18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
NO já se včera zváila a u by mi ani nepomohlo kdybych si přidala něco na výce. Take o víkendu dopapám zásoby sladkostí a od pondělka hubnu a hubnu a na vánoce budu tíhlá kočka jako vy.
Jestli se nikdo nepřihlásí dobrovolně (co bych fakt brala), tak zkusím o víkendu zaloit novou diskuzi s hubnutím a s tabulkou a tak. Zatím to stíhám, ale neslibuju e budu stíhat pořád.
Není tady
ty jo kdy si představím, co vechno budeme muset zhubnout a to byla jedna nevinná věta o dietě "od pondělka"
Já u teda nasadila přísný reim jídla a kila zatím dolu jdou, ale kromě toho, co jsem nabrala během těhu potřebuju jetě zhubnout to, co jsem nabrala před otěhotněním (cca 10 kg - co jsem přestala kouřit) Take já v tý diskuzi budu asi dlouho
Není tady
Já mám sice termín a 17.3., ale předběně se k vám hlásím taky
Není tady
Hlásím se taky do klubu. Po porodu mi zbylo 6 kg navrch, 4 ly samy, od tý doby co Kačka v noci spí, se to zastavilo. Musím bezpodmínečně 6 kg dát dolů, 8 kg by bylo super. Dokonce jsem dostala k narozkám ten Orbitrek, tak jezdím, plivu přitom krev, ádný výsledky zatím nevidím. Take od pondělka. Jdu si dát ty suenky, na který se od rána jenom dívám.
Není tady
Holky tak ja jsem asi vyjimka. Nabrala jsem 11 kg a vsechny nechala v porodnici a dneska mam uz o 1kg neme nez kdyz jsem otehotnela. Jsem tak z Natalky vyrizena, ze moc nejim ani mi nechutna. A hlavne se bojim cokoliv snist kvuli tem jejim prdikum takze na me to ma opacny vliv. To je tak jedine pozitivni co mam. Vlasy zatim drzi, ale mam takovy pocit ze ta hlavni krize prijde kolem 3 mesice kdyz zacinaji vlasy padat.
Není tady
Já se taky předběně hlásím o zapsání do tabulky, jen s tím nezačnu od pondělka
Není tady
tarmiku, Terezko, vy jste vtipálky, já nechci tak dlouho hubnout, to neeee.
Babu, já ti tak závidím.
Sudino, samo e ádný drastický diety nebudou, já se moc bojím o mlíčko, take to opravdu nehro. Jen se nebudu cpát suenkama, čokoládou atd.... zkusím něco zdravějího. Těch pět kg nahoře ti závidím, já mám nahoře u jen 17,5 kg a to při mých 157 cm je opravdu dost. take hubnout musím jinak to pěkně odskáčou klouby a páteř ( já toti nebyla ani před těhu tíhlá )
Není tady
Dietu neeee! Jen omezit ty kila sladkosti, co do sebe ladujem, ze. A taky bysme mohly trochu cvicit, jen tak zlehka. Vsak my jsme holky sikovne a spolu to zvladnem. Mimochcodem, vydely jste fotky Victorie Beckham, jak jde z porodnice po porodu tretiho syna? Twiggy hadr! Jak to dela? nechapu. Ta snad nepribrala behem tehu ani deko. Maximalne ctyri pet kilo a to nechala v porodnici.
Není tady
Babu, já jsem taky v prvních měsících shodila více ne jsem v těhu přibrala, ale jakmile jsme najeli na reim, Káa u byla větí miminko, tak mi taky váhá kolísá, tedy větinou směrem nahoru
Není tady
Holky tak to Vás budeme s Nelčou podporovat Já jsem jako dítko byla dost obézní (byla jsem drobek jako Nelča, tak mě doma přecpávali), take vím co jsou to dietky Nejvíc mi pomohla v hubnoucích začátcích dělená strava. Zhubla jsem 30kg. Dřív cca před 12 lety to bylo dost obtíné dret dělenou stravu. Dneska u bych nakoupila ve Zdravý výivě... Kdy je např. "kytičkový" den, tak se dá na celozrný rohlík namazat pohanková pomazánka (zní to moná děsivě, ale je to dobrý). Dřív jsem jedla suchý rohlík a přikusovala zeleninu, páč se pomazánky z rostlinek nedaly sehnat.
