|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, chci se s vámi podělit o to, jak přišel na svět náš Kubíček.
V pátek 27.10.jsem měla termín a na kontrole u Dr.mi řekli, že se zatím nic nechystá. Prohlídka ale byla asi důkladná, protože druhý den ráno jsem začala špinit a postupně odcházela hlenová zátka (teda asi). V neděli jsme ještě byli na obědě u rodičů a odpolko stěhovali komodu pro mimčo, já zatím nic až na to špinění.
Asi v 16h mě začalo bolet v podbřišku jako před menstruací a postupně to začínalo být chvílema silnější, tak jsem pochopila, že to asi budou kontrakce, intervaly se zkracovaly a asi ve 20h to bylo už i po 3 minutách, ale občas silnější občas slabší kontrakce, ale rozhodně nic co by se nedalo vydržet. No ale ten interval nás vyděsil, tak jsme po 21h vyrazili do porodnice.
Tam mě por.asistentka napojila na monitor a po vyšetření mi oznámila, že kontrakce nejsou silné a že nejsem otevřená a chtěla nás poslat domů s tím, že do rána se stejně nic dít nebude. Naštěstí pak přišel Dr.a řekl, že tomu nějak pomůžeme, poslal mě se připravit (holení, klistýr, to byl taky zážitek...), pak nás s manželem odvedli do porodního pokojíčka a o půlnoci mi Dr. píchnul vodu s tím, že by kontrakce měly zesílit a dal mi ještě nějaké 2 čípky. Trošku zesílili, ale pořád jsem byla docela v pohodě, krásně jsem to rozdýchávala. Ve 2h ráno jsem byla na 2 prsty, aby to urychlili, tak mi dali kapačku s oxytocinem, kontrakce opravdu sílili, pořád tak po 3 minutách, kolem 4 ráno už jsem toho měla plné brejle, naštěstí mi por.asistentka nabídla nějaký oblbovák v injekci, tak jsem hned kývla, že to chci, jenže jsem netušila, že to nepůsobí na tu bolest při kontrakci, vždycky jsem vytuhla na dobu mezi kontrakcí, mám z tý doby fakt okno co se dělo, ale kontrakce jsem cítila a to už bolelo dost.
Netušila jsem, že to nejhorší ještě přijde a to bylo to, kdy se mi už chtělo tlačit, ale ještě jsem nesměla. Snažila jsem se dýchat jako pejsek, ale moc to nešlo. Když mi pak Dr.řekl, že jsem otevřená a jde se tlačit, tak jsem se těšila, to bylo fakt to nejhezčí, navíc mě chválili, že mi to jde.Asi na 5 kontrakci byl Kubík na světě a já jsem ani neměla sílu se radovat. Po umytí mi ho dali a já bulila jak Alík, až teprve teď mi to celé došlo, že už to mám za sebou a Kubíček je zdravé a samozřejmě nejhezčí mimčo na světě. Taťka byl celou dobu s náma jsem moc ráda. Držel mě za ruku, nosil pití a při tlačení podpíral hlavu, prostě tam byl se mnou a Kubíčka viděl hned po porodu, psal mu jméno na tělíčko a fotil a fotil. Kubík se narodil v pondělí 30.10. v 7h ráno.
Nebyla to procházka růžovým sadem, ale tohle je vzkaz pro těhulky, nebojte se toho, já si na bolest už nevzpomenu a na otázku, zda bych do toho šla znovu, tak ano, protože to miminko za to stojí.

Není tady
Spirulo, moc blahopřeju k nejhezčímu miminku na světě. Máme všechny ty nej, jak jinak 
Hlavně že jste oba v pořádku. Přeju hodně spánku, mlíčka, štěstí, zdraví...... 
Jo a jak budeš mít chvilku, zvu tě do podzimních miminek 2006 
Upravil(a) spunt (8. 11. 2006 14:10)
Není tady
Taky s Kačenkou moc gratulujeme! Hezky sis to užila!
Přejem hodně štěstí! 
Není tady
Spirulo, pridavam se ke gratulacim a at se ma Kubicek k svetu
Není tady
Já už chci taky roooodit...
vždycky když čtu slohovky, tak už bych taky chtěla toho mýho prďouska u sebe...
Moc gratuluju a přeji hodně zdravíčka
Není tady
Gratulluju také a přeju hodně zdraví Vám všem!
Není tady
Taky moc moc gratuluji a koukám, že se teď s porodama roztrhl pytel. Hrozně jsem se porodu bála a pořád bojím, ale když tu čtu téměř každý den o nějakém porodu, tak se docela těším, hlavně na ten výsledek, i když porodit dvě dítka najednou bude asi pořádný záhul. Pokud teda nedojde na císaře....
No ale to je mimo, Spirulko, ať Kubíček hezky papá a přibírá a ty se co nejrychleji zotavíš po porodu.
Není tady

Moc gratulujeme
a přejeme hodně zdravíčka a ať Vás taky malinko Kubík pozlobí abyste věděli, že ho máte

Není tady
Není tady
To je nádhera číst takové psaníčka! Strašně moc gratuluji!!!!
Není tady
Spirulko, moc gratuluju a přeji vše nej celé rodince. Jinak musím dodat, že mě ty slohovky pokaždé rozbrečí - je to strašně milý a má to vždycky šťastnej konec. To je lepší než pohádky. A hlavně si to obrovský štěstí nakonci za tu námahu zasloužíme.

Není tady
Posíláme VELKOU GRATULACI

Není tady
Velká gratulace a hodně zdravíčka vám oběma...:-)
Není tady
Spirulo,gratuluji k malému,hlavně hodně zdravíčka a mlíčka,pa Iva.

Není tady
Holky, děkuju všem za přání 
Není tady
Spirulko, moc blahopřeji ke Kubíčkovi. Krásně jsi to napsala. Opět jsem si pobrečela 
Není tady