|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ja hlásim rovnu 60tku nechcela som sa vážit ale na fotkach s ami zadlo, že som schudla
ale myslim, že ľady sa prelomili suchare zacinaju ucinkovat...len neviem co na to ta kukurica pecena z ktorej som zjedla 2 baliky 
Není tady
Tak já se dneska zapomněla zvážit
, ale obávám se, že to dolů stejně neslezlo. Už mám doma taky cvičení pilates, tak se do toho musím pustit, když mě Niki nechá 
holky, hlasim ,ze mam 67kg.jde to poalu, ale snad jiste....kde se da objednat to dvd s pilates?
Není tady
ahoj ..tak hlásím..že od 30.1. mám dole 11 kilo-.. takže jsem na 70 kg..... recept??
můj nechtějte........
( stres a nervy..... odešel manžel a budu se rozvádět... takže ta váha je momentálně jediná pozitvní změna..... ) ahoj 
Není tady
Špuntíku, tak už se k vám taky přidávám "naostro" 
Jestli mi na první stránku písneš 177cm, momentálně 70,8kg, chtěla bych to stáhnout na 66 kilčo...
Petři, na Tebe moc myslím a držím palečky, ať vše zvládáš a ať je to den ode dne lepší...
Není tady
Ahojky.Tak konečně hlásím váhu. 66 kg.A měla jsems toho moc velkou radost.
Není tady
kiki...gratuluji..
já jsem dnes myslela,že nepůjdu ven.. jak jsem ve všem nacpaná 
Už nevím co mám dělat.. stále s tím bojuji a nic..
Ted´mám rozhozený tlak ...mám ho dost vysoký...už v těhu mě začal zlobit a ted´prý bez léků už nebudu moci existovat
Dnes jsem venku myslela,že umřu horkem..naskáčou mi na obličeji červené fleky a jsem jak (pardon)...opařené prase
2.5. si jdu pro ten přístroj na měření
budu ho mít celý den a pak se uvidí co se mnou... asi půjdu do důchodu..ted´když budu babička..
tak se to hodí
Tak se tu holky mějte...a možná lépe než já..jsem přející

Není tady
Zdar holky, vim ze neni pondeli, ale od vcerejska se zadna vahova razantni zmena nekona. Ja chcu zhubnout!!! Mate nejakej zarucenej recept ?
Merim 165cm a vazim 72kg. (vim zadna hitparada to neni
). Tak kilum dolu zdar!!!
Není tady
hejca- hej nejest
ja som si dala teraz slaninu sice bez chleba ale divna delena strava 
Není tady
ahoj, tak mam aktualne 64kg,coz znamena, ze mam uz 2O kg dole....snad to tak pujde dal...
Není tady
Ahojky, můžu se k vám přidat? Chjo, dokázala jsem se vypást na neuvěřitelných 85 kg při výšce 168 cm
To jsou ty noční nájezdy na lednici a čokoládu. Už se na sebe nemůžu ani podívat,tak jsemsi řekla rezolutní dost a chci zhubnout. Mým cílem je alespon 65 kg.
Upravil(a) Jesi (18. 4. 2007 8:22)
Není tady
Já jsem teď v Praze (přiletěli jsme s Ryu v pondělí) a manžel mi dal za úkol tu zhubnout. No nevím, hned první večer mi maminka uvařila na uvítanou moravské vrabce s knedlíky a špenátem, dnes jsem měla oběd v KFC...Jestli to takhle půjde dál, přijedu zpátky dvakrát tak tlustá. Přemýšlím o tom, že si pořídím DVD Pilates - Cvičení po porodu, ale nevím, jestli to dodržím a budu cvičit každý den.
Jak se znám, tak těžko.
Není tady
Ahojky hubňulky tak hrdě hlásím úbytek
včera jsem u tchýně vlezla na váhu a mám 75kg!!! tak konečně začalo to moje každodenní dření účinkovat, sice to na sobě absolutně nevidím a do bokovek se stejně nevejdu ale mám z toho děsnou radost
myslím, že poslední šílenou váhu jsem hlásila 83 , blééééééééééééé takže ještě 10kg a budu relativně spokojená 
Špuntíku prosím o zapsání
děkuju
Není tady
starmik- co take zjes cez den? mna sa ta 60tka drži ako kliest 
Není tady
Ahojky tak po dlouhé době jsem vlezla na váhu a celkem to jde mám dole 6 kg takže mám 71 kg prosím o zapsání díky 
Upravil(a) evule 2 (9. 5. 2007 14:10)
Není tady
Ahojky holky...rada bych se k vam pridala...mam 168 cm a mam rovnych 75 kg..
Pred prvnim porodem jsme mela 62kg po jsem se zastavila na 68 kg a pri holce jsem nabrala na neuveritelnych 95 kg a dostala jsem se tedka na tech 75 kg,ale co si budem povidat je to mooooc 

Rada bych se dostala pri me vysce na 50 kg 
Takze pro shrnuti mam 75 Kg a chci 50 kg 
To mam co delat 
A ani nevim jak mam zacit,ovsem pozitivni je ze se sama sobe nelibim a zacina mi to vadit,prvni krok k uspechu,vzdyt oni jsou vsude kolem mne tak hubene...
Chtela jsme do posilky jenze manzel chodi pozde domu a o vikendech dela take protoze ma pohotovosti takze nic musim to zvladnou sama a doma...
Upravil(a) Renca (10. 5. 2007 7:15)

Není tady
Miss začala jsem jíst úplně normálně jen se nepřejídám a pořád každý den hodinu cvičím
vždyt už cvičím skoro 4 měsíce tak už se musí něco dít, vy jste všechny hubly a u mě to poskočilo až ted
doufám, že to ted pofrčí dolu rychleji, alespon tech 10kg 
Není tady
Ahojky,
tak já se večer zvážím, zjistím kolik jsem přibrala a pak to tady zapřu.
Večer zkusím napsat nové skvěé výsledky i Rencu do tabulky.
Saleku, ty jsi se nechala ostříhat?Málem jsem Tě nepoznala, moooc pěkné 
Není tady
Holky, přepsala jsem posledních pár údajů z této stránky a zapsala nové spoluhubňulky. Prosím všechny o poslání nových údajů. Nebo kdo se nechce účastnit aby napsal o vyškrtnutí, seznam je hooodně dlouhý, ale moc si nepíšem.
Pojďte to změnit.
Já se cpu a cpu a žeru a žeru.
Na váhu jsem se nedostala.... snad to zvládnu zítra.
Není tady
Špuntíku, já se na váhu dostala a je tam 68,5, tak mi to tam můžeš připsat, "Ď".
Každý den si dopřávám něco sladkýho, bez toho teď nějak nemůžu existovat či co, tak už váha nějak dolů nejde, na těch 68,5 se to zaseklo už pěkných pár dní...
Renčo, přesně, jak píšeš - první úspěch je sama chtít

Není tady