|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky holky
tak jsem se tu zapsala do tabulky hubnutí,ale místo abych hubla tak spíš tloustnu:-(((
místo abych omezila jídla tak furt jím.. ale možná je to tím že malemá je 9 měsíců a já pořád na 99% kojím..a prostě mám furt hlad:-(
co si o tom myslíte....poradíte???
děkuju
Není tady
Čauky Verčo, já nevím jak ti poradit
když jsem plně kojila,tak jsem hubla, ted´už malou dokrmuji a jdu pomalu s váhou nahoru,proto jsem se tu dala s vámi na hubnutí,,,
Jsme na sebe tvrdá.. ráno jsem si udělala těstovinový salát -měla jsem ho na oběd ,pak jen ze sezamu takové placičky ochucené medem a pomerančem
a ted´asi v šest další porci toho salátu 
Zítra si udělám pro změnu rýžový salát s ovocem 
A co vy, jak bojujete ??? Co si děláte za ńamky ??? 
Není tady
No já jsem si po dietní večeři zobla pár esíček 
Ale v podstatě se držím zpátky. Žádná čokoláda. Zítra se zase o kousek polepším. I když si nejsem jistá jak dlouho zvládnu vařit zvlášť manželovi s dcerou a zvlášť sobě.
Musím vyhnat manžela na nákup pro nějaký nízkotučný jogurt a pro cornflakes a odtučněné mléko.
A taky si koupím mražené krabí tyčinky. Ty spařím, nakrájím a přidám nepatrně light majolky ( zkoušela jsem to s bílým jogurtem ale to mi fakt nechutnalo). Osolím a k tomu křehké plátky.
Není tady
Jéééé rýžový salát. Ten dělám s taveným sýrem a s rajčátkem a s paprikou. Ochutit troškou podravky..... chutná to i manželovi a dceři. Hned mám vymyšlenou jednu véču. Díííík. 
Není tady
no holky moje váha před otěhotněním byla 68kg, při těhotenství jsem přibrala a šla jsem rodit se 102kg...:-( pak mi trvalo 7 měsíců než jsem se zase dostala na váhu 69kg a dneska jsem se teda pěkně nacpala místo abych se držela ale nějak mám holt takový dny no ale byla bych štastná kdybych měla těch 64kg to by se mi fakkttt moc líbilo ale zase při mé výšce 180cm, to není tak hrozny:-) jinak jsem cvičila Pilates a tedka jsem přestala ale asi budu muset začít:-) a pak to možná půjde:)
Není tady
Také díky spuntíku
za tip, opravdu ta inspirace chybí..
Já ode dneška chodím manželovi do bufetu pro oběd a já si vždy něco ,,ulovím" ,vaří tam dobře a je toho na chlapa až dost... tak se nebude na mě zlobit
a cena také lidová -od 35.- - 55.-kč 
Krabí tyčinky- podusit s cibulkou a zamíchat do těstovin 

Není tady
spunt napsal(a):
No já jsem si po dietní večeři zobla pár esíček
Ale v podstatě se držím zpátky. Žádná čokoláda. Zítra se zase o kousek polepším. I když si nejsem jistá jak dlouho zvládnu vařit zvlášť manželovi s dcerou a zvlášť sobě.
Musím vyhnat manžela na nákup pro nějaký nízkotučný jogurt a pro cornflakes a odtučněné mléko.
A taky si koupím mražené krabí tyčinky. Ty spařím, nakrájím a přidám nepatrně light majolky ( zkoušela jsem to s bílým jogurtem ale to mi fakt nechutnalo). Osolím a k tomu křehké plátky.
já jsem si ten dnes koupený jogurt nacpala do buchty.....
viz moje nové témátko.... jo a chlastám to víno. Možná mám tu kousavku z něj.
Špuntí, tady je luxusní recept na těstovinový salát: Tuňáka RioMare v olivovém oleji zcedím, trochu toho oleje dám do vody na testoviny, tuňáka dám do mísy, přidám dijonskou a normální hořčici, jogurt nebo zakysanou smetanu, trošičku majonézy nebo amerického dresinku od spaku, ale fakt lžíce, pepř, sůl, těstoviny na skus, všechno smíchám, je to prostě vynikající. 
zítra šoupnu další recept.....
