29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessie to nejde, z Youtube se nic stáhnout nedá, snad, že když si to tam jenom pustíš, tak je to právně ok, ale když by se to dalo stáhnout, eventuálně šířit dál, bylo by to nelegální..tedy asi.
Ale možná by se našel odborník, co by to nějak obešel. Otázka je, jestli to za to stojí, upřímně kvalita těch klipů není nijak úžasná.
Není tady
Iveta X Depešáci bomba.......
já když si pustím jejich desku VIOLATOR nebo DEPECHE MODE "101" tak se mi vzpomínky jen hrnou.......
A ta Vanessa....., clip úděsněj
, ale písnička dobrá
, tu když hrajou v rádiu a já jsem třeba u plotny tak se i vlním...., tyhle rytmy mi docela jdou......
a tahle od Depešáků je taky výborná.....
http://www.youtube.com/watch?v=6MoCWiIB … mp;search=
Ježíši..., to je bomba!!!!! Hnedle bych z fleku jela na koncert!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1LPrw654 … mp;search=
Co holky, máte nějaký zážitky z koncertů zahraničních skupin nebo zpěváků, zpěvaček??? Byly jste na Madonně, na Depešákach, na Robbie Williamsovi???? Podělte se o zážitky, ať mě navnadíte...
Já byla tak na Michalovi Davidovi, to mi bylo nějakej 11, pak na Oceánu. Pak asi před dvěma leta na No Name a nedávno někdy v květnu na Divokým Billovi. Každé mělo svoje kouzlo a ke každýmu koncertu mám určitě vzpomínky. Michal David mi visel nad postelí a u Oceánu jsem měla skoro všechny desky, pak jsem poslouchala i Shalom a Datwerk a nosila jsem černý hadry a židovskou hvězdu na řetízku na krku. Pak mě to pustilo a kazety jsem prodala, trochu toho teď lituju, určitě bych si to teď někdy pustila a zavzpomínala si. No a Divokej Bill mě drží furt........
Tak mi napište, jestli jste někdy byly na nějakým velkým koncertě....... Dík....
Upravil(a) Lucy (13. 11. 2006 14:59)
Není tady
Lucy, tak tu mají rádi i moje děti, hraje jim totiž u nějaké hry v PC. Je to asi 3 měsíce, tak dávali koncert DM v televizi, koukala jsem, byla jsem nadšená. Ještě že mě neviděly děti, jak blbnu.
Není tady
Luci, já byla taky na Michalovi Davidovi, pokaždý, když přijel do k nám města, tak jsem čekala před Předprodejí vstupenek a klepala se, že neseženu lístku. Byla jsem na něm hodněkrát, v 8. třídě jsem se do něj děsně zamilovala a drželo mě to několik let. Pak jsem ještě byla na Kotvaldovi+Hložkovi, Peter Nagy, Michal Prokop, OK Band, Karamel, Elán, Beáta Dubasová, Arakain, na Sovětské písni - tam byla celá naše pěvecká elita. Víc si nevybavuju. Byla možnost, tak jsem sehnala s kamarádkou lístky a kulturně jsme se vyžívali. Od té doby, co jsem se vdala, tak jsem nebyla na žádném koncertě, jen dvakrát v kině. Jeden kamarád byl za totality na DM v Maďarsku a byl nadšený. Jak jsem mu záviděla....
Není tady
DEPEŠÁCI... ,už skoro 20 let je to moje nejoblíbenější skupina
.
Lucy,18.6. 1993 jsem byla na jejich koncertě,na st.Sparta na Letný.Bylo to fakt .Lístek stál 390,-korun...
.
A "101"je i pěkný film.
Iveta X ,taky jsem byla zamilovaná do M.Davida
.A na nějakém koncertu za totáče jsem byla taky.Bylo to v Paláci kultury....klasika:Hložek+Kotvald+Zagorka,P.Nagy,Eláni....
.Jo,jo,koncerty...taky už jsem strašně dlouho nikde nebyla
.
Není tady
jeeeeej, I DM mam od nich uuuplne vsetko
penizek, si lepsia, mojou naj su len 18 rokov
Upravil(a) Oxi (14. 11. 2006 12:14)
Není tady
Moje oblíbená, včetně Marca Knopflera. Nejraději poslouchám v autě
Iveta X napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=Y77HC9BeC0E
To je můj doping
Není tady
Oxi,18...to je skoro 20 .A Martin L.Gore a Counterfeit
.
