18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petře, dobrý! Jsi v parádní společnosti. A určitě ti je mezi těma kráskama nádherně.
Kterej bílej kamínek to ta Helena asi chtěla ?
Není tady
Heleno, Vrabčáčko dobry?
Aúúúúú
Hele - taky s nima hovoří?
Kterej bílej kamínek to ta Helena asi chtěla?
Serat, myslí?
Ten Lithops.
Není tady
Někdy je prosím aby vykvetly.
Není tady
Já si to myslela
(Aby to zas někdo nepochopil blbě - taky s kytkama mluvím )
Není tady
Svas napsal(a):
Ahoj holky a kluci,
miluju sukulenty, různé tlustice atp. Potřebovala bych prosím něco vědět. Bydlíme v přízemí= světlo nic moc. Květináče mám postavené na parapetu okna, kde straně tvou manela, protoe při kadém zatahování rolet je musí sundat. Parapet je ale úzký a kytky vyrostly a potřebovaly by přesadit do větího květináče. Jene to se na parapet nevejdou a já se bojím, e kdy je dám ze světla, chcípnou. Jak je to s nároky tlustic na světlo, ví to někdo?
Svas, sice u to bude 10 let..., ale jak to dopadlo s parapetem a tlusticí, případně s dalíma kytičkama? Kdy nám dávali aluzie, vybojovala jsem si do kuchyně a pokoje ty nejirí parapety. Jinde musely stačit úzký...; tam se kytky nemají anci zabydlet.
Není tady
Hodně mě fascinují stromy. Kolika událostí byly svědky, co naich předků pod nima prolo nebo odpočívalo a vydrely na stejným místě za větrů, detě, sněhu, mlhy, za světla i tmy...
Není tady