Dneska u dělenou stravu nedrím, ale opravdu doporučuji
Není tady
Jo jo, souhlasím s PetouZ, já jako dítko byla taky pořád při těle, a v estnásti letech jsem se natvala a začala s dělenou stravou. Taky jsem tak zhubla asi 20kilo a seznámila se s mým nynějím manelem. Jene to jsme začali spolu chodit na večeře atd. a během těch let jsem opět těch 20kilo přibrala. Take teď mám taky nadváhu a nemůu se jí zbavit. e bych la opět do té dělené stravy???
PetoZ a to u jsi pak nepřibrala zpátky? Protoe kdy tě vidím na fotečkách, tak jsi jak modelka!!!
Není tady
Tak jsem zaloila téma hubneme od pondělka. Kdo se přidá napite mi tam , nebo SZ, těím se na vás, zatím jsem tam sama samotinká samička.
Není tady
aneta napsal(a):
Jo jo, souhlasím s PetouZ, já jako dítko byla taky pořád při těle, a v estnásti letech jsem se natvala a začala s dělenou stravou. Taky jsem tak zhubla asi 20kilo a seznámila se s mým nynějím manelem. Jene to jsme začali spolu chodit na večeře atd. a během těch let jsem opět těch 20kilo přibrala. Take teď mám taky nadváhu a nemůu se jí zbavit. e bych la opět do té dělené stravy???
PetoZ a to u jsi pak nepřibrala zpátky? Protoe kdy tě vidím na fotečkách, tak jsi jak modelka!!!
Ha, do modelky mám daleko Teď váím 63kg a jsem spokojená Já kdy jsem s dělenou stravou skončila, tak jsem nabrala z 55kg na 68-69kg, co jsem měla před těhu. Natěstí na 85kg, který jsem měla ve 14 letech u jsem nedosáhla. Jo jo, maminka se bála abych neumřela hlady a pěkně si mě vykrmila
Snaím se jíst večer spí zeleninové saláty. Větinou si dělám obrovskou mísu se sýrem, tuňákem, kuřecím masem nebo brokolici, zapečenou cuketu nebo lilek. Přes den s ním na co mám chu, ale večer se krotím.
Není tady
Já byla taky dítě tloutík - a shodila jsem to v 15, kdy jsem začala cvičit - 3x týdně 2-3 hodinový trénink Kung-fu dal zabrat. Pak jsem zase postupně nabírala a nabírala a kdy chci hubnout, tak mi pomáhá vyměnit jedno jídlo za zeleninu a aspoň 2x týdně pořádné cvíčo. Teď jsem -2 kg ne jsem otěhotněla. Ale u víc hubnout nechci, mám pak pocit, e mám otlačené kosti
Není tady
Jetě jsem chtěla dodat, e skoro denně večer si zacvičím 15min. kalanetiku, 1x týdně mám powerjógu a tak 1x za 14 dní si jdu zaplavat + saunička
Před těhotenstvím jsem jetě kromě toho chodila na squash přes zimu.. V létě klasika kolo a turistika.
Já si myslím, e těch 5-6kg méně ne jsem měla navíc před těhu je tím, e nesedím přes den v kanclu, ale běhám kolem Nelu Protoe stravovací návyky jsem nezměnila a sportuju spí míň...
Gio, já taky nechci s váhou jít ní, páč jak mám pod 60kg, tak se mi moje postava nelíbí Jak mám silnějí kostru, tak mi vylézají vechny kosti...
Není tady
Tak me teda vlasy nepadaji,ale kg porad ne a ne dolu. Nekojila sem skoro vubec bohuzel. Zustalo mi brisko a to nemuzu dat vubec dolu. Nehodlam do sebe cpat nejake prasky za spoustu penez a stejne tomu neverim. S malym chodim porad ven na prochazky a ted i casto plaveme,ale s cvicenim je to u me horsi (nemuzu moc cvicit kvuli zdravotnim problemum). Nevim co s tim dal. Nocni hlad me neprepada,jim tak stejne jako pred otehotnenim. Sladkosti moc nemusim to radeji maso.
Není tady
Gio, docela ti závidím, e cvičením tak krásně hubne.
Já jsem také v 18 ti začala cvičit jako ty. Tedy jen 2-3x týdně hodinu. Trochu jsem zhubla, ale spíe nabírám svalovou hmotu. I kdy to také není na kodu. Alespoň se na mě vechna ta kila netřásla.
Teď na pravidelné cvičení nemám čas a ani praulky.Tak jsem alespoň začala jezdit na bruslích,to zvládám i s kočárkem a za 2 týdny mám 5 cm v pase dole !!!
