Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#401 4. 6. 2007 6:28

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

PPavlaa napsal(a):

vavabig_smile jdu do toho tummenupp

tummenupp
Že bych si taky našla nějakou bouli.Ale nenene,radši nepokoušet osud... godlike

 

#402 4. 6. 2007 13:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: pocity s odstupem

Tetamáma napsal(a):

Já jsem teď přes měsíc doma, nejdřív jsem marodila se zádama a pak jsem chytla nějakou blbou chřipku a mám vysoký tlak... usch Kdyby to šlo, už bych mu něco předala. reta Doktorka, protože mého BM zná, se divila, že ještě nejsem v blázinci a říkala, že mám asi svatozář a že si mám na noc dávat na hlavu alobal, abych prý si s ní nepropálila polštář. godlike

lol lol rock


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#403 4. 6. 2007 13:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: pocity s odstupem

PPavlaa napsal(a):

bazalko, není pořád čas. Chtěla jsem tam jít tento týden, ale zase to mám dostat, tak nevím. Jedna se mi udělala - no, ani nevím, jak to tady popsat, ale po 2 dnech se začala ztrácet...jen ty v tříslech pořád drží a občas pěkně bolí...ale třeba si to rozmyslí a ztratí se roll

dumbom To môže by zápal lymfatických uzlín, šupaj k doktorovi! Bože, ako s amôžeš takto zahráva s vlastným zdravím???!!! Ja lekárom sama vežmi neverím, ale keď ide do tuhého, idem za nimi - čo mi už iného zostáva? A radím to aj tebe... Inak, ak sú lym. uzliny, tak tie s menzes nesúvisia.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#404 4. 6. 2007 16:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: pocity s odstupem

Selim, nesouvisí, nesouvisí, to mᚠpravdu, ale tak nějak přemýšlím, že v době menses ukazovat své intimní partie lékařce, no.... připadá mi to přinejmenším nevhodné roll, když to tak nehoří... ale dnes už jsem nemohla dát ani nožku přes nožku, tak jsem si v práci domluvila, že přijdu později a ráno jdu k té doktorce hmm tak uvidím, až ona uvidí usch


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#405 5. 6. 2007 9:37

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

Už asi dva dny přemýšlím(bolí,bolí),ale začínám mít pocit,že se blížím ke své nirváně.Vedle na depu Vanilka psala,že by jí bylo vcelku jedno,jestli manžel někoho má či ne,když je milej  a příjemnej na ni a pěkně se stará...
No,my jsme si plánovali pěknej víkend,pak to důsledkem různých událostí dopadlo úplně jinak,že jsme spolu strávili opravdu jen minimum času(takže žádný velký nadšení),ale přesto,když v neděli odpoledne přišel s tím,že musí do práce,tak ve mě někde uvnitř trošičku problesklo,že mi je v podstatě jedno kam opravdu jde.Abyste rozumněly,přes všechno mu pořád věřím,prostě když jde do práce,tak jde do práce a na prvních několik minut si s tím vystačím.Pak začne červík hlodat a mě dá strašnou práci ho zahnat.No strašnou-někdy větší,někdy menší.A teď jsem tam pocítila něco jiného.Prostě,a si jde kam chce,hlavně a je spokojenej a když se ke mě zas vrátí-pro mě jedině dobře.Byl to fakt jen záblesk,ale včera se to zopakovalo...

Já jsem na to,že stejně záleží na něm-jestli zůstane-přišla už dřív,taky jsem přišla na to,že mu přeju všechno nejlepší  pokud to nejlepší je rozvod a madam,tak to má mít,nijak jsem ho nedržela.

