|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Koupila jsem Normadern sestře k narozeninám a výsledek naprosto nulový.
Není tady
jde o to co od krému očekáváš...pokud je to tak drahé je to fakt riziko ale dnes je zvykem a téměř tradicí že mají v lékárnách - v drogeriiích spíš ne - vzorečky krémů....jinak bych ti doporučila třeba avon nebo oriflame..tam mužeš výrobky vyzkoušet a vrátit bez udání důvodu do 30-ti dnů u oriflame a do 3měsíců u avonu...je to cenově dostupnější a máš možnost to vyzoušet a vrátit....nesmí být vypotřebováno více jak 20% výrobku...
je nasnadě že platíš značku a myslím že u oriflame i avonu by jsi našla to co hledáš a určitě by to bylo cenově dostupnější.
Není tady
one napsal(a):
Ahoj, moc ráda bych vyzkoušela tuto řadu, ale četla jsem různé reakce a nevím, jak bude působit zrovna na mě.. Což při její ceně je pro mě celkem riziko. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli třeba některá z vás tuto řadu nemá a nevyhovuje jí, a tedy dejme tomu neví, co s ní..
a chtěla se jí zbavit, jestli by mi ji neposkytla
A jaké s ní máte zkušenosti...?
Od Vichy mívají v lékárně opravdu často vzorky - buď zcela zdarma nebo za cca 100 Kč (to by asi bylo lepší, protože z těch vzorků zdarma si asi dojem neuděláš).
Není tady
Tak já zrovna mám ten noční krém a k němu jsem dostala tu taštičku vzorků a velmi mi vyhovuje, ale to je strašně individuální, každému sedí něco jiného, i kdybysme tu všichni napsali že nám vyhovuje, tak tobě zrovan nemusí, to se nedá takto posoudit! Nejlepší jsou fakt ty vzorky, zkus třeba nějakou partnerskou lékárnu nebo lékárnu Lloyd - tam vždycky dávají vzorky. Lloydy najdeš v Careffourech.
Já už vlastně bez vyzkoušení vzorku ani krém nekupuju, spousta krémů mi nesedí.
Upravil(a) Bety (14. 11. 2006 18:55)
Není tady
No a to jsem si myslela že nesedí jenom mi
Mám nějakou divnou pleť je potvora suchá, když ji hned ráno po sprše nenamažu začne mě svírat a pálit. Když ji namažu nějakým mastnějším krémem mám hned pupínky jako v pubertě
Když chci něco na vrásky (35) tak jsou většinou mastné
Snažím se koukat po hydratačních, zatím mám úspěchy - nemyslím tím že by zmizely vrásky
ale nedělají se mi pupínky po krémech z Avonu, jen je střídám a mám strach si koupit ty dražší proti vráskám, že zase budou mastné 

Není tady
Kosmetiku Vichy a konkrétně řadu Normaderm také používám.Mam mastnější pleť a v létě byla tahle kosmetika super, ale teď když je chladněji tak už mi moc nevyhovuje, pleť mám strašně staženou a jakoby vysušenou . Naštěstí už přípravky dodělávám,takže se budu muset poohlédnout po něčem jiném. Možná vyzkouším Ryor slyšela jsem na něj celkem dobré ohlasy.
Není tady
Ahoj holky, tak mně Vichy celkem vyhovuje. I když když mi bylo 25, tak to bylo jinak. Nedávno jsem si koupila fusio noční a jsem spokojená. Od krémů nečekám zázraky, ale z toho co jsem zatím vyzkoušela mi jednině Vichy trochu vylepšil pleť. Měla jsem myokine a taky dobrý, jen mi připadal na pleti trochu agresivní a asi ne každej to snese. teď chci koupit denní krém, ale nevim jakej, napadl mě ten normaderm, takže se připojuju k těm, kteří čekají na ohlasy. Vlastně bych klidně koupila i dražší krém než je Vichy, ale chci od něj nějakej efekt a to se mi opravdu nechce moc riskovat.
Není tady
radu mam,neuzivam,silene to vysusuje plet..ale treba ti to sedne..pokud ano..napis mi soukromou zpravu a ja ti to co mam klidne poslu 
Není tady
Mám vysušenou pleť se sklonem až k šupinatění a tenhle krém jsem bohužel vyhodila. Co mě pomáhá a musím říct, že mi super zlepšilo pleť je od Lancomu Aqua fusion. Sice dražší, ale vyplatilo se.
Není tady
Pokud jde o Vichy, tak jsem si chtěla pořídit Normaderm na mastnou aknózní pleť a dermatoložka mi to nedoporučila, protože na Vichy je prý vysoké procento alergických reakcí, a proto by se tahle kosmetika neměla prodávat v lékárnách, ale v drogerii, protože nepatří do kategorie léčebné kosmetiky, byť se tak tváří. Do ordinace jí chodí několik pacientek, kterým se po delší době používání Vichy "rozjela" periorální dermatitida. Tak jsem si pořídila krémy od Biodermy na mastnou a zároveň citlivou pleť a jsou skvělý. Ještě můžu doporučit kosmetiku Pure aloe, která mi taky vyhovuje, dobrá je i Avene.
Není tady
Protože mám spíš mastnou pleť a nepoužívám make-up, hledala jsem nějaký krém na den, aby se mně pleť neleskla. Používám od Clinique - pore minimizer a jsem max. spokojená. Je sice dražší, ale spolehlivý. Pleť je krásná hladká, jak napudrovaná, zklidněná a póry neviditelné.
Není tady