Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 11. 2006 22:14

martinnna
♥------

Copánky

Čauky děvčata!!!! reta Chtěla sem se zeptat, jestli někdo z vás máte neboste měly copánky z těch povázků?! Mě se to hrozně líbí a docela bych si to nechala udělat! Kolik to tak stojí? Jak dlouho to vydrží? Jsou po tom fakt tak zničený vlasy? Co si o tom myslíte????? Chtěla bych slyšet vaše názory! DĚKUJUNKUJU hjarta

Není tady

#2 14. 11. 2006 17:26

martinnna
♥------

Re: Copánky

No, tak koukám, že tady asi nikdo ty copánky nemá, co????  sad Mno, tak nic! tak se mějte skvěle!!!!  reta

Není tady

#3 30. 11. 2006 12:16

MC.Netty
♥------
Místo: Praha

jooo tak to nevim, ale segra je mela a rikala, ze z toho pak boli vlasy.....zkus misto toho treba francouzsky copanky...ty sou skvely:))

Není tady

#4 27. 12. 2006 16:04

bobíček12
♥------
Místo: Plzeň
Web

Já měla 2 a je to super!!

@  NEJVĚRNĚJŠÍ ZVÍŘE JE PES.I KDYŽ BY TĚ VŠICHNI OPUSTILI,PES S TEBOU NA VŽDY ZŮSTANE.  @
       www.andysek32.estranky.cz www.utulekplzen.cz www.ketandy.blog.cz

Není tady

#5 15. 1. 2007 20:15

Maya.82
Host

No měla jsem přímo copánky nastavované takže jsem měla delší vlasy jak normálně. Měla jsem je asi měsíc. Že by mě s toho nějak bolely vlasy nebo kůže se říct nedá ono jen chvíli trvá než si na ně zvykneš. No mi je dělala kámoška. Jinak jsem je normálně myla. A zdálo se mi to o dost lepší než copánky jen z mých vlasů.

#6 14. 9. 2007 14:32

dablica
♥------

prodlužuju vlasy a pletu afocopánky, v případě zájmu mě kontaktujte na email lazara@seznam.cz

Není tady

#7 14. 9. 2007 17:56

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

dablica napsal(a):

prodlužuju vlasy a pletu afocopánky, v případě zájmu mě kontaktujte na email lazara@seznam.cz

Určitě zadarmo, jinak je to reklama a za tu se platí.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí