18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
alexxandra napsal(a):
Holky, já bych potřebovala přibrat a beze srandy, nynějí váha 47 kg, výka 158 cm, chtěla bych váit 53 kg. Nějak se mi v tom stresu nedaří přibrat. Po porodu jsem zhubla bez problémů, ale připadám si málo enská:-(
jeíííí ...Ty se má !!!! já se hned po porodu zapojím k hubnutí !!
protoe --
má výka.. 179... výchozí váha 79 !!!!!!!!!!!! a momentálně mám nahoře 8 kilo...take 87
a chci se dostat na 70...protoe takovou váhu jsem měla jetě minulé léto... no jo..byla dlouhá zima .....
Není tady
Holkýýýý ... a můete dávat tipy co jste jedly at´máme inspiraci ju???
Já jsem si dala jetě ted´buchtu ke kávě, mana tu nade mnou kroutí hlavou ,,co e jsem se rozhodla tak najednou "???
Celé těhu jsem nesnáela sladké a ted´bych ho mohla i při usínání a od zítra ,,lus"
Není tady
Petricka80 napsal(a):
Holky..a můe se zeptat kolik jste po porodu nechali v porodnici ???
Petricko...to ti půjde já jsem v porodnici jen za víkend shodila 5kg, no a pak to lo samo-starosti okolo malé , dole jsem měla 12kg a ted´u jsem v klidu ,tak pomalu začínám zase ,,lézt" nahoru:grater:
Přeji pevnou vůli...
Není tady
Děkuji,salku tak jsem zvědavá.... jen abych nebyla ten typ,co po porodu začne nabírat jetě víc !!! ale uvidíme
Není tady
Já nechala v porodnici 6 kg a od té doby jsem nic nezhubla. A lítám kolem dvou cácorek, chodíme ven, moc nespím a stejně nic. Tie závidím těm co to jde dolu samo jen kojením. No já ten tip holt nejsem. Ani v těhu jsem se nepřejídala a váha mi vyletěla o 23 kg. Manel jen kroutil hlavou, kde to nabírám kdy jím tak málo....chjo
Také jsem pro tipy co jste jedly. Já tedy začnu a zítra......
Není tady
Holky, přihlaste se jetě někdo, zatím jsem dvakrát nej.
Nejmení a Nejtěí.
Není tady
puntíku...neblázní !! já nemám taky ideální váhu !!!! sice jsem nabrala zatím jen 8 kilo..jene ani před těhu jsem nebyla zrovna modelka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak neboj..nejsi v tom sama !!!!
Není tady
Ahoj holky doporučuju www.ekalkulacka.cz, počítá kalorie a jsou tam i rady je to ne www.flora.cz pres tose tam da teky dostat, ja na to zase najedu u se mi tak v zime podařilo zhubnout deset kilo, s připadným těhu to tento cyklus nevidím moc růově tak muu bez obav omezovat
Není tady
ahojky spunte, hlasime se do party, pred tehu cca 65 kg, odchod do porodnice cca 105 kg :-(, ted 85 a idelane zhubnout na puvodni vahu, tz 65 kg
tak od pondelka jdeme na to!!! :-)
Není tady
Ahojky Majko, to jsi ale taky ikovná holka, za necelé 2 měsíce má 20 kg dole.
Jetě tě poprosím o výku.
Kačíkgirl, dík za odkazy, já budu zdrovna ten ílenec co si počítá kalorie. Před otěhotněním to zafungovalo. Doufám e to půjde dolů i teď.
Petricko, dík, doufám e brzy budu jen ta nejmení
Není tady
Marika napsal(a):
misha88 napsal(a):
Marika napsal(a):
JO, spunti, ja zapomněla napsat, e bych pak ráda svojich 50 kg
DíkyyyyyyMariko to jsi byla tíhlounká na tu výku jakou má!!
Ahoj Misho
No jo, ale to u není pravda, teď jsem jsem jak valící se koule
Tak jste dva přece:)!!!
Já myslím e ale 65kg na 171cm je fajn jetě i pro netěhulku!!!
Co dělají psíci?
Není tady
Psíci spí, jak jinak Kdy nejsme venku, tak buď spí, mazlí se a nebo erou - tedy loudí
A co ty, jak to pokračuje s přítelem? A co kola?
Není tady
Marika napsal(a):
Psíci spí, jak jinak Kdy nejsme venku, tak buď spí, mazlí se a nebo erou - tedy loudí
A co ty, jak to pokračuje s přítelem? A co kola?
Teď tu byla ségra,mají bordeauxkou dogu,to je teprv macík...a jinak je to samá jak u vás-spí,mazlí,koue....
My s přítelem,no tak se nám překulil 1.rok vztahu a zatím paráda:)!
kola to je horí,tlačej na nás s maturitou a ten půlrok uteče rychle...no u aby to bylo za mnou..
Upravil(a) misha88 (12. 11. 2006 19:46)
Není tady
spunt napsal(a):
Holky, přihlaste se jetě někdo, zatím jsem dvakrát nej.
Nejmení a Nejtěí.
taky má nejvíc nejmeních dětí. V pohodě, půjde to, drím ti
Holky taky bych se ráda přidala, jestli berete i netěhule. Nakynula jsem a kdy jsem nastoupila v synových dvou letech do práce. Přestala jsem lítat za kočárem, dřepla do kanclu, pak do auta a na nákupech jsem se taky neetřila, půlku jsem serala jetě před příchodem domu tak jestli mě berete, tak jsem 167 cm, 60 kg, můj cíl je 56 kg. Hlavně na bříku, zbytek je docela v pohodě. Moná se vám bude zdát, e hubnutí moc nepotřebuju, ale konstrukcí jsem drobnějí a za poslední tři roky jsem přibrala deset kilo. Take síla.......
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
Ahoj holky doporučuju www.ekalkulacka.cz, počítá kalorie a jsou tam i rady je to ne www.flora.cz pres tose tam da teky dostat, ja na to zase najedu u se mi tak v zime podařilo zhubnout deset kilo, s připadným těhu to tento cyklus nevidím moc růově tak muu bez obav omezovat
Díky za tipy opsala jsem si tam recepty,tak u mám na zítra vybráno...
Je to ted´hrozné, mám kafíčko a nic k němu
Není tady
puntíku tak já jsem nebyla 2 dny doma, tak se hlásím a teď, Nynějí váha 69 kg:grater: a chtěla by jsem dosáhnout minimálně 62 kg! Taky budu vděčná za vae rady co k jídlu a třeba i nějaké cviky na bříko!
Není tady
Holky - já nehubnu, ale drím Vám palce. (U jsem zhubla a mně mých 68 kg ke těstí stačí...)
Není tady
jé, Gio, kdybych měla 68 kg neprojdu dveřma, ale ty jsi asi pagetka viď? Já nevim jestli mě holky vezmou, jestli berou holky s větíma dětma. Jo ale abych měla fóra, začala jsem u dneska měla jsem pouze tři hlavní jídla a dvě sladkosti. To jsem se tak o 50% uskromnila
Není tady
Nejsem pagetka, měřím 165 cm a nosím velikost 40/42. Já mám na sobě radi zpevněnou svalovinu, ne kostnaté tělo
A sladkosti jsou můj nevar. Nejraději bych se ládovala buchtama a sladkostma, ale pak mám akné, ekzém, výtok a podobné úasné záleitosti...
Není tady
no ty úasný záleitosti mám i bez sladkýho a záleí na tom jak se kdo cítí. Já mám ede a dobře se fakt necítím. To ale doufám vyřeím tady. Take zítra oběd bez polívky a bez dezertu. Ten dezert si dám a později odpol. A večeři jen jednu!!!!
Není tady
Gia napsal(a):
Nejsem pagetka, měřím 165 cm a nosím velikost 40/42. Já mám na sobě radi zpevněnou svalovinu, ne kostnaté tělo
A sladkosti jsou můj nevar. Nejraději bych se ládovala buchtama a sladkostma, ale pak mám akné, ekzém, výtok a podobné úasné záleitosti...
co to je zpevněná svalovina????
Není tady
přidám se k alex, váha 48kg při 170cm a cíl je min. 52 kg, abych vypadala trochu normálně - moná i 54 (kdy jsem je kdysi měla, tak jsem si taky stěovala!!!) Já stejně asi nebudu nikdy spokojená
Není tady
Holky, vem vám drím palce a i kdy do porodu mám jetě daleko, určitě se k vám pak přidám, protoe s váhou mám problémy odjakiva a věřím, e takhle kolektivně ta kila půjdou dolů sama!
Není tady