|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj, chtěla bych se vám všem pochlubit, že se nám narodila Karolínka:hjarta:. 29.10.2006 ve 4:47 jsem se stala maminkou. Karolínka měřila 50cm a vážila 3050g.
Porod byl docela rychlý, komplet 5 hod. V jednu v noci mě začalo bolet břicho, ale myslela jsem, že to jsou jen poslíčci. Ve dvě hodiny se mi rozjely kontrakce po 10ti minutách a za půl hodiny jsem budila manžela, že už mám kontrakce po 5ti minutách, tak ať se pomalu připraví, že možná pojedeme. Za další půl hodiny už byly kontrakce po 3 min a mi vyjížděli do porodnice. V porodnici mi nestihli dát ani klystýr, ani epidurál, protože jsem byla otevřená už na 7cm. Jen to tlačení mi trvalo málo přes hodinu a chvílema jsem myslela, že už mi dochází síly. Ale pak mi píchli injekci na posílení kontrakcí a malá Karolínka byla do minuty na světě.
Jsme moc rádi, že ji máme.
Přeji všem těhulkám, aby se co nejdříve dočkali zdravých miminek, snažilkám, aby měly co nejdříve // na testíku a maminkám zdravá a hodná děťátka.
PS: celé těhu jsem si myslela, že budeme mít kluka (nenechali jsme si to říct), ale malá nás převezla 
Moňa a Karolínka
Upravil(a) Moňa (10. 11. 2006 13:47)
Není tady
Moňo, tak to ti tedy moc a moc blahopřejem ke Karolince. Přejem hodně štěstí, zdraví, mlíčka a taky spánku 
Není tady
Moni gratuluju, hlavně že jste v pořádku a přeju hodně mlíčka spokojený miminko 
Není tady
mono, velka gratulace ke Karolince
Není tady
Mono velka gratulace a Karolince hodne zdravi:)
Není tady
Také moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka a štěstíčka vám oběma
Není tady
Gratuluju
a přeju vám oběma hodně zdravíčka.
Není tady
Moňo,velká gratulace k miminku,malé hodně zdravíčka,mlíčka a pohodu celé rodince.

Není tady
Velká gratulace ke Karolínce. Jinak takový porod chci taky :-)
Není tady
Moc gratuluju a přeji hodně zdravíčka.... Já chci taky takhle rooodit 
Není tady
Moňo moc gratuluju a přeju Karolínce do života jen to nejlepší a rodičům hodně trpělivosti a pochopení, :-))))
Není tady
Obří gratulace ke Karolínce!!! Stejně je to nádhera, když si to někdo nechá jako překvapení, jestli to bude chlapeček nebo holčička...
Není tady
Gratuluju ke Karolínce,ať hezky rostete a je dost mlíčka a ten rychlý porod...nádhera:)

Není tady
TAké se připojujeme ke gratulacím a přejeme hodně zdravíčka a mlíčka.Mimochodem dala jsi své holčičce krásné jméno
)
Není tady

Moni i my s Eli moc gratulujem ke Karolínce a přejeme oběma moooře zrdavíčka.Vítej mezi nás maminy 
Není tady
Pane jo, další miminko na světě.-)), moc Ti k němu blahopřeju a ať jste obě dvě v pořádku. Já si zase celou dobu myslela, že budu mít holčičku a až teď na posledním utz mi řekli, že je to klučina, takže znám to překvápko:-)
Ještě jednou hodně zdravíčka holky:-)))
Není tady
Velká gratulace ke Karolínce
, přejeme vám oběma hodně zdravíčka a lásky. 
Není tady
Také se přidáváme ke gratulacím a přejeme hodně zdravíčka a aťa vám Karolínka dělá jenom samou radost!!!
Není tady
Velká gratulace
hodně zdravíčka a štěstí 
Není tady