Není tady
ahoj holky,
dnes som sa s kolegynou dohodla ze spolu zhubneme, tak sa pridavam rovno aj k vam, pre vacsiu inspiraciu. Vyska 174 cm a vaha 71,5. Pred 3 rokmi som mala vahu 62 tak by som sa na nu rada vratila. Preto som dvojnasobna snazilka 
Není tady
Tak já jsem si sice dnes nedělala, žádné lehké jídlo, ale neměla jsem ani kousek sladkého! A hlavně žádné čipsy( které já miluju a sním sáček na posezení ). Díky za dobré tipy co k večeři! 
Není tady
Špuntíku ten rýžový salát to uvaříš rýži a dáš tam jen sýr rajče a syrovou papriku?
Není tady
No já si po vzoru (myslím, že to byla Kamčitka...)Kamčitky nakoupila takové ty polystyrenové chleby polité jogurtem a jeden jsem dnes snědla místo sladkosti a nebylo to nejhorší. Taky jsem měla s kamarádkou každopondělní sraz v cukrárně, takže místo laté jsem si dala preso a k tomu jogurt s trochou želé a ovoce (máme štěstí, že i takové věci nám v cukrárně dělají
)... jinak oběd i večeře byla normální... já potřebuju hlavně omezit to sladké a to se dnes celkem podařilo...
Není tady
Holky tak dneska ráno jsem snědla jogurt. Fakt se překovávám, ten jsem už něměla dobře pět let. Tak doufám, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat 
Není tady
ja dneska devcata jenom piju, a piju uz hodinu, tak dufam ze to do noci vydrzim, ocista organizmu, drtzim vam pesticky
Není tady
eligar: tohle jsem taky kdysi praktikovala - picí dny- ale v těhotenství ani teď s dítětem to nejde. Ale je to super, druhý den jsem se cítila skvěle , i když celou noc jsem si představovala, co si dám další den k snídani 
Není tady
holky ta melasa se prodává normálně v supermarketu...znám maximálně meltu to si není to samé...že?No a já budu mít dnes asi taky pitný den...vecer jsem si predstavovala jak zajdu do pekarny a nakoupim si ořechové hřebeny...ty já miluji...ale prekonala jsem to ale s tim problémem že ted není doma žádné pečivo...hmmm takže mi nezbývá tam stejně zajít...nebo radeji poslu pritele at me to neláká...ale prisla jsem na to ze pokud nejim celý den tak vecer nevim co bych snedla...no ale nesmim...jsem zvedava jak dlouho to vydržím...
Není tady
Ahojky.
Mohla by si mě zapsat prosím cílovou váhu po porodu.Moje původní váha byla kolem 60-62 kg. Výška 165
Děkuju.
Není tady
claire : verim ze v tehotenstve to nejde, tak dufajme ze to vydrzim, inak je fajn pomelo, grapfruit a ananas na zlepsenie metabolizmu (vecere), na oklamanie zaludka je dobre psillium - indicka vlaknina, je dobre si ju zamiesat do jogurtu, spalovanie podporuje jablecný ocet, ja viem ze to zrovna nie je mnamka a taky som pocula o syrovatke. To su len rady, ale verte mi ze som ako balon
takze sice viem co smiem
ale vysledok doteraz nebol ziadny.
Není tady
Ahojky,tak já si jdu udělat rýžový salát s ovocem
,včera byl pro změnu těstovinový se zeleninou 
zítra asi krabí tyčinky,jako spuntík 
Něco málo leze dolů,ale raději moc na váhu nechodím ,abych se pak nedivila, zatím sladké odmítám,opravdu to tady funguje ,když nás je tu na hubnutí více. 
