|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Eligar: Spuntik to vysvětluje na této stránce - s tím taveným sýrem - taky to zkusíš?
Není tady
takže na té předchozí (bála jsem se, aby to nebyl první příspěvek na stránce
)
Není tady
kdyz ja mam dnes ten pitny rezim... ryza so syrom, nikdy som to neskusala, ale urcite skusim.
Není tady
tak já jsem strašně zhřešila
manžel se cestou domu stavil v cukrárně a já snědla laskonku a věneček. No a jsem bez večeře, dobře mi tak
to bude síla, až bude aktuální váha vyšší než výchozí!!! 
Není tady
Tak píšu další - druhý- dietní osvědčený recept. Rajčata nakrájet na malé kousky, do každého talíře tak tři větší rozkrájená rajčata. Trochu osolíme, opepříme, pocákáme octem, posypeme najemno nakrájenou cibulkou (nemusí být). Nakrájíme na kostky šunku a zprudka opečeme na pánvi, může být malý kousek slaniny (dodá chuť, ale není nutná), na každou porci rajčat přihodíme tak čtyři lžíce těch opečených kostiček šunky, můžeme přidat kostičky sýra a jíme buď samotné nebo s tmavým pečivem (chlebem). Je to výborný. 
Není tady
Čauky
tak malinko mi TO leze dolů
,dnes si udělám ten váš recept odtud- těstoviny s tun´ákem:P
Včera mi už lezl ten rýžový salát ušima ,ale zvládla jsem ho
,no zítra ten od spuntíka
rýži se sýrem a zeleninou 
Jdu si vypít kafíčko, za chvilku bude volat miminko 
...to se rýmuje 

Není tady
No já jsem zase omezila večerní žranice. A oběd mám bez polívky. JInak nic, pěkně vám sem budu přihazovat každej den receptík, třeba někomu bodnou při ztrátě inspirace......
Není tady
Ja teda jim normalne - dokud plne kojim, tak nechci radeji experimentovat s jidlem - ale take jsem omezila vecerni zranice a pleneni lednice a nebyt toho vcerejsiho poradu o zmrzline v televizi, byvala bych dodrzela i nejezeni sladkosti. Take jsem vyradila z jidelnicku slazene napoje.
Není tady
Jo, jo - Cekanko, to ma Claire pravdu - nejen recepty, ale i uvarit bych potrebovala. Ja jsem priserna kucharka a i kdyz mam zaruceny recept, neda se to pak, s prominutim, vubec zrat, kdyz varim ja. Divim se, ze je manzel jeste nazivu (nastesti ji doma jen vecere).
Jenze jak rikaji na Receptech.cz - "ale uvarit si musite sami". Ach jo!
Není tady
Přiznám se že se mi poslední dobou do toho vaření také moc nechce.
K obědu budu mít s Jítou slepičí polévku, ta není zdrovna moc dietní. Veřer zkusím ty těstoviny s krabíma tyčinkama. Udělám toho víc alespoŇ si nebudu muset dělat zítra nic k obědu. A k svačince mám nakoupené nízkotučné jogurty.
Čekanko, moc se těším na tvé recepty.
Dobrá dietka je plátek masa jako minutka ( nejlépe kuřecí, ale i hovězí nebo opravdu libové vepřové), k tomu hodně zeleninky a jen lžíce rýže, nebo jedna brambora, prostě přílohy pomálu.
Nebo maso připravené v římském hrnci je hodně dietní, je to příprava téměř bez tuku 
Není tady
Taky jím normálně kvůli mlíčku! Ale snažím se nepřejídat a jíst jen když mám hlad! Sladké nejím zatím vůbec! Ještě musím vyzkoušet ty vaše super recepty!