Hankoberunko, nevím jaké má zdravotní potíe, ale určitě by ti nějaký Dr poradil jak posilovat bříko, ono to jinak moc dobře dolů nejde ( pokud nemá velké těstí jako hubeňour )
Není tady
punti, no to je supr, 5 cm je krásné číslo!!!
No jestli bude Lenička takový divoch jako je Jí´ta, tak by asi s kilama časem neměl být problém, co? Pokud si člověk pak ale neobaluje nervy něčím sladkým, co já dělám moooc ráda...
Kdysi jsem četla nějakou kníku na hubnutí, kterou napsala nějaké Slovenka... Nevím, jak se jmenovala, jen e měla, tuím, růový obal. A docela zajímavé tam bylo, e je důleité změnit mylení. neříkat si "já jsem ale tlustá" apod., ale říct si, e mám třeba hezčí a útlejí pas, s radostí na svoji postavu koukat do zrcadla a hlavně se upřímně pochválit. Mít se ráda taková jaká jsem. A samozřejmě je nutná přísluná strava a pohyb.
Není tady
Zdravím vás,mě po těhu zbylo 12kg zkusila jsem nemoné diety a stejně nic,jen jsem byla podráděná a děsně unavená.Chodíme s malým plavat a ty zrcadla mě ničily,faldy kam se podívápřed těhu jsem měla pěknou postavu a doufala jsem,e kdy budu kojit kila půjdou dolů,HAHAHA nela.U jsem byla bezradná a nakonec jsem nala stránky kde mi odborník poradil jak správně na to:)Zkuste to,je to zdarma:) snama.cz/jel-active5 máte krásný metříky:) www.webroucek.webgarden.cz
Není tady
Zaručený recpt proti jojo efektu nikdo nabídnout nemůe. Z vlastní zkuenosti to znám. člověk se musí pořád hlídat......jetě e jsou na trhu firmy které nám s tím pomáhají různými přípravky. Vyzkouela jsem u několik zaručených "firem" a "receptů", ale bez úspěchu....pak mi známá doporučila účast v 7 denním bezplatném kurzu na hubnutí co jí doporučila její poradkyně přez zdravou výivu. A pomohlo mi to....během toho týdne jsem shodila 5 kilo a schazuju pořád!! U jsem zhubla celkem o 15 kilo a cítím se skvěle....vřele můu doporučit vem co to chtějí zkusit....pokud máte někdo zájem podívejte se na stránky
nepovolená reklama
Není tady
Ahoj holky,promiňte,e vám sem lezu,ale kdyby tu byly některé holčiny z DĚČÍNA a chtěly byste se k nám přidat,tak jsme zaloily pokojík Děčín,na tomto odkazu
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=32810
Přeju hezký den:-)
Není tady
Já si udruji i po návratu do sedavého zaměstnání postavu "díky" dřině na baráku. Občas nějaké to kilčo v práci vysedím, ale pak prací shodím, jako např. tento víkend jsem nanosila v kbelíku asi 2 tuny kamení a zase jsem zhubla, ale ramena a ruce mám čím dál irí. Taky kdy děláme na stavbě - neslídím doma, co bych kde sladkého snědla. Ale kdy u jím - tak normální jídlo a maxiporce. Tak mám u jen 52 Kg, co je stejně jako v 17 letech. Byly doby - před dítětem, kdy jsem měla o 10 kg víc, ale to jsem byla "paneláková", chodila do posilovny, na aerobic - a stejně jsem si připadla tlustá. Teď koukám nacpat do sebe nějaké kalorie např. z KFC navíc.
Moná bych měla zauvaovat a nabízet kurzy hubnutí s noclehem a stravou - za práci při které zhubnete + se můete kochat okolní přírodou, cyklotrasa před domem.
Není tady
eva: to je jako u me, kdy malou taham, nosim, blbnem, a s kocarem travim cela odpoledne... taky uz mam 50kg(jsem ale mala)
Není tady
Prosba na vás
Stále málo lidí o nás ví......Víte o někom kdo má problémy se zdravím-pálení áhy,lučník,aludek,trávení,zácpu,tlak,cukr,cholesterol,
ekzém...
Prosím PŘEDEJTE mu KONTAKT.
víte o někom kdo si chce přivydělat nebo být zákazníkem na slevě?Registrace se na:
zábava pro maminky a výdělek a výsledky jisté....mrkněte na zkuenosti-ekzemy,hubnutí
Není tady