|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já pořád stojím na 60,4 kg, nejde to dolů a nejde. Takže žádná změna.

Není tady
Není tady
Není tady
Tož já také blahopřeji, a když se budeš chtít za pár měsíců přidat znovu, snad tu ještě budeme.
Holky, já se musím pochlubit. Tedy ne že bych zhubla, ale já jsem ani nepřibrala.
Lenička byla nemocná, měla 2 týdny průjem a pár dnů i horečky, jen se z toho dostala, píchla jí Dr očkování a hned byla reakce, teď má pro změnu ošklivou zadní rýmu, která nejde odsát. A tak jsem s prominutím žrala sladké abych vydržela, hlavně nutelu, té padlo velké 750 g balení. Čekala jsem min. 2 kg navrch. Hurá hurá hurá. Tak já pro změnu od pondělka začnu hubnout. Přidáte se
?
Není tady
spunt- ja sa pridávam každý den
ale dnes sa držím jem poctivo suchare so sunkou mala som jednu activiu a kukuricne sladke stihla linia..no a teraz rezne take mini so zeleninou..ale pivo
ale snad do kopy to nebudu take kalorie, skor cvicit by som mala krucinál vsak ide leto, akurat teraz svokor do mna hustil, že nic nejem cez den a že z coho chcem schudnut, že som akúrat aka ma byt žena no ja to tak nevidim
tých 6 kil musi ist dole!!!!!!
Není tady
Děkuji za gratulace... určitě mě nové hubnutí nemine.
Špuntíku, to jsi ráda, viď? On když je stres, tak to sladký chce... hlavně ať je malá brzy fit!
Není tady
Miss co je svokor? Manželův otec? No vidíš když se chlapům líbíš tak nemusíš hubnout! Na fotkách vypadáš hezky.
Já bych taky ráda zhubla, ale jsem strašně líná cvičit! Vůbec nevím jak se mám přinutit, dokonce už mám doma i 3 dvd polates a nic! Jednou jsem to viděla. Ale snažím se omezovat v jídle. Koupila jsem si schválně novou digitální váhu. A hrůza vážila jsem na ní o 3kg víc než na té staré - fůůůj. Ale už jsem to zhubla. Taky ani nevím jak nějaká sladkost chutná, už jsem nic neměla asi 3 týdny.
Není tady
parmenka- no jo svokor je tchan
ale ja sa necítim dobre takto na pohlad tlusta nie som, ale som bola vždy chuda tak preto sa teraz citim divne chapes
kukam na stare fotky a rozculuju ma faldy ktore mi z tricka vylezu ked s azohnem a tak
a o lenivosti mi ani nemusis vraviet ja som leniva za 10 tich
vobec s ami nechce civicit radsej budem sediet nacapená na nete a potom plakat, že mam faldy
. A to ako si dokázala nejest sladkosti 3 týždne?
to mna by zabilo ja musim každý den nieco sladke zhltnut ak nemam som podraždena ako doga 
Reny- jéjé aj ja blahoželam a to si planovala tak skoro dalsie dietatko?
Není tady
No jo když se člověk necítí tak to je blbé
. Ani nevím jak jsem to vydržela
prostě mě nutí to, že se blíží to léto a dovolená! Navíc jdu 2.6. na svatbu tak to je taky motivace
.
Není tady
ahoj holky, tak svého cíle ze 60kg na 56 kg jsem dosáhla velmi snadno a rychle, dokonce jsem zhubla na 54 kg a recept? Dvouměsíční těhu nevolnosti 

teď už je to lepší, takže už mám zas 58kg oblečená, ale teď už mám taky v popisu práce přibírání, takže prosím o vyškrtnutí a přidám se k vám na podzim 
všem držím palce aby dosáhly své vysněné váhy, pokud možno málo pracně 
Není tady
cekanka- to je pekne,a le Tebe to pojde nahor
ale to budu u Teba vysnene kilecka
držim palce 
parmenka- no neblázni, ja iem tiež 2.6. na svadbu nejdeme na tu istu? 
Není tady
Čekanko moc gratuliji, tak at se tobě i miminku daří dobře!
Miss tak to je opravdu náhoda já jdu švagrové a ty komu?
Není tady
pamenka- my kamaratom mužovým ideme teda už aj mojim
oni boli na nasej pred rokom a teraz sa idu brat oni bude to v Presove u nas na SR
Není tady
Koukám, že než zhubnem, začnem všechny znovu přibírat jako těhule 
Reny, Čekanko, to se bude přibírat samá radost, co?
Moc vám, holky, blahopřeju!
Jinak co se týče cvičení, jsem na tom taky dost bídně
Nějak se nemůžu přinutit... Ale zase si říkám, že aspoň pořád někde lítám venku s kočárkem, chůze se přece taky počítá jako pohyb... 
Není tady
Miss tak to by byla opravu náhoda, kdyby jsme šli na stejnou svatbu. Ale my jdem zas v ČR. Tak budeme svatbovat každá na jiném místě.
Včera jsem to nějak nestihla tak hlásím dnes úbytek váhy mám 66,5kg.
Není tady
Ahojky,
Reny gratuluji k tehu 
Spunti mam dotazek mam v te tabulce z 10.5 vahu 75 Kg a jako cilovou 78Kg
to ja nechci
Rada bych se dostala na 55 kg
a ne 78 kg
Nic se nedeje sme jenom lide 
Jinak hlasim ze po vikendu mam stale stejne
Alespon jsme nenabrala..
Upravil(a) Renca (15. 5. 2007 12:05)

Není tady
Jejda Renco, moc se omlouvám. Jdu to napravit.
To je tak když si k tomu nesednu když Lenička spinká, ale když si s ní jednou rukou hraju.
Není tady
Parmenka- potom si vymenime skusenosti ako bolo
ja som si kupila krasny biely kostýmcek na svadbu je mi akurat takže nemusim chudnut
ale samozrejme chcem 
Není tady
Miss jasně že si písneme
. U nás to bude velká svatba asi 150 lidí.
Já jsem si zatím ještě nekoupila nic, pořád čekám jestli ještě něco zhubnu.
A ty moc nehubni ať to na tobě pak nevisí!
Není tady
Spuntí tak já hlásím 74,5. Taky pořád dlabu sladký, ale naštěstí to jde dolu. Sice pomalu, ale jde 
Není tady
Spuntíku a mě napiš 68,5. Já kdybych tolik "nežrala" sladký, tak jsem snad podvyživená 
Teď to byly samý narozeniny, tak jsme dostali plno bonbonier, tak to postupně večer likvidujeme. Zvládnu půl bombošky na posezení, abyste měly představu 
Není tady
jitka2 napsal(a):
Haninko, tak já dneska sežrala celou
Tak to jsi měla asi nějakou malilinkatou-tu bych taky zvládla celou 
Není tady