27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky, me to neda, aby se nezaptala, mate nektera s timto kocarkem zkusenosti nebo vite o nem neco od kamaradek.
Není tady
tak jsem to nala:
Ahoj Haňule, já mám Deltim sport, kupovala jsem ho v bazaru a do teď na něj nedám dopustit. 1. je velký (to můe samozřejmě být i nevýhoda, zvlá ve velkých městech - v MHD zabíráme hodně místa, ale vejdeme se ), 2. má odkrývací zadní stěnu boudičky: Matylda od čtvrtého měsíce nechtěla jezdit jinak ne na břie a takhle měla parádní výhled ; 3. přehazovací rukoje: to je dle mého jedna z nejdůleitějích věcí u kočárů, 4. vyndavací taka : vyuili jsme maximálně, kdy byla Matynka minimiminko a mohli jsme ji v tom přenáet (jetě nebyla poviná autosedačka) a na návtěvách v ní mohla spát(narodila se v lednu) a v neposlední řadě z toho jde udělat sporák, take doufám, e ho budeme jetě nějaký ten pátek pouívat! Ps. Jo a taky perfektně péruje! Ta jeho váha: ani jsem si nikdy neuvědomila, e by byl tak těký, to jen kdy ho s pomocí někoho nakládám do vysokopodlahového busu a mám tam nákup na týden , jinak na ovládání to vliv nemělo. A i přes jeho velikost jsme ho sloili do Peugeota 309, ale je fakt, e je delí, take do některých i větích aut se nevejde, pokud se mu nesundají kolečka. Jinak typově podobný je mu Bohemia Patron, jen nevypadá tak robustně jako Deltim. Spousty kočárů jsou za dobré ceny k sehnání i na MMB.
Jo, kočár jsem kupovala asi měsíc před porodem.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=12905
Není tady
No ja uz ho mam doma, ale mamka je z toho nejaka hotova, mela predstavu, ze budume mit na prvni ditko kocar novy a pochopila jem to tak, ze nam ho chteli koupit a ja ho mam koupeny od kamosky rok jezdeny. Porad do me tak trochu ryje a ted se k tomu pridala i babicka a tchyne z toho byla taky v rozpacich, ze nebudu mit na prvni ditko novy. Tak me to docela zere a nemuzu se poradne z neho tesit. Tak ted resim, jestli ho neprodat a nenechat si fakt koupit novy, tak sbiram dalsi info o nem.
Není tady
Z naich fotek jsem nala jen tuhle a tady opravdu moc vidět není... ale zase je tu vidět, jak můe dítě jezdit na břie. To se hodí u dětí, které se narodí hlavně ¨v zimě, my jsme lednoví...
http://www.matylda.estranky.cz/fotoalbu … en-2006/63
Není tady
To je nejlepí, kdy ostatní začnou rejt... nám nikdo nový koupit nechtěl, tak jsme ho jako správnému jak já říkám postudentskému dítěti koupili v bazaru. Ale chápu, e se z něj nedokáe radovat. Tak jestli ti koupí nový,. tak ho prodej, kdy je monost mít na miminko nový... a nebo jim řekni, e je spousta dalích věcí, které můou koupit... my teď například koupili novou autosedačku od devíti kil a ta byla přes pět tisíc! Jenome to u není na to úplně nové miminko a k tomu jsou ostatní slepí... vajíčko je taky mnohem levnějí
Není tady
Není tady
no prave, ja vim, ze je spousta veci, co jeste potrebujem, ale bydlime jeste do jara s nasima, tak se hur snasi, mamka se snazi delat, ze nic a jen mi to rika tak naznakama, ale je z toho nejaka smutna, ona ma predstavu, ze s tim prvni se musim jakoby pochlubit v novem, no proste blbost, no a brachovi taky kupovali kocarek oni, tak nevim, jestli citi jako, ze jsem je obesla a udelal sii to po svem, fakt nevim
Není tady
Claire..díky
Hani, neblázni !!! Vdy je po jednom dítěti !!! Koupí si pak třeba nové super golfky a na nich prostě nebude etřit !!! Kdy ti na ně dají !!!
Tento kočárek je super na zimu !! Mimčo se ti tam krásně vleze a do jara !!
A určitě je v super stavu !! Tomu věřím, protoe já sama jsem prodávala Chicco - půl roku jetý a byl jako nový !!! Ta holka, co ho de mě měla v něm odjezdila dvě děti a jetě ho prodala dál !!
Maximálně měl ojetá kolečka, ale ty se dají koupit a vyměnit a nikdo u vůbec nic nepozná !!!
Není tady
Tady jsou nějaké fotky Deltimů...
http://kocarky.czweb.info/deltim/deltim.htm
Není tady
také máme Deltim Sport - také starí, já to neřeila, zimu jsme v něm odjezdili + jaro a pak golfky. Deltim je těký, ale dá se s ním bez problémů kosit v lese (na vychzce s Aileenkou)
Není tady