Ještě jsem si vzpoměla na krááásnou písničku od Erose Ramazzottiho:Adesso Tu.
Nebo Prince a jeho Purple rain,Kiss... .DuranDuran Ordinary World.
Jéé a vzpomenete si někdo na skupinu Wet Wet Wet a písničku k filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb?Love is all around....
Není tady
Lucy, na nějakém velkém konzertě jsem nebyla, mám radši klubovky... Takže objíždím Mňágu, Chinaski, Kryštof, byla jsem na No name, na Heleně Zeťový, na Jaksi taksi, na Vypsaný fiXe, Iné kafe... A dohromady děsně miluju fesťáky, takže jsem v létě samej Sázavafest a Rock for People !
Není tady
Lucy napsal(a):
Holky a nevíte kde bych narazila na ExtraBand a Poslední zvonění???? Mám jen ukázku.....
http://www.midistage.cz/i_midi1.htm je to v seznamu skaldeb abecedně.... a pod žlutým repráčkem....
Když mi dáš mejlovou adresu, tak Ti ji pošlu ...
Tak moje nej nej nej je Blue eyes - Elton John. Maminka mi vždycky říkala, že jí napsal pro mne, protože mám modrý oči, ale náhodou jsem po tom pátrala a zjistila jsem, že ji napsal v roce, kdy jsem se narodila!! Tak až někdo pojedete do Anglie, tak se ho prosím zeptejte...
Není tady
A ještě mě napadla jedna hezká písnička od Elánu:Voda,čo ma drží nad vodou.
Není tady
Mě bere celkem dost "SEND ME AN ANGEL" a ještě "STILL LIVING YOU" od Scorpions.
Není tady
Právě jsem si pustila ( poprvé) koncert Robiho Williamse na DVD. Jeho písničky mám ráda, ale ty záběry mně fakt dostaly. Já mu to žeru, věřím že ten chlap do toho dává vše a když děkuje za potlesk přijde mi jak Hurvínek ztracený na konci světa, a v očích má opravdové štěstí ze zpívání.
Myslím si že se stávám členem fanklubu a mým snem bude být na příštím koncertu .
Manžela trefí až napíšu Ježíškovi
Není tady
Májajája napsal(a):
Právě jsem si pustila ( poprvé) koncert Robiho Williamse na DVD. Jeho písničky mám ráda, ale ty záběry mně fakt dostaly. Já mu to žeru, věřím že ten chlap do toho dává vše a když děkuje za potlesk přijde mi jak Hurvínek ztracený na konci světa, a v očích má opravdové štěstí ze zpívání.
Myslím si že se stávám členem fanklubua mým snem bude být na příštím koncertu .
Manžela trefí až napíšu Ježíškovi
Já osobně jsem na českou muziku líbí se mi Nedvědi až po ginasky nebo jak se to píše
Není tady
Já se teď čerstvě zamilovala do Björk. Výborná zpěvačka a báječně ujetá.
Není tady
Tak teda bratry Nedvědy já nesnáším, obzvlášť ten Jéňa, to je dílko....
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já vím jejich soukromí mě nezajímá ať si spí třeba s šestnáctkou když to nebude moje dcera,ale písničky mají dobré
nebo lépe řečeno měli protože pokud zpívali spolu nemělo to chybu.Jinak se mě líbí jaká koli česká muzika.
Není tady
Já mám ráda starou klasiku Deep Purple, Uriah Heep, Nazareth, Sabbaty, Scorpions , Leppardy a tak...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hlavne v klidu, co se nelibi Tobe, neznamena, ze se nemuze libit jinemu. Nedvedi nejsou spatni, ale neni to muzika, kterou si pustim do sluchatek a relaxuju. Ale k praci na pocitaci se docela hodi.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Hlavne v klidu, co se nelibi Tobe, neznamena, ze se nemuze libit jinemu. Nedvedi nejsou spatni, ale neni to muzika, kterou si pustim do sluchatek a relaxuju. Ale k praci na pocitaci se docela hodi.
Ale jo, však proti gustu......., nikomu to neberu, nakonec každý poslouchá to, co se mu líbí. To byl jen můj osobní názor.
Není tady
V poslední době mě hodně bere Take That - Patience http://www.youtube.com/watch?v=JFhkhRZhDas a stále je u mě v kurzu Mandy
http://www.youtube.com/watch?v=gIc5KVnhUcI a originál http://www.youtube.com/watch?v=uIU7PNiK0so
Já můžu kdykoliv a kdekoliv Phila Collinse
Není tady