|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Dovolte mi mezi vas zavitat...
Ptam se za kamaradku, ktera nema pristup k internetu.
Je ve 24tt a pta se na vas nazor, zazitek, z kyjovske ci hradistske porodnice a
kdy je nejlepsi cas se objednat.
Upravil(a) Vendísek (7. 11. 2006 18:51)
Není tady
Vendíšku, do UH se podle mě objednávat nemusí... švagrová rodila nedávno a byla velice spokojená (a také několik kamarádek) - jak s přístupem Dr, tak porodních asistentek a sester... jen je pravda, že to není vybavením pokojů žádná luxusní nemocnice, ale i po této stránce to není tak zlé
jinak je super, že si můžeš vybrat z několika možností porodu - do vody, na míči apod...
na Kyjov jsem slyšela různé reakce - jak pozitivní, tak i několik negativních... osobně bych neváhala a šla rodit do uh... na internetu se dají najít i přímo stránky gynekol-porodnického oddělení... a na www.emimino.cz najdeš "vysvědčení" pro porodnice a je tam poměrně hodně zkušeností i s hradišťskou a kyjovskou porodnicí 
Není tady
Vendísku, já budu rodit za několik dní a taky v Uherském Hradišti, osobně ti ale musím říct, že jsem celou dobu chtěla rodit ve Zlíně, protože vybavení nemocnice je mnohem lepší jak po stránce šestinedělí tak po stránce vybavení, pokud by bylo třeba miminko narozeno nějak brzo stejně by ho převezly do Zlína, protože Hradišťská porodnice nemá vybavení na nedonošené děti, pro Hradišťskou porodnici jsme se nakonec rozhodli proto, že si necháme odebrat pupečníkovou krev a to ve Zlíně nedělají. O Kyjovu žádné zprávy nemám, nikdo z mých známých tam nerodil, takže neporadím!!!
Není tady

Já rodila v Kyjově 2x..... 1996 a 1998...to je doba, co ???
pokaždé jsem byla nahlášená v Brně a pokaždé jsem skončila v Kyjově !!!
Celekm to tam ušlo....i když od té doby se prý hodně změnilo k lepšímu 
Nové porodní sály ( barevné pokojíčky s vybavením ) Já rodila ještě v zeleném operáku a byly jsme rozděleny jen plentama !!
Maminky jsou na pokojích po dvou...WC a sprchy jsou na chodbě společné !!
Návštěvy už můžou až na pokoj ( což za mě nebylo - dítě jsem mohla rodině ukazovat jen přes sklo
)a nebo je na chodbě velká jídelna a tam může mamina s návštěvama sedět i s mimčem, aby třeba nerušili tu druhou maminku při kojení a tak podobně.
Já půjdu rodit asi tam...teda pokud bude vše bez komplikací..pokud by mi hrozil KP a nebo zase velké dítě
, půjdu rodit radši do Brna..teda pokud to stihnu 
Není tady
Tak to já bych šla rozhodně do UH. Dlouhou dobu převažovala zlínská porodnice...vybavení pro nedonošené děti je samozřejmě daleko lepší....ale přístupem je to tam docela špatné. Rodila tam sestřenka, které se narodila holčička s downovým syndromem... a ten přístup od oznámení diagnózy až po další informace byl prostě hrozný!
:pussa:Takže toť má zkušenost. Hezký den!
Není tady
Stránky: 1