18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adámek má teď zadní rýmu,take kapem hnědý kapičky,občas mezi tím stříknu sterimar, v postýlce ho obkládám vlhkýma plenama a stejně rýma nějak nechce ustoupit. u jí jednou měl a to po tak 2 dnech bylo v pohodě ale to jsem docela uspěně odsávala,ale teď to v něm pořád "chrčí" a odsávat mi to nejde.. dělám něco patně?Jak mám poznat e bych měla odsát??Mám strach aby se mu to nevrazilo třeba do ouek??A jetě se vás zeptám, jaká odsávačka vám nejvíc vyhovuje,..máme balonkovou- při první rýmě dobrý,ale ted..no nevím bud nefunguje,nebo nefunguju já a nebo...není potřeba????
Není tady
Sudino, nevím ale balonková odsávačka nám neodsála nic, ani kdy jsme nemohli dýchat a měli rýmu jako hrom. Take letěla do koe a dobře jsem udělala. Koupila jsem obyčejnou hadičkovou v lékárně za pár korun a divila jsem se, kolik toho v nosánku měl.
Není tady
Sudino taky odsávám jen hadičkovou odsávačkou a jsem s ní spokojena.Kdy má zadní rýmu tak se to odsát nedá ale po nakapání kapiček by se to mělo uvolnit a pak odsát.Doktorka mi říkala jetě kdy jsem kojila e mám nosánek vytírat mateřským mlékem.
Není tady
Tak nám dr. balonkovou vysloveně zakázala, doporučila hadičkovou. U zadní rýmy pomohly kapičky, ty to uvolnily a hlavě pak vyvýit postýlku, aby to teklo ven, ne do krku.
S těma oukama je to pravda, Kačka teĎ měla ílenou rýmu, v noci ustavičně plakala i na rukou, ráno jsem peláila k dr. a ta měla podezření na zánět stř. ucha, natěstí se to nepotvrdilo. uní dr. nám řekla odsávat a odsávat a to i za cenu, e se to mimču nelíbí, v tomto věku se brání opravdu vemi údy těla , protoe jinak hrozí zánět. Rýma Káu trápila dlouho, mezitím ji chytli my, ona se vyléčila a pak ji zase chytla, ale jen na 2 dny od nás. No prostě kolotoč . TeĎ u vím,jak to funguje v rodině s více dětma
Není tady
Já taky odsávám hadičkovou a u kdy máme zadní rýmu tak kapu nasivin nebo vytírám vintcentkou .
Není tady
Já to řeila nedavno.Poznala jsem to tak,e to Matoukovi povolilo po nastříkání do nosánku-mořskou vodu-a pak jsem odsála.Prostě měl u nosu nudličku,take u to nebylo ucpané.Mám vysavačovou odsávačku a byla jsem za ní pochválená i od MUDr.Taky jsem koukala,kolik jsem toho odsála.
Není tady
pořád nic nejde odsát..take mám počkat a se mu spustí...zdá se mi to u dlouho.holky koupila jsem tu hadičkovou a adámek se při tom hrozně chechtá,...(i kdy stejně nic nevysaju)moná a tam "něco bude"tak u se smát nebude..
Není tady