|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Všem hubmoucím dobré ráno, taky se přihlásím.
Výška 162, váha 56, dlouho jsem mívala 50, můj cíl 53 do vánoc.
Potřebovala bych shodit stehna a bříško. Už jsem trochu začla cvičit, dvakrát týdně kalernetiku.
Všem hodně zdaru a pevnou vůli. 
Není tady
Pěkné ránko všem hubnoucím a VZHŮRU DO BOJE ,,stop tuku" 
Snídám kafíčko bez cukru
a tmavý chléb s troškou medu 
Dnes si udělám ze zbytků co mám v ledničce asi nějaký těst.salát- mám tam těstoviny,brokolici,jogurt,rajče snad to bude chutnat
pa pa a držte se 
Není tady
já jsem měla zatím salat s dresinkem a jsem na 1400 KJ to mi ještě zbývá na doma spousta 
Není tady
Já jsem měla k obědu kuřecí minutku a k tomu pár hranolek z trouby. Smutně jsem koukala jak si Jíťa a moje mamka dávaly kečup a tatarku.
Zatím jsem vydržela bez čokolády, ale jsme na začátku, uvidíme co bude zítra.....
Čekanko, berem všechny, tedy těhulky jen do předběžného seznamu, těm bych nasekala kdyby chtěly hubnout už teď
. Je jedno jestli už děti máš, chceš mít, kolik ti je atd.... hlavní je to že chceš něco udělat se svou váhou. 
Není tady
Tak jsem vás přišla psychicky podpořit holky
jste všechny jedničky, že jste dokázaly začít tak pevně věřím, že vám to vydrží a budu se moci k vám brzy přidat
hlavně at do tý doby nejste moc hubený, abych tu měla s kým být 
Není tady
Štarmíku neboj, než porodíš tak já těch svých "pár" kilo určitě nestihnu schodit ani hladovkou - což opravdu nehro. Takže přinejhorším tu budem spolu. 
Není tady
Špuntí tak jo, já tady budu hodně dlouho, nebot chci shodit na 65 což jsem měla naposled před rokem a půl
ted mám 86 ! a možná bude ještě hůř, pořád totiž nerodím 
Není tady
Marika napsal(a):
tereza3 napsal(a):
taky se pridávám holky...výška 172cm váha 65 kg a chtěla bych...55kg(má původní pred těhu)
Ahoj Terezko
a smím se optat, kolik jsi v těhu přibrala? Já už teď mám 15 nahoře
Mariko přibrala jsem 18 kg:)
Není tady
tak holky ja jsem ještě neobědvala...měla jsem kafíčko s uměl. sladidlem...ale kamarádka mi řekla že je to horší než normální cukr...nevíte o tom něco?Nechutná mi totiz neslazene kafe...
Není tady
spunt napsal(a):
Já jsem měla k obědu kuřecí minutku a k tomu pár hranolek z trouby. Smutně jsem koukala jak si Jíťa a moje mamka dávaly kečup a tatarku.
Zatím jsem vydržela bez čokolády, ale jsme na začátku, uvidíme co bude zítra.....
Čekanko, berem všechny, tedy těhulky jen do předběžného seznamu, těm bych nasekala kdyby chtěly hubnout už teď. Je jedno jestli už děti máš, chceš mít, kolik ti je atd.... hlavní je to že chceš něco udělat se svou váhou.
jé špuntí, tak dík. Jo a hlásím dneska chudou snídani, jen jabkový šátek, k obědu rizoto, ale hřešila jsem malým ledňáčkem, večír to vidím na zeleninový salát, jestli to vydržim nevim. Ale jako začátek dobrý ne? Špuntí, psala jsem ti do obezity dětí, napiš, proberem to. Chudák pisatelka témátka, ta bude asi pěkně zmatená..... 
Není tady
Čekanko, až na toho ledňačka fakt dobrej začátek. Držím palce ať ti to vydrží.
Už jsem ti tam odepsala, jo jo, chudák zakladatelka tématu
Já holt musím mít všechno složitější, porody, nadváhu .... a teď mi Lenička pěkně poblindila, asi se na mě už nemůže dívat

Není tady
No tak s tou večeří to nějak nevyšlo, byly dvě tmavý housky se šunkou. NO tak bude zelenina zítra no.....
