|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Špuntí tak já dělám každý večer 3x60 zvedání pánve,stažený zadek, 3x40 břicháčů, 3x40 šikmých břišních levých i pravých,3x60 nohy do svíčky a kmitání do stran, 3x40 na boku a zvedání nohy pokrčené do pravého úhlu + dieta samozřejmě, tak a ted to hlavní - nehubnu, tedy aspon se mi to zdá, páč nemám váhu a že by ze mě věci padali tak to ne
tak kde udělali soudruzi chybu???
jo a tohle dělám už cca 7 týdnů a sem tam dám dvacet minut na rotopedu a od středy chodím na pilates, mě už klepne, já chci bejt štíhlá...
Není tady
Štarmiku vydrž. Určitě to musí být vidět na postavě. Tedy, takhle jsem naposledy makala někdy před 5 lety.
Ale třebas jsi štíhlá. Ona váha je jen orientační údaj. Určitě máš krásné pevné bříško.
Teď jsem se zahanbila a půjdu ještě snad cvičit, nebo to doženu ráno.
Není tady
JO a taky to mohou být samo hormony že kojíš. Ale já bych určitě zůstala u kojení, než chtěla zhubnout.
Není tady
štarmik nekojí
ona može aj hladovku
ja som taký lenivec lenivý držim delenu do vecera a potom sprásknem co vidim kedysi som mala vacsie sebazaprenie aj ked..to bolo aj vacsou motivaciou teraz nemam taku silnu
a cvicit no joooo ja asi nezacnem nikdy
ale už musim vsak leto sa bliži!!! Baby a natierate sa tými kremami na zostihlenie napr. od Dermacolu co slubuju 1cm za mesiac?
Není tady
špuntí tys mě rozesmála
prý pevný bříško, fujtajbl tam mám a ne pevný, ale ja fakt, že před třemi týdny jsem vypadala jak v šestým měsíci a ted už těhotně nevypadám a je vidět že se zpevnují ty šikmý svaly ale o pevnosti se hovořit nedá, měla jsem císaře a ty svaly se zpevnují fakt blbě, makam jak čert a bříško je pořád měkký ale někde v hloubi už to cítím 
a nekojím hned od porodu, mám zdravotní problémy tak nesmím 
Miss nenatírám, jsou to nesmysly, akorát vyhodíš peníze, když uděláš pár cviků denně tak 1cm měsíčně taky shodíš 
Není tady
starmik- lebo ja mam doma celkom slusnu zbierku tak ked si na to spomeniem tak to praskam na seba
naposledy som si dala objednat v lekarni krem na už zvyknute strie mi ho poradila na kožnom Dr. ked sme boli so Samkom koli malým vyražkam..tak neviem ci mam tomu verit, ale budem chodit na laser tak som zvedava vravela že ma zarucene vysledky na strie tak som zvedava snad to nebudu len vyhodene peniaze...mna najviac stvu tie strie..s tou postavou s ato este ako tak da ale co s tými striami? blee
Není tady
taky jich pár mám dole na bříšku ale musím říct, že jak se mi zmenšilo bříško cvičením a taky se každý den mažu olejíčkem dětským tak hoodně vybledly
a zatáhly se
Není tady
starmik- oni blednu ale strasne pomaly
na bokoch mam stale cervene cele leto som nosila tricka odhalujuce brucho tesne pod prsia a teraz budem chodit asi v nocnej koseli po kolena
nikdy by som si nemyslela, že postava sa dá tak znicit
co už...
Není tady
HOlky já se du pochlubit že mám půl kg dole (tedy od poslední udané váhy, pak jsem totiž přibrala, ach jo....) . Takže už jsem na 80 kg. Doufám že to brzy prolomím a budu pod 80.....
Není tady
Holky - krasne se to cte jak cvicite!!! Budu si to muset precist od zacatku!! Jeeee ja chci taky zhubnout, ale byz vymluv - jsem lenoch. Chodila jsem cvicit, ale malyho vecer kojim a nedari se mi to skloubit s mistnim cvicenim. A dojizdet 25km do Brna to se mi nechce. Mam v planu jezdit na in-line bruslich tak doufam nekajejch 5-10-15 kg zhubnu
Tak drzim palecky at jdou kila dolu a treba se taky pridam. Je pro to stanovenej nejakej limit?? 
Není tady
Hejčo, limit je že každé pondělí můžeš znovu začít když skončíš. Pak se snažíme každé pondělí se pochlubit co jsme zhubly (nebo přibraly
)
Jinak stačí napsat údaje do úvodní tabulky......
Není tady
Spuntí moc gratuluju a doufám, že tu 80 prolomíš, mně to totiž nešlo přes měsíc. Teď asi moc velký úbytek nenahlásím, jsem v Praze a pořád něco dobrýho dlabu
Ale příští týden zase "od pondělka"
Jo a prý mají být vedra už od května, takže bychom se měly snažit, abychom se mohly ukazovat....
Není tady
Dezy, to mi ani neříkej, já mám plavky které jsem nosila když jsem měla o 10 kg mín a žádné jiné
. To budu muset přitvrdit. Tak snad za dva měsíce dřiny plavky obleču.
Není tady
Kapr dušený na zelenině (1 porce)
150g kapr, 3g hladká mouka, 10g cibule, 50g zel. paprika, 50g rajčata, sůl, kmín, voda
Porci kapra pokapeme citrónovou šťávou, mírně osolíme, necháme uležet, pak v teflonové pánvi opečeme po obou stranách. Následně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rajčata, papriku, dochutíme, dusíme do měkka. Kapra vyjmeme a omáčku zlehka zahustíme moukou. Podáváme s bramborem.
1 porce=213 kcal
Není tady
Krůtí rolka plněná křenovým tvarohem (1 porce)
30g krůtí šunka, 5g olej, 100g nízkotučný tvaroh, 10g křen
Do tvarohu přidáme lžičku oleje, nastrouhaný křen a zamícháme. Plátky krůtí šunky potřeme pomazánkou a zatočíme do rolky. Podáváme s grahamovým chlebem.
1 porce=187 kcal
Není tady
Pórková polévka s ovesnými vločkami a bramborem (1 porce)
100g pórek, 10g ovesné vločky, 60g brambory, 10g cibule, 10g rostl. olej, vegeta, koření, zelená petrželka, voda, sůl
Pórek, cibuli, brambory nakrájíme a osmahneme v teflonové pánvi, zalijeme vodou, přidáme vegetu a vaříme do měkka. Hotovou polévku posypeme petrželkou.
1 porce=207 kcal
Není tady
Tvarohový puding zdobený kiwi a banánem (1 porce)
125g nízkotučné mléko, 125g voda, 20g vanilkový puding, 50g nízkotučný tvaroh, 5g olej, 20g kiwi, 20g banán, sladidlo Irbis
Z mléka, vody a vanilkového prášku uvaříme puding, do něj přidáme tvaroh, olej, vše zamícháme. Dochutíme sladidlem. Zdobíme plátky kiwi a banánem.
1 porce=240 kcal
Není tady
Ahoj holky, nebyla jsem tu už asi sto let, protože jsem se strašně styděla.... raději jsem si ani nechodila číst komentáře, abych neviděla, jak se omezujete v jídle, cvičíte a hubnete, protože já se v jídle neomezovala - naopak jsem se nějak rozjedla, stále necvičím, navíc jsem teď strávila dva týdny u rodičů - co vám mám povídat, dortík ke kávě každý den, doma pořád nějaká pečená buchta, pomalu dvě večeře.... H R Ů Z A!!! takže jsem nejen začala pociťovat nové a nové záhyby na břiše, bocích a já nevím, kde ještě, ale navíc jsem se dnes večer snad po dvou měsících, kdy se pořád něco slavilo (Matyldy první narozeniny, manželovy třicetiny - každá oslava samozřejmě dvakrát: v rodině a s přáteli), odvážila vlézt na váhu a asi budu brečet... mám tři kila nahoře!!!! aúúú. Takže začínám odznova. Slibuju, že sem budu minimálně každé pondělí lézt, budu se vážit a cukrárnám se budu vyhýbat. Cvičení slíbit nemůžu, na to nemám odvahu a sílu... včera jsem teda cvičila, ale myslím, že to byl jen chvilkový záchvat... Někdo tady vzpomínal na zlaté časy, kdy kojil a hubnutí šlo samo... no já pořád kojím a mám pocit, že právě proto tak pasu po sladkým. No uvidíme, zkusím přestat jíst to sladké (asi mě to zabije-nebo možná já někoho zabiju, protože jsem bez cukru strašně nervózní...). Tak zatím, jdu se utápět ve své depresi a uvidíme se v pondělí...
Není tady
Tak já hlásím 77,5. Jde to pomalu a bála jsem se, že tam nebude žádný úbytek, ale alespoň něco 
Není tady
spuntíku 
nestačím si opisovat papání..
můj notes na recepty se už plní.. díky moc..zase nějaká inspirace pro další dny 

Myslím,že nám to ted´půjde dolu no nééé?? Venku už leze sluníčko a určitě se začneme méně oblékat a schovávat ty naše špíčky..
Já zítra odjíždím ke tchýni na pár dní..a jestli bude hezky,tak mě nemine grilování venku atd.. no vždyt´to znáte u těch maminek..vem si to..vypadáš špatně..nic ti to pro jednou neudělá atd. atd. 

Ale maso bez přílohy..to jde 
hlavně vydržet chodit jen okolo těch jejich úžasných koláčků 
Není tady
Dnes ráno po´snídani! 73,5 aspoň něco
hurá!!!!!
Není tady
holky, ja porad litam mezi 78 - 80 kg a to uz skoro dva mesice
celej tyden se drzim, jim pekne a zdrave, a pak prijde vikendik, kdy jedeme k nasim nebo tchanovcum a je to s prominutim v pr... 
takze se musim zacit vic snazit, za dva mesice jedeme do italie na dovcu a nechci tam vypadat jako burt
takze mam aspon poradnou motivaci
jinak jsem zacala hrat squash, jako je to super, moc me to bavi, ale ta cena 
Není tady
CLAIRE
nebreč ..jsem na tom stejně.. co bych za to dala,kdybych ještě kojila a zůstala na těch 68kg
úplně je mi po nich smutno
Snad už to ted´bude lepší..a to sluníčko a teplo,nás donutí hubnout do těch elegantních šatůůůů

Není tady
Hlásím 73,5 kg
Ach jo, přes týden to jde, ale víkendy a pohodička mi týdenní dřinu kazí. Dneska jsem vážně začala cvičit
, snad to vydrží