29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych zvládla kolikrát i tu velkou
Není tady
Miss tak co už jsi připravená na tu svatbu? Pak dej vědět jak ses měla!
Není tady
Parmenka napsal(a):
Miss tak co už jsi připravená na tu svatbu? Pak dej vědět jak ses měla!
Míšovi dodatečně jen to nejlepší k 1. narozeninám!!!
Není tady
No tak holky, nechcete mi říct, že když jsem zlobila já a "žrala" a přibrala 2 kg, že jste se na to vybodly i vy, že ne?
Tedy já jsem od pondělka zase začala hubnout. Najela jsem na dietu a už 3x jsem byla bruslit s kočárkem. V pase to je už znát že se hýbu
Doufám že se zase brzy dostanu pod 80 kg.
Není tady
JO a holky, mám také založit CHAT s naší nástěnkou o hubnutí?
Budete tam chodit?
Není tady
ahojky spuntíku
já sem chodím občas koukat na mamči,jak jim to hubnutí jde..
Sama se snažím také.. něco jsem zhubla ani nevím jak,ale zase trošku nabrala..ale už vím,že je to podle situace a nálady doma.. starosti s dětma a atd..
Od pondělí chci začít chodit zase cvičit...manža má celý týden volno,tak to půjde
Ale nevím jak to zvládnu..stále se léčím s vysokým tlakem.. a v tomto horku je mi kolikrát na padnutí..ale cviky co jsou na břicho a nohy bych mohla zvládnout..to není skákání,abych se ,,uřítila"
je to tam takové..kdo může tak cvičí..kdo né..dělá si po svém co zvládá
Tak uvidíš co ostatní mamči.. všem držím moc palečků ať jdou kila dolů
ted´by to pro nás mohla být motivace..ta horka a těla venku
tak páá Renča
Není tady
No právě. Já se stydím nosit kraťasy. A do plavek se nevejdu a na nové nemám. Takže musím rychle zhubnout než bude mít manžel dovču a občas se vypravíme na koupaliště.
A také zeleninka začíná být za "normální" peníze. Takže se snažím.
Saleku, dávej na sebe pozor. Vysoký tlak není legrace jako ten můj nízký.
Na té nové fotce Ti to moooc sluší.
Není tady
díky spuntíku..ty dlouhé vlasy byly nepohodlné..ted´při malé jsem neměla ani na ně čas si je upravovat..a stále je rvát do kulmy..byla bych za chvíli plešatá
Tak plavky jsem na sobě ještě neměla,ale musím do nich vlézt..v týdnu bych měla začít chodi s malou plavat
Ty máš zase tlak nízký..to je také občas nemilé tak se opatruj a páá..jdu na kutě..at´mám náskok před ,,chrrr chrrr "
je na kulečníku
Není tady
Ahojky holky....
Tak se hlasim
Urcite by stalo zato udelat CHAT ja tam chodit urcite budu...
Jinak poslusne hlaism ze se me podarilo dostat na 72 kg.... a pokracuji dal cesta jeste daleka...
Nevite recept na tukozroutskou polivku...nekde se tu otom psala jen nevim uz kde....
Není tady
Renčo tady je adresa na tu polévku: http://zdenka72.blog.cz/0608/tukozroutska-polevka Já to jedla nedávno, zhubla jsem 5kilčo.... A jakou držíš dietku? A kolik jsi už zhodila???
Není tady
Tož tedy holky, jdu založit nový CHAT do naše děti.
Doufám že se tam najdeme a budeme hubnout dále.
Tak prosím piště už tam, jen co zkopíruji nástěnku, nechám to tu zablokovat pro psaní.
Není tady
Tak a je to .
Náš nový chat je na
http://www.fora.babinet.cz/viewtopic.ph … 37#p694937
Těším se že Vás tam zase všechny uvidím .
Do naše děti jsem také odsud vytáhla již napsané recepty, abychom o ně nepřišly. Pište a piště a hubněte a hubněte.
Takže s dovolením jako zakladající ruším tuto diskuzi.
Není tady
Podívej se na můj web na fotky před a po zhubnutí.
Není tady
Ja chodim tedy na kurz Fitmaminka, jsem tam vždy jen tři a pan trenér, máme to 2krát týdně, už jsem zhubla 8kg, za 2měsíce!! Udělali mi i jídelníček, prostě kompletní servis.. Maj to na více místech po Praze , najdete to pod "fit maminka" na stránkách www.klubsasa.cz
Není tady
Jen tři lidé s trenérem, to se opravdu často nevidí. Je to opravdu správný přístup, protože ve skupině lidí trenér nevidí, jestli cviky neděláte špatně. A jejich cena na stránkách taky není vysoká. To si to asi užíváte.
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (5. 6. 2017 15:42)
Není tady
Tak pokud by to poradenské centrum bylo tak dobré, tak by ses tam - dokonce několikrát - nemusela vracet, že....
Není tady
Není tady
A teď jde o to, jestli je to fotka Kátii před dalším návratem do poradenského centra, nebo fotka po návratu....
Není tady
Káťa, ještě jednou zde někde dáš odkaz na hubnutí a dostaneš ode mne ban.
Není tady