29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem dlouholetý migrenik. Ale od té doby co mi neurolog předepsal triptany mám celkem pokoj. Jen musím vydržet ho nevytvracet. Tyké mi zabírá Indometacin v čípkách. Ale triptany jsou speciální antimigrenika - Relpax ( ten je drahej), Rosemin, Cinie, Sumatriptan Merck ( ty byly zatím bez doplatku, teď v novém roce nevím). Je to lepší než analgetika, jsou to léky speciálně na migrénu. Doporučuju určitě vyšetření u neurologa.
Není tady
Taky trpím občas na migrénu, když jsem byla těhotná tak migréna zmizela, ale teď se zase vrátila. Jelikož kojím tak nemohu nic používat.
Není tady
Dobra věc je konopi na migrenu ci na ruzne problemy, ja jsem ted objevila super kapky které konopi obsahuji a migrena proste presla.
Není tady