Ale teď to je takový jiný,takovej vnitřní klid...Jestli to je to ono,tak třikrát hurá a sem s tím.Doufám,že to bude jen sílit. gloria

 

#406 5. 6. 2007 16:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: pocity s odstupem

bazalko tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#407 5. 6. 2007 17:12

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

No,děkuju,je to fuška.... gloria

 

#408 5. 6. 2007 17:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: pocity s odstupem

Ale stejně, ten pokrok - držím ti palečky, a jsi v pohodě a všechno jde tak, jak si přeješ par


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#409 5. 6. 2007 17:48

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 2669

Re: pocity s odstupem

bazalko, mᚠskvěle našlápnuto, vzala jsi to za správný konec. Podle sebe Ti můžu říct, že občas ten vnitřní klid ustoupí na chvíli hodně silným pochybám.  Ale důležité je s takovým pocitem umět pracovat, zjistit proč mě přepadly pochyby právě teď a jak z toho ven.

Moc by mě zajímal Tvůj příběh - jak dlouho už víš o manželově nevěře, jak jsi to zjistila, jak dlouho to trvalo, jak dlouho jste spolu. Pokud by Tě to nezraňovalo, napiš mi to, prosím, klidně i do SZ, pokud nechceš veřejně. Dík.

Není tady

 

#410 5. 6. 2007 18:24

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

To já to můžu hodit i sem,ono to tady ani není na nějaký tajemství.Skoro si i někdy říkám,že zbytečně vyvádím,protože u nás ten průběh asi nebyl tak dramatickej,ale stejně...když to vypadá,že o někoho přijdeš,tak to vypadá,že se hroutí svět.Aspoň mě.
Tak teda:M před lety pracoval ve firmě,kde pracovala i madam.Stalo se,že si ti dva rozuměli-ona byla tenkrát taky vdaná,ale protože se jí to nevydařilo,tak se chystala rozvést.Prý se tenkrát chtěla i se mnou skamarádit,ale nějak na to nedošlo.Já své kamarádky mám a ...no nedošlo k tomu.Takže M s ní kamarádil,když potřebovala s něčím pomoct,pomohl,i já,když jsme se o něčem vzhledem k jejímu rozvodu bavili,tak jsem radila,pomáhala...Pak se nám narodila holka,odstěhovali jsme se do domku(který nám mmch dohodila ona dumbom) a M si po čase musel najít jinou práci.Ale dál se za ní občas stavil-že z kamarádství.Já se tomu snažila věřit,on není z těch,kteří na ženskou skočí jen so udělá oči.Nicméně madam po rozvodu nelenila a začala rozhazovat sítě,do nichž chytila nejdřív jejich společného kolegu,který sice není ženatý,ale s družkou žije u družčiných rodičů(pro mě=jakoby byl ženatý).No nic.Věřila jsem a pak před vánoci jsem našla v garáži velice nešikovně dané dárky-značkovou bundu,tričko a ještě nějaké drobnosti.Nejsem moc na peníze,nicméně se potom ukázalo,že dárky pro madam stály 2x tolik co pro mě.A když jsem 14dní před tím potřebovala koupit si kozačky,tak ne ně nebylo(nic extra-za 600,-).Ale tohle všechno jsme si nějak vyříkali a vypadalo to,že snad je všechno OK.
1,5roku to tak vypadalo....Pak....začala hlodat asi nějaká intuice či co,prostě někdy....byl jinej.Chvíli jsem se snažila to nějak přejít,protože jinak jsme žili podle mě úplně normálně-klid,občas přeháňka,sex teda ne moc často-já na to moc nebyla,ale jinak asi normální.
Pak jsem mu teda jednou projela mobil---a tam uložený sms,že to přece nejde tak rychle ukončit,že a za ní jezdí občas,že jí strašně pomáhá......a že mu děkuje za vše,ne jen za poslední měsíc.A bylo vymalováno.V první chvíli jsem jela k zemi,pak jsem mu sbalila kufry,že už nevím co dál a jestli chce,tak ho nikdo nedrží.Zůstal.
Asi za tří dny jsme jeli ke kartářce,ta mi řekla,že šanci mám velkou a že se madam odbourá sama.
No,asi se odbourala,tiše v to doufám.Vím,že se tam ještě někdy stavil