29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mně zabírá taky IMUDON - je vynikající...dělají se mi afty když se kousnu:-))))
Upravil(a) adra (22. 5. 2007 10:14)
Není tady
Mě teda nejlíp zabírá "fialka" genciána.Je pravda, že aft se mi udělá dvakrát do roka, ale zřejmě mě to později čeká-děda na ně trpí a teď začal i taťka.
Jinak posledně jsem neměla doma fialku, tak jsem ho masochistiky stříkala Stopanginem-řekla jsem si desinfekce jakodesinfekce... Sice jsem se málem počůrala,ale je pravda, že zmrtvilo to dokonale a duhý den byl klid.
Není tady
adra napsal(a):
mně zabírá taky IMUDON - je vynikající...dělají se mi afty když se kousnu:-))))
Mám přesně tu samou zkušenost.
Taky jsem si teď chtěla koupit Imudon (tentokrát ne kvůli aftům, ale mám strach ze své pravidelné letní angíny), ale bez receptu mi ho nedali. Mám něco podobného, ale slabšího. Ty ho máš Adro bez receptu?
Není tady
Tak to museli asi změnit tou dubnovou novou lékovou vyhláškou... protože vždycky byl volnej....
Ale s receptem byla na to slušná platba od pojišťovny .... tak možná "jak už je u nás zvykem", tak z toho udělali
zcela zpoplatněný lék a navíc k tomu pouze na předpis....
Není tady
Já když jsem ho měla na rcept ( v únoru), tak jsem myslím neplatila opravdu nic nebo něco málo. Jenže čekat na recept dvě hodiny v zatuchlé čekárně se mi nechce a máš pravdu, ani není jistota, že bych ho nezaplatila celý.
Není tady
Dobry den,
uz druhy den se mi-a ted tu oblast popisi laicky, protoze jsem nikde nenasel jak se jmenuje-udelaly jakesi ciste bile vacky cca 2mm v oblasti, kde konci jazyk a ustni dutina je od vnitrku krku oddelena jakymsi svalem nad nimz je ten maly lalucek. Tak na tech bocnicich (vlevo a vpravo na rozdelu ustni dutiny a krcni) v malinkem zahybu se po obou stranach udelaly ony zminovane vacky. Neboli me, jenom me to porad nuti polykat, slinit a semtam zvracet.. je to na takovem nesikovnem miste, kam si lidi strkaji prst kdyz chteji zvrace, mam proste pocit, ze jsem spolknul chlup a nalepil se mi tam, nebo nejaky drobek.. asi to budou afty, potreboval bych poradit jak se toho co nejrychleji zbavit, potrebuju se ucit na statnice a s timhle v krku to jde dost mizerne. Predem diky za odpoved i na maila martinvallas@gmail.com, s pozdravem Martin
Není tady
Tak to na afty nevypadá, nezačíná ti hnisavá angína? První pomoc: jód, např, sprej Jox a nastříkat na postižená místa, nebo koupit roztok, na špejli vatičku a vytírat postižená místa, je to hnusný ale pomůže to. Také tablety na cucání - kup si nějaké s analgetikem, např. Orofar na cucání - dobře se rozprostře a umrtví to, nebo je taky Orofar sprej. A tablet na cucání je spousta, vybereš si v lékárně, jen řekni že chceš nějaké s analgetiky.
Není tady
Jajjjjj, tak to doufam neeee.... diky za rady, valim do lekarny:sjuk:
Není tady
Ahoj, já s tím občas také mám problémy - hlavne když jsem ve stresu.. Zajímavé čtení je na
http://www.lecime-afty.cz/
Není tady