29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petře, dobrý!
Jsi v parádní společnosti.
A určitě ti je mezi těma kráskama nádherně.
Kterej bílej kamínek to ta Helena asi chtěla ?
Není tady
Heleno, Vrabčáčko dobry?
Aúúúúú
Hele - taky s nima hovoříš?
Kterej bílej kamínek to ta Helena asi chtěla?
Sežrat, myslíš?
Ten Lithops.
Není tady
Někdy je prosím aby vykvetly.
Není tady
Já si to myslela
(Aby to zas někdo nepochopil blbě - taky s kytkama mluvím )
Není tady
Svas napsal(a):
Ahoj holky a kluci,
miluju sukulenty, různé tlustice atp. Potřebovala bych prosím něco vědět. Bydlíme v přízemí= světlo nic moc. Květináče mám postavené na parapetu okna, kde strašně štvou manžela, protože při každém zatahování rolet je musí sundat. Parapet je ale úzký a kytky vyrostly a potřebovaly by přesadit do většího květináče. Jenže to se na parapet nevejdou a já se bojím, že když je dám ze světla, chcípnou. Jak je to s nároky tlustic na světlo, ví to někdo?
Svas, sice už to bude 10 let..., ale jak to dopadlo s parapetem a tlusticí, případně s dalšíma kytičkama? Když nám dávali žaluzie, vybojovala jsem si do kuchyně a pokoje ty nejširší parapety. Jinde musely stačit úzký...; tam se kytky nemají šanci zabydlet.
Není tady
Hodně mě fascinují stromy. Kolika událostí byly svědky, co našich předků pod nima prošlo nebo odpočívalo a vydržely na stejným místě
za větrů, deště, sněhu, mlhy, za světla i tmy...
Není tady