Není tady
Ahoj Spun, statecne se pridavam a olyzuji prst od roztekle cokolad. Takze: k dnesnimu dni: 67 a prosila bych tak na 63:-) dekuji.....viktorie
Není tady
Terezo3, s tím umělým sladidlem to vážně nepřeháněj, má jinou chemickou strukturu a je tedy vhodné pro diabetiky jako náhražka sacharózy, ale energetickou hodnotu má stejnou jako cukr. Takže náhradní sladidlo do diety asi nebrat, anebo si zjistit jeho energetickou hodnotu. Držím palce a hubnutí zdar.
Není tady
785618 , je mi líto že budu odporovat, ale na obezitologii mi umělé sladidlo do kávy doporučili. Je opravdu nutné dívat se na krabičky na hodnoty, jsou tam dost velké rozdíly, ale energetická hodnota je podstatně nižší.
Já jsem si kdysi koupila sladidlo FAN , 500 tablet v penny . Využitelná energie 0 kJ. Je tam odkaz na jejich stránky www.fankostelec.cz
JInak některé sladidla mají nějakou energetickou hodnotu, ale tu většinou píšou na 100 g ( v mém balení je 30g / 500 tablet) takže ty hodnoty na jednu dvě tablety jsou strááášně nízké.
Není tady
tak já jsem ten typ tloustnucí a dnes jsem spapala 2 knedlíky se svíčkovou na smetaně. Ale zjistila jsem, že Verča mi u toho dala dost zabrat, takže ani nevím, kolik jsem snědla. Teda ani nevím, jestli jsem fakt začala jíst. Myslím, že s takovouhle toho moc nepřiberu. Stravovací návyky jsou na bodu mrazu. Zkusím do sebe něco dostat večer, až Verča konečně usne - je to hrozný ďábel. Už nemůžu já, ani táta a ani pes. A Verunka pořád jede.......
jo a abych si podpořila přibírání, tak jsem na počest Verunčiných dnešních narozenin přestala kouřit. Snad takhle více přiberu. Ale zase se mnou není řeč. Celý život mi takhle příjde hrozně deprimující 
Není tady
JO a rada z diabetologie, s umělým sladidlem to nepřehánějte ( tuším 6 tablet na den) jinak se poserete :lo: a to opravdu doslova.
A musím se pochlubit, dala jsem si k večeři salát z čínského zelí s rajčátkem. Ale mám strašnou chuť na sladké. Asi si uvařím instantní čokoládu abych nesežrala tabulku.
Není tady
Misho, gratuluju k tomu že jsi přestala kouřit. Máš u mě velké ( bezvíznamné) plus
.
Tedy, celé dva knedlíky? To sní naše Jíta taky. Příště alespoň dva a půl, jo? A něco sladkého za mě, jo?
Není tady
Spunte, připomínku beru, jen jsem chtěla upozornit na to, že bez cukru a s náhradním sladidlem nemusí být nutně na dietu a že se to ani s tím umělým sladidlem nesmí přehánět.
Není tady
hele moc mě nechval. PRvní den je nejlehčí. Je mi z toho divně. akorát teda vůbec nemám na nic chuť - mimo té cigarety
táta mi udělal mé oblíbené pečené koleno a mě se chce tak akorát ......
no nic, stejně ty mé starosti jsou dost opačné ...
co Alex??? Jak ty jsi dneska papala? Včera jsme si spolu daly 2 toustíky - to jsme šikulky co? 
Není tady
Misho, to určitě vydržíš. A třebas budeš mít brzy chutě na jídlo abys měla něco v puse.
Sice mám potíže opačné, ale ve své podstatě stejné. Takže si dej ještě něco dobrého a pořádně nacpi bříško a já si zase zkusím odpustit něco po tom salátku. Asi si uvařím pořádný hrnek čaje. Hlad je zastřená žízeň.
Tedy to jste se do toho s Alex opřely. Holky držte se !!!
Není tady
Tereza3: Umělý sladidlo = aspartam = jedna z věcí, která je rakovinotvorná.. Nechci strašit, ale kup si raději melasu je slaďoučká a dokonce tělu prospívá 
Není tady
Holky jak je to s alkoholem? mám ráda dát si večír jednu dvě skleničky, dneska zatím bez alkáče, ale chutě na vínko teda mám.... kalorický snad tolik neni ne???
Není tady
O melase jsem slyšela že je dobrá. Jen ta cena mě momentálně dost odrazuje
. Takže holt zůstanu u umělého sladidla.
Není tady
No alkohol je docela kalorická bomba
a také podporuje chuť k jídlu.
Většinou se při snaze o zhubnutí nedoporučeje. Max. vinný střik 
Není tady