29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Nedaří se nám bohužel mít mimčo, a doktor mi řekl, abych se už začala poohlížet po centrech asistov.reprodukce. A tak se chci zeptat, jestli někdo máte zkušenosti (dobré i špatné) s těmito centry? Jak to vůbec probíhá? Čeho se vyvarovat?? Díky.
Není tady
Kamarádka jezdila dlouho do Phy, ale výsledek se několikrát nedostavil . A tak se rozhodla jít do ČB. Jednání a chování lékařů bylo úplně jiné a nemohla si ho vynachválit (i cenově). A dnes? Má krásnou 5-ti letou holčičku díky centru as.reprodukce .
Není tady
Zkus se podívat na www.volny.cz/dione.praha nebo www.gest.cz nebo www.iscare.cz
Není tady
jani, zkus si tam zajít a třeba budeš hned v tom. Ne-teď vážně. Já se léčila mnoho let (hormony, laparoskopie, rentgen dělohy, injekce...) a nic. Pak mi doktor řekl, že mám poslední šanci (bylo mi 38let)a že mně pošle do tohoto centra a ať to zkusíme takhle, jako posl.šanci. Jeli jsme s manželem tam a čekali 2 hodiny, pak něco vyplňovali a pak dostali termín. Vyšli jsme ven a já manželovi řekla, že takhle to nechci, když to nešlo normálně, asi to příroda nechce a já už tam nepůjdu.
Vykašlala jsem se na hormony, přestala chodit k doktorovi a rozloučila se s představou, že ještě budu mít dítě. Za dva měsíce na to jsem byla v jiném stavu!
Holky, všem vám přeji, aby se vám to povedlo tak, jako tak a užívaly si ,,živého pokladu". Dnes mám skoro čtyřletou dceru a je pro mně vším...
Není tady
tak nás to s manželem asi taky čeká.. jen pro zajímavost jsem se koukla na stránky gyncentra v ostravě a celkem mě šokovaly sumy za jednotlivé úkony.. tuším, že se na tom částečně podílí zdrav. pojišťovna, ale i tak mi to příjde nehorázné..
No- v tomhle centru jsme právě byli.
Jinak bych ještě chtěla říct, že když jsem byla v nemocnici, ležela na pokoji holka, která strašně zvracela a měla šílené bolesti břicha a vysokou horečku. Byla na kapačkách. Sestra říkala, že to má zánět po umělém oplodnění!
Není tady
Káčo, není nad dodržování lékařského tajemství. To se divím, že si sestry dovolí takhle mluvit.
Není tady
Obnovuji toto téma a chtěla bych se zeptat zvlášť na Gest. Máte zkušenost?
Není tady
Ahoj Romisku,já mám zkušenosti s ISCARem v Praze.Spokojenost,super přístup ze strany doktorů i sester.Podařilo se mi otěhotnět na první pokus-IVF.Zuzka
Není tady
Upravil(a) llor (16. 1. 2007 12:33)
Není tady
doporučuju stránku www.neplodnost.cz
Tam ti spíš někdo odpoví,je tam denně spooousta dotazů
Není tady
pokud se nám nebude dále dařit, a bude jiná možnost, uvažujeme o fertimedu v olomouci http://www.fertimed.cz/main.htm. doporučila mi ho má lékařka a prý jej využívá hodně párů. rozhodně je prý levnější než car tady u nás v ostravě.. máte s ním některá zkušenosti?
Jeste mohu doporucit kliniku stellart v teplicich
Není tady
jarka.modra napsal(a):
Jeste mohu doporucit kliniku stellart v teplicich
Ahoj Jarko, bohužel nám bylo řečeno, že moc jinou volbu než IVF nemáme. S manželem zvažujeme Stellart, máme to nejbíž, ale nemám nikoho známého, kdo by měl s klinikou zkušenosti. Jaký byl přístup lékařů? děkuji
Není tady
Myslím si, že je klinika dobrá volba. Personál je příjemný a pan doktor Schmitz byl velice ochotný a lidský. Vše nám vysvětlil a pomohl nám. IVF s PGD na druhý pokus, jsme šťastní
Není tady
Danusakk napsal(a):
Myslím si, že je klinika dobrá volba. Personál je příjemný a pan doktor Schmitz byl velice ochotný a lidský. Vše nám vysvětlil a pomohl nám. IVF s PGD na druhý pokus, jsme šťastní
Děkuji za reakci, snad se i nám podaří
Není tady
Ahoj holky, my momentálně nemáme jinou možnost, než zvolit odbornou pomoc při otěhotnění, takže vybíráme kliniku. Udělala jsem si důkladný průzkum a nejlíp mi vyšla klinika IVF ve Zlíně. Zaujalo mě, že tam mají opravdu výborné zázemí a jezdí se tam léčit i páry ze zahraničí. To mi akorát potvrzuje, že tam budou opravdu odborníci na svém místě. Nejsme ale přímo ze Zlína a tak se chci zeptat, jestli s touto klinikou máte zkušenost a doporučily byste nám tam dojíždět? A ještě by mě zajímala nějaká osobní zkušenost ohledně toho, jak jste se tam cítily?
Není tady
Ahojky, pokud to nemáte přes půl republiky, tak je klinika ve Zlíně určitě super volba a stojí to za to. Já si to tam nemůžu vynachválit. Kromě toho, jak píšeš, že tam jsou odborně na vysoké úrovni, je tam krásné a moderní zázemí, ale hlavně jsme ocenili jejich lidský přístup. Nebylo to pro nás jednoduché, taky pro koho je, když řeší takovou věc, a fakt jsem tam cítila, že nám chtějí pomoct. Dostali jsme tam podporu i po té psychické stránce a to je strašně důležité, takže já jsem jim nesmírně vděčná.
Není tady
Stránky: 1