a dostali darek, ktery fakt kacku a prosedelo se tam odpoledne.

Není tady

 

#35 9. 5. 2007 16:02

Madlenka
♥♥-----
Registrovaný: 25. 3. 2006
Příspěvky: 52

Re: Zájezdy s Beckem

Tak mamca to zkusila taky a taky jela s tím Beckem a vyzbrojena mými radami az výhruzkami, ze na vsechno musi rikat ne, tak to prezila a statecne vsechny lakave nabidky odmitla, ale v hlave ji bzucelo z nich jeste asi tyden....:dumbom

Není tady

 

#36 9. 5. 2007 16:32

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Zájezdy s Beckem

misa1234 napsal(a):

Jak uz jsem psala, tak babicka s tetou porad jezdi na ty zajezdy a vzdicky si obednaji. Jo, jak jsou ty predvadecky, ze Vam pak daji darek. Na to jsem uz tolikrat chodivala s kamoskama, mamcou, dedou.... a sedeli jsme tam asi 3 hodiny a dostali darek, ktery fakt kacku a prosedelo se tam odpoledne.

Dyk to říkám Miso, ty jseš evidentně jejich ideální zákazník. wink


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#37 10. 5. 2007 9:08

misa1234
♥♥♥♥---
Registrovaný: 15. 4. 2006
Příspěvky: 437

Re: Zájezdy s Beckem

Jeňýk napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Jak uz jsem psala, tak babicka s tetou porad jezdi na ty zajezdy a vzdicky si obednaji. Jo, jak jsou ty predvadecky, ze Vam pak daji darek. Na to jsem uz tolikrat chodivala s kamoskama, mamcou, dedou.... a sedeli jsme tam asi 3 hodiny a dostali darek, ktery fakt kacku a prosedelo se tam odpoledne.

Dyk to říkám Miso, ty jseš evidentně jejich ideální zákazník. wink

smile

Není tady

 

#38 11. 5. 2007 20:49

xara4
♥------
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 9

Re: Zájezdy s Beckem

četla jsem příspěvky ale moje poslední zkušenost s BECKEM je na jedničku s hvězdičkou !!!!!
Minulý týden jsem se vrátila z Turecka, zájezd byl jako dárek k zakoupenému zboží. Moje kamarádka nechtěla nikam jet a tak mi poukazy dala. Zájezd v hodnotě 15.000,- Kč, sleva 10.000,- Kč, výsledná cena za poznávací zájezd na 8 dnů letecky s polopenzí 4.999,- Kč, zdůrazňuji, že k tomu se NEPLATILI !!!  palivové příplatky ani letištní taxy !!!!!!!!!!! V Turecku jsme platili ještě za balíček služeb  99 Euro /2800,- Kč/ - za obědy, výlet lodí, vstupenky, orientální večer. Hledala jsem podobný zájezd na internetu, je to všude s polopenzí a výlety se také připlácí.
Nazvali tento zájezd "Dovolená snů", a tak jsem si opravdu připadala. Hotely byly luxusní, všude čisto, turci přátelští. Jídlo vynikající formou švédských stolů, pořád jsme se přejídali. Jela jsem s dcerou /já 45 let, dcera 15 let/. I když většina účastníků zájezdu byla důchodového věku, tak my mladší jsme měli super partu.
Najeli jsme 1600 km, viděli jsme např. vápencové terasy v Pamukkale, Izmir, Efez - jeden ze sedmi divů světa - chrám Artemidin v Efezu, skalní hrobky, uzlovnu koberců, návštěva mešity atd..... Vše velmi zajímavé. Nejvíc spokojená jsem byla v hotelu s termálním bazénem a úplně mě uchvátily turecké lázně. Zde jsem si vyléčila koleno ztuhlé po operaci v září 2006.
Já osobně jsem jela jednou s BECKEM do Polska, moje zkušenosti jsou stejné jako ostatních,  v Polsku jsme byli hodinu na tržišti, protože zrovna sněžilo a autobus jel pomalu a skoro jsme zapadli. Bylo to hrůza. Ale po zkušenosti se zájezdem do Turecka se jich musím alespoň trochu zastat. Před odjezdem jsem měla velké obavy, ale to, co slíbili v letáku tak to dodrželi opravdu na 100% a ubytování bylo exkluzivní. Takový týden už asi nezažiju.

