27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Milé dámy,objevil jsem zajímavou informaci pro ty z Vás,které chtějí nakupovat přes internet.Jedná se o seznam certifikovaných obchodů.
Certifikované obchody zaručují zákazníkům bezpečné a bezproblémové nakupování na internetu. Certifikace APEK je zařazena od roku 2003 do vládního programu Česká kvalita.
http://www.apek.cz/projekty/certifikace … ch-obchodu
Není tady
Není tady
hmm, a na to, e ani jeden z obchodů, ve kterých nakupu já, tam není... Ale dosud ádný problém, tak třeba dostanou certifikace později
Není tady
I já znám jiné,které tam nejsou,ale třeba to někomu pomůe.
Není tady
Myslím e je to dobrá informace, ale obecně, nakupuju přes net kde co a jetě jsem neměla problém. U oblečení mi vdy vrátili peníze kdy jsem zboí poslala zpět, a u jiných věcí ve bylo vdy ok, take já se nakupovat přes net nebojím.
Není tady