|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Oto prosím Tě, potřebovala bych najít změny ve vyplácení příspěvku v péči o osobu blízkou od 1.1.2007... nejde mi najít jak se to konkrétně změní... díky moc
Není tady

Tady http://www.nrzp.cz/index.php?path=12&am … =skok.html si stáhni ten první dokument.Nebo jim můžeš rovnou zavolat na 266 753 422 Jinak dnes budu volat na sociálku,neboť se mě to též dotýká,jak se něco dozvím,dám vědět.Hezký den.
Není tady
Nevěděla jsem kam to poděkování napsat
OTO dík
svetřík už je hotový a ty jsi skvěle rychlý 

Není tady
Je to takové téma OTO prosím... tak si myslím že to můžu napsat i zde 
Otíku prosím jak sem vložit obrázek z netu
Obrázek na netu najdu zkusím ho sem zkopírovat mezi
a pořád nic
asi jsem fakt talent 
Upravil(a) 666salome (13. 11. 2006 11:12)

Není tady

Není tady

markéta napsal(a):
Oto díky moc... až něco bližšího zjistíš, budu moc ráda za další informace.
Markéto, v tématu Nový zákon...najdeš výsledek.
Není tady
Oto jak sem vložím obrázek???
Není tady
markéta napsal(a):
Oto prosím Tě, potřebovala bych najít změny ve vyplácení příspěvku v péči o osobu blízkou od 1.1.2007... nejde mi najít jak se to konkrétně změní... díky moc
Ahoj marky,
mrkni na toto
http://socialnirevue.cz/media/docs/zako … uzbach.pdf
Není tady
Nebo na www.mfcr.cz - tam jsou všechny zákony a vyhlášky
Není tady
Oto prosím,potřebovala bych koupit nabíječku olověných akumulátorů na 6-12V. Kde to najít? Díky!!!
Není tady

Zdenico, tady si snad vybereš.
http://zoohoo.cz/index.php?q=nab%EDje%E … 2V&c=2
Není tady
Děkuji, moc mi to pomohlo!!!
Není tady
Oto, přeji hezký den...
Prosila bych Tě moc o radu, Ty se ve všem vyznáš, já jsem z toho, co potřebuji zmatená. Na Pavlači mám čerstvý příspěvek (Mikrovlnka), můžeš poradit? Kdyby jsi věděl o nějaké lepší-tím lépe. Díky moc.
Není tady

Káčo ahoj, ale tady Tě zklamu.Jediná mikrovlnka, kterou jsme kdy měli, šla z domu.Vypálila nám elektroinstalaci v kuchyni a od té doby jsme už žádnou nepořídili.Vystačíme si s horkovzdušnou troubou a spokojenost.
Není tady
Káčo tak změř v supermarketu krabičku a je to!
Není tady
Oto, prosím ještě, jestli mi pomůžeš vybrat. Myslím, jako chlap. Já jsem antitalent na techniku, elektroniku....
Na Pavlači (v ,,Mikrovlnce") mám ještě jeden dotaz. Já vím, že bych měla nějak porovnat, co každá z těch mikrovlnek umí (asi u těchto výkony...). Můžeš se prosím na ně (na ty tři) podívat, porovnat je a doporučit, která je z nich nej, nebo kterou by jsi bral Ty? To víš, ženská!
Není tady

Káčo, doufám, že nebudu špatný rádce, ale přiklonil bych se na rado Oxiho a vybral tu BAUMATIC BTM 25.1 SS.Výkon a příkon jsou dost podobné, ale tahle jediná je nerez a kvůli údržbě , nezanedbatelná věc.
Není tady
Díky moc, dám teda na vás dva.
Není tady