Není tady

 

#39 11. 5. 2007 22:59

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Zájezdy s Beckem

xaro4, co to tomu Jeňýkovi provádíš!! tongue lol


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#40 12. 5. 2007 9:42

BrenTen
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 8. 2006
Příspěvky: 227

Re: Zájezdy s Beckem

xara4: Jedna podstatná informace chybí. Co si koupila u Becka tvá kamarádka, že jí k tomu dali zájezd? Pokud totiž koupila nějaký předražený šmejd za 50 000, pak pro Becka není problém dát jí zájezd se slevou 10 000 a pořád na ní slušně vydělali.

Není tady

 

#41 12. 5. 2007 22:38

xara4
♥------
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 9

Re: Zájezdy s Beckem

BrenTen napsal(a):

xara4: Jedna podstatná informace chybí. Co si koupila u Becka tvá kamarádka, že jí k tomu dali zájezd? Pokud totiž koupila nějaký předražený šmejd za 50 000, pak pro Becka není problém dát jí zájezd se slevou 10 000 a pořád na ní slušně vydělali.

koupila si parní čistič za 4.500,- Kč, když mi to řekla, tak jsem to hledala na internetu, stejný parní čistič jsem našla za 900,- Kč. Řekla jsem jí to. Ona odpověděla, že k tomu dostala ještě další dárky. Je to pravda, zboží je šíleně předražené. Opravdu lituji každého, kdo jim podlehne. Většinou kupují důchodci, protože nemají přehled o cenách, nemají přístup k internetu aby si vše ověřili. A dále ty dárky zdarma !!! k nakoupenému zboží. To je velké lákadlo. Přiznávám, měla jsem velké obavy vydat se tak daleko, ale další známá mi řekla, že ve stanu nás určitě neubytují a že BECK co slíbí, to dodrží. Mě to i teď stále vrtá hlavou, jak je možné, že takový zájezd a pro tolik lidí bylo možné uskutečnit aby na tom BECK ještě vydělal!!! stolt Určitě by nerad dával něco levněji.
Tento zájezd probíhal celý duben, odlet vždy ve středu a ve čtvrtek, vždy plné letadlo - 200 lidí, v Turecku jezdilo 5 autobusů. Prý mají vyprodané už i září.  To je záhada, co ??? va
rock

Není tady

 

#42 12. 5. 2007 22:42

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Zájezdy s Beckem

xara4, kdyby se jim to sakra nerentovalo, tak to nedělají. Asi z těch důchodců vytáhnou tolik peněz, že si můžou pak dovolit pár dovolených, aby je lidi nekamenovali, ale chválili a chválili!  roll


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#43 13. 5. 2007 22:38

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Zájezdy s Beckem

lueta napsal(a):

xaro4, co to tomu Jeňýkovi provádíš!! tongue lol

To je v pořádku wink
Já jsem ten poslední kterej by proti Beckovi a podobnejm firmám něco měl. Mě ještě nikdy nijak nenatáhnuly.
Naopak jsem byl asi před dvěma rokama na jejich silvestrovským mejdanu v Duplexu na Václaváku, tam bylo znát že se mají dobře a dost jsem si pochutnal. big_smile
Takže klidně nakupujte cokoliv a kdykoliv. wink


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#44 13. 5. 2007 22:48

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Registrovaný: 11. 5. 2007
Příspěvky: 1492
Web

Re: Zájezdy s Beckem

Madlenka napsal(a):

Máte někdo zkušenosti se zájezdy s firmou Beck International, stále mi chodí do schránky jejich nabídky k zájezdu do různých míst (a někdy je cena opravdu zajímavá), tak jsem si říkala, jestli to za to stojí se někam podívat, ikdyž je mi jasný, že hlavní náplní těchto zájezdů je vnutit lidem své spotřební zboží wink

jednou jsem jela s babičkou od becka. byly prázdniny, lákali nás na krásný hrad, tak proč ne, řekla jsem si. tehdy jsem udělala jednu z největších chyb. nekonečné tři hodiny předváděčky a když jsme dorazili k hradu, měli jsme ani ne hodinu a půl a aby toho nebylo málo, hrad byl pro veřejnost zavřený dumbom . prostě na nic, nikdy už víc, jsem vyléčená nadobro.


Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

 

#45 14. 5. 2007 10:45

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Zájezdy s Beckem

Já nevím, ale mám pocit, že když se na tohle někdo nachytá, tak si to snad i za vlastní hloupost i zaslouží. Mě je jasný, že si vybírají slabší jedince, důchodce atd, ale i ti snad mají něco v hlavě, aby neskočili na deku s vitamíny :-)).

Osobně jsem jednou absolvovala podobnou akci od Herbalife. Hledala jsem práci, našla inzerát, zavolala tam a domluvila si pohovor, potud v pořádku...nicméně když jsem dorazila na místo, čekala tam hala plná lidí...docela jsem se pobavila, hlavně když po pódiu defilovali lidi v oblečení v lepším případ od ongů a hlásili do světa, jaké, že to úžasné peníze vydělávají...fakt bomba..:-)

Není tady

 

#46 17. 5. 2007 17:52

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: Zájezdy s Beckem

svaclavka napsal(a):

Na nějaký zájezd bych jela taky,ale spíš někam k moři nebo na poznávací.Rozhodně ne na předváděcí rádoby úžasných věcí,které vám rozhodně nesmí chybět.
Viděla jsem to i z druhé stránky.Vloni v létě k nám do restaurace navezli houfy lidí v autobusech,zavřeli je na sále vypli klimatizaci(aby nedej bože prodávajícím nenastydly hlasivky)a v tom vedru a nedýchatelnu do nich mastili ty triky jeden za druhým asi 3hod.
Neni divu,že tam jedna pani zkolabovala a světe zhroz se ani jí nepomohly.Prý atĄji někdo vynese ven na vzduch!

Jestli to bylo na Mělníku, to byla moje babička, nechtějte ani vědět, jak hnusně  jí vnucovali onu slavnou výhru nádobí za 20 tisíc...tak se zhroutila...


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#47 18. 5. 2007 17:27

svaclavka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 4. 2007
Příspěvky: 273

Re: Zájezdy s Beckem

Ne na Mělníku to nebylo,ale tvojí babičky je mi líto i dalších důchodců,kteří podlehnou vidině úžasného zájezdu.
Sebranka jedna podvodnická!

Není tady

 

#48 18. 5. 2007 17:28

svaclavka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 4. 2007
Příspěvky: 273

Re: Zájezdy s Beckem

Ne ti důchodci,ale ti prodávající.

Není tady

 

#49 17. 6. 2007 18:23

misa1234
♥♥♥♥---
Registrovaný: 15. 4. 2006
Příspěvky: 437

Re: Zájezdy s Beckem

Jeňýk napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Jeniku, to delas chybu, ze si jeste nebyl na nejakem poznavacim zajezdu, pak bys vydel, o cem tady mluvime. Urcite jedte s partnerkou.  tummenupp

Já byl na spoustě poznávacích zájezdů. Naštěstí mě ale nikde nenutili nakupovat hovadiny.
Tohle o čem je tady řeč ale poznávat opravdu nehodlám. Myslim že to je určené pro určitou skupinu našich spoluobčanů se kterými bych společnou řeč určitě nenašel a ani najít nechci.


Musim napsal(a):

Jo, mimochodem do potahu napostel prý vetkali vitamíny A,E a C!!!!

No a co na tom nechápeš? To prostě vezmeš vitamíny a vetkneš je do potahu........ já mám z vitamínů utkaný ponožky. big_smilebig_smile

Jenyku nebo Musim? roll  Ty mas snad dve prezdivky? fuckyou  Takze Jenyku, me je to jedno, co si o tom myslis, ale asi mas spatne zkusenosti s tim. Treba i oni by s tebou nenasli spolecnou rec.  hmm

Není tady

 

#50 17. 6. 2007 21:49

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Zájezdy s Beckem

misa1234 napsal(a):

Treba i oni by s tebou nenasli spolecnou rec.  hmm

Jsem rád že jsi tohle téma vrátila do popředí zájmu. wink

To že se mnou dealeři od Becka a jejich zákazníci nikdy nenajdou společnou řeč je pro mě vyznamenáním. Nerad bych někdy poklesnul na jejich úroveň roll


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů