6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Podívej se na notino,mají tam hodně velký výběr kvalitních krému na jakoukoliv pleť,já osobně používám biodermu a jsem s ní nadmíru spokojena
Není tady
Zdravím..Byla jsem dnes u kosmetičky a používá kosmetiku Sothys, nabízela mi krém na suchou pleť. Nemáte s ním někdo dlouhodobé zkušenosti? Děkuji
Není tady
kety napsal(a):
Pokud ti nevadí používat Indulonu, tak zkus modrou, není drahá a pomáhá. Mám ozkoušené a radí to i kožní lékaři. Nebo si za nějakým rovnou zajdi.
Ano taky doporučuju starou dobrou modrou Indulonu. Mám často suchou pleť, v noci se budím tím že mám suché ruce, fuj to nesnáším, ale indulona fakt skvělá používám ji i na děti už od narození
Není tady
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Zdravím..Byla jsem dnes u kosmetičky a používá kosmetiku Sothys, nabízela mi krém na suchou pleť. Nemáte s ním někdo dlouhodobé zkušenosti? Děkuji
Já používám séra od Sothys a jsem s nima moc spokojená. Také mi je doporučila kosmetička, jinak se ani kosmetika neprodává, což mi přijde sympaticke Určitě bych to vyzkoušela
Není tady
TerulaSs napsal(a):
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Já používám séra od Sothys a jsem s nima moc spokojená. Také mi je doporučila kosmetička, jinak se ani kosmetika neprodává, což mi přijde sympaticke Určitě bych to vyzkoušela
Aha, to jsem ani nevěděla, že to je jen u kosmetičky. Tak na druhou stranu je to fajn, že mi pomůže vybrat, co se hodí pro mou pleť. Dostala jsem vzorečky krémů a musím říct, že jako docela super. Vůbec jsem neměla pocit, že mám suchý obličej.
Není tady
Tak to by bylo fajn .. jako je pravda, že jsem měla krém na suchou plet a celej den to bylo super a i makeup vypadal líp děkuji moc za rady
Upravil(a) TerulaSs (30. 9. 2017 18:50)
Není tady
Modrá indulona je super, někomu nemusí ale sednout. Ještě jsou super krémy od Biodermi nebo přírodní od Bione https://www.notino.cz/pece-o-plet/?f=1- … -9201-3663 úplně stačí ten nejlevnější používém ho i na děti, navíc tedˇjak se ochladilo ho mám pořát sebou
Není tady
Co se týká kosmetiky vyzkoušela jsem jí hodně, ale v poslední době jsem si oblíbila sothys. Je sice trošku dražší, ale bezkonkurenční.
Není tady
Který přípravek nebo krém od ních používáte?
Není tady
Nejlepší na suchou pleť je bambucké máslo s kokosovým olejem
Není tady
A to kupuješ zvlášť a mícháš si to nějak? Nebo se to dá koupit už takhle .. znám jen kokosový olej
Není tady
Začala jsem hydratačním krémem, příjemně voní a pleť je po něm úžasná.
Není tady
Danusakk napsal(a):
A to kupuješ zvlášť a mícháš si to nějak? Nebo se to dá koupit už takhle .. znám jen kokosový olej
Neeee normálně kupované .. Od BodyBeScrub https://bodybescrub.com .. Ale na suchou pleť to nejlepší .. mažu se tím často i celá, krásně to voní
Není tady
Kde se o sothys dozvím více? A kde kosmetiku od nich seženu?
Není tady
Tinkusko, jsi na internetu - co zkusit internet?
Pobíráš to trošku?
Není tady
Judyna napsal(a):
Pobíráš to trošku?
Optimistko
Není tady
Když já bych jí tak chtěla pomoct....Je určitě zoufalá....
Není tady
Pamatuij, že každej dobrej skutek bývá pravidelně potrestán...
Není tady
Ahoj
Mě poradila správně až kosmetička.Důležité je jestli máš pleť suchou ANEBO citlivou což je pletˇ uvnitř mastná ,na povrch suchá a citlivá(šupinkatá,s možností červenání).To mi vysvětlila až paní Jana Šantorová na Praze 5 v salonu dolcediva.Zvolila mi kosmetické ošetření a vysvětlila,jak se mám o pleť starat,takový profesionální přístup se mi např. u kožní nedostal ani při doporučení přípravku v jiném obchodě .Teď už vidím změny a jak se mi pleť zlepšuje.Za mně nejlepší zkušenost.
Není tady
TerulaSs napsal(a):
Danusakk napsal(a):
Neeee normálně kupované .. Od BodyBeScrub https://bodybescrub.com .. Ale na suchou pleť to nejlepší .. mažu se tím často i celá, krásně to voní
Všechno, co je s kokosovým olejem je dobré na suchou plet .. ale o kávovém peelingu jsem teda ještě neslyšela
Není tady
No vidíš. Přitom to tak krásně voní a můžeš se s ním namazat úplně celá (rozhodně bych nezampoměnla na intimní místa).
Není tady
Judyna napsal(a):
No vidíš. Přitom to tak krásně voní a můžeš se s ním namazat úplně celá (rozhodně bych nezampoměnla na intimní místa).
Na ta místa je nejlepší olejíček z papriček jalapeňo
Není tady
Jestli to holky vyzkouší, pak to bude ještě intenzivnější zážitek, než ten peeling.
Není nad prožitky.
Není tady
A přitom je to tak snadné, pořídit si každej tejden čerstvou dávku
Není tady
(v duchu zdejších přispivatelek)
A kde se to dá sehnat?
Není tady