Dnes možná vyrazím i cvičit
už jsem asi 14dní nebyla 
Není tady
Ahoj holky, tak já jsem si místo sladkého včera nakrájela jablíčko a kiwi, pěkně naskládala na talíř a vychutnávala. Na oběd bylo kuř. prsíčko s rajčátkem. Večer jsem neodolala a zobla pár semínek slunečnice, je to dobrota (přítel jich snědl misku).
Dnes zatím jogurt, mandarinka a kiwi. Jenže obědem zhřeším: obalované žampióny + zelenina (neměla jsem to už roky a mám na to hroznou chuť). Pak už budu jen ovoce a zeleninu, tím to snad vykompenzuju.
Jinak se přiznám, že mi hodně pomáhají stránky www.flora.cz, kde počítám denní příjem kalorií. Když jeden den hřeším tak druhý den se snažím polepšit.... ale ne vždy se zadaří.
Pa Pa - mějte se hezky a držte se. 
Není tady
Parmenko, ano nic na tom není. Do horké rýže zamíchám tavený sýr, on se rozpustí a tu rýži trošku slepí. Nebo musíš zbytek rýže ohřát třebas v mikrovlnce. Pak už jen pokrájené rajče a papriku. Ochutí se to polékovým kořením. Pro vylepšení lze přidat pokrájenou šunčičku.
Jinak holky recepty jsou skvělé, večer si je stáhnu a budu si je hromadit.
Dneska jsem měla k snídani jen kávu, víc jsem nestihla, makala jsem do poradny. K obědu jsem si to vynahradila a koupila jsem si chlebíček. Naštěstí jen jeden.
Tedy vy se snažíte jako když mě tu chcete do měsíce opustit !!!!! Jste moc šikovné, už teď se těším jak mi příští týden napíšete jak krásně hubnete a já vám napíšu nižší váhu 
Není tady
Spunti neboj, já tady budu, já to zase nebudu přehánět - musíme mít dost mlíčka a to je nejpřednější! Takže teď dostaneš vynadáno! Příště bez snídaně ani ránu! Klidně bez večeře, ale bez snídaně ne! 
A zítra zkusím ten rýžový salát - musím dneska do zeleniny, mám tady jen pár jablek. A ještě pořád nevím, co k obědu, ale asi ty krabí tyčinky. Jak jste o nich psaly, tak jsem na ně dostala strašnou chuť! 
Není tady

ahoj Misho, takovou svíčkovou, no to bych si dala! Mńam, až se u vás bude servírovat, zavolej předem a já se k vám nasáčkuju! Zdlábnu třeba celý hrnec. Já včera měla tři kafe, jedno jabko, ale zato na večeři jsem si naložila jednoho konzervového tuňáčka v olivovém oleji, se dvěma houskama a spoustou rajčat. Dneska dvě kafe, jeden toust, jednu oplatku a do večera ještě daleko, tak snad něco zbodnu. Ale dnes jsem jaksi hladová, stres mi dneska pominul, jsem pohodovější, tak snad toho i více zbaštím. Všechny hadry na mě visí jak na vyzáblině ,až se sobě nelíbím fuj. U mně jak je stres, tak nemám holt chuť, je to blok. Takže snad se do své mety dostanu. Před těhu jsem stres řešila jídlem a zase jsem tloustla. Teď se mi výhybka přehodila, proč, to nevím.

Není tady
Radim nedivat se na porady o jidle - davali porad o zmrzline, a vypadala tak lakave, ze kdyz manzel vytahl nanuka z mrazaku, musela jsem jednoho snist taky. Ach jo. A to jsem za cely den nesnedla nic sladkeho, jen obed a veceri. Tak abych s dietou zacala zase zitra nanovo...
Není tady
Sakuro, to neva, jedna zmrzlinka neublíží když to jinak zvládneš. S dietou se musí začít postupně aby tělo nedostalo šok že mu něco upíráš 
Dezy, dík za vynadání, zítra určitě snídám, slibuju, tedy snad 
Alexandro, tos toho včera moc nesnědla, to je spíš jak pro hubňulky než pro tebe. Koukej se pořádně nadlábnout, nebo se budu muset najíst za tebe a máš mě na svědomí že nehubnu !!!!!!
Není tady