Není tady
Takže receptík č. 3: Bramborový salát s červenou řepou. Brambory ve slupce uvaříme, brambory oloupeme a nakrájíme jako na klasika bramborový salát. K tomu přihodíme na kostky nakrájenou sterilovanou červenou řepu v poměru jak kdo má rád, já dávám 1:1, k tomu přihodím na kostky šunku nebo dietní párek, osolím, opepřím, přidám dost tuhou zakysanou smetanu, trochu light majonézy, hořčici, na drobno cibulku (nemusí být), na kostky nebo nastouhat sýr. Dávám si salát buď jen tak samotný nebo s opečeným plátkem kuřecího masa jako přílohu. Pro lehčí formu diety je možné zakysanou smetanu nahradit Americkým dresinkem od Spaku. Dobrou chuť 
Není tady
Jůůů Čekanko, červenou řepu mám moc ráda. Tohle asi zkusím
. Hlavně je to docela časově nenáročné 
Není tady
holky to jsou kombinace, co se ja tady nedovim, kedze varim asi tak rok, tak pre mna to je velka inspiracia, mne chyba fantazia a odvaha, vcera som teda pitny rezim dodrzala ale s lyzicou polievky a dnes po piatej pijem vodu a jablecný ocet, tak som sa do toho pustila, ked tu vidim ako sa aj vy snazite. drzte sa. Kedze nemam vahu pojdem cez vikend cvicit a tam sa opet zvazim 
Není tady
Spuntiku, já mám 72 a chtěla bych mít max. 65, měřím 172
Není tady
tak já se snažím a žeru a žeru, jenže jsem 3 den nekuřák a je mi z toho po večerech dost zle 
Není tady
Misho, jak je ti zle? Nepomůže něco žvýkat? Nebo něco sladkého? A co lízátko? Drž se!!!!!
Doufám že do pondělka se ti podaří alespoň 0,5 kg přibrat a stále nekouřit.
Hanino, píšu si.
Není tady
misho ja sem prestala pred rokem kourit a pribrala jsem 6 kg
lenze na mna sa kila lepia ako na mucholapku 
Není tady
Já taky nehladovím to tedy neeee. Ale vypadá to že díky tomu že jsem vynechala sladkosti mě trošku splaskly nateklé nožky a i váha ukazuje trošku změnu k lepšímu. Tak doufám že to půjde takhle dál a já se brzy vejdu do zimní bundy.
Sudino, holt budeš hubnout pomaleji, zato se ta váha pak lépe udržuje a nehrozí jojo efekt atp...
Není tady
misho, já když sekla s hulením, myslela jsem že umřu jak mi bylo. No absťák, věčně nasraná, hlava mě bolela, žaludek chvílema dobrej, chvílema jako že bych něco snědla, no děs.... sekla jsem s tím v momentě, kdy jsem viděla // na těhu testu....dr mi pak řekl, abych si ještě týden dala jednu ráno a jednu večír, aby to pro tělo nebyl šok..... ale ty stavy znám, nejhorší je první měsíc, pak se tomu budeš jenom smát a začneš nenávidět kuřáky a zahulený prostředí. Jo, nejhorší nekuřák je odnaučenej kuřák.... jo a dycinky si řekni, co jsi ušetřila, jak jsi nezávislá na zapalovači, cigárech.... nakonec je to nehulení super. 
Není tady
Čauky dietářky 
,tak zítra si udělám ten rýžový salát s taveným sýrem od spuntíka
, docela to jde
, večer jsem dojedla ten těstovinový s tuńákem
,byla to ńamka 
V pátek je svátek,tak asi plátek masíčka se zeleninou, no a pak budu opět bloumat v paměti co asi 
Ale koutky mi jdou ,,šejdrem" po sladkém,protože to tu vidím u dcery
,ale držím se 
Není tady
Saleku máš pravdu, nejhorší je koukat na dceru, nebo manžela jak mlsaj, ale jsme holky šikovný a odhodlaný a zvládnem to. Jen co uvidíme že se váha mění, hned to budem zase zvládat líp 
Není tady