|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Čauky děvčata!!!!
Chtěla sem se zeptat, jestli někdo z vás máte neboste měly copánky z těch povázků?! Mě se to hrozně líbí a docela bych si to nechala udělat! Kolik to tak stojí? Jak dlouho to vydrží? Jsou po tom fakt tak zničený vlasy? Co si o tom myslíte????? Chtěla bych slyšet vaše názory! DĚKUJUNKUJU 
Není tady
No, tak koukám, že tady asi nikdo ty copánky nemá, co????
Mno, tak nic! tak se mějte skvěle!!!! 
Není tady
jooo tak to nevim, ale segra je mela a rikala, ze z toho pak boli vlasy.....zkus misto toho treba francouzsky copanky...ty sou skvely:))
Není tady
Já měla 2 a je to super!!
Není tady
No měla jsem přímo copánky nastavované takže jsem měla delší vlasy jak normálně. Měla jsem je asi měsíc. Že by mě s toho nějak bolely vlasy nebo kůže se říct nedá ono jen chvíli trvá než si na ně zvykneš. No mi je dělala kámoška. Jinak jsem je normálně myla. A zdálo se mi to o dost lepší než copánky jen z mých vlasů.
prodlužuju vlasy a pletu afocopánky, v případě zájmu mě kontaktujte na email lazara@seznam.cz
Není tady

dablica napsal(a):
prodlužuju vlasy a pletu afocopánky, v případě zájmu mě kontaktujte na email lazara@seznam.cz
Určitě zadarmo, jinak je to reklama a za tu se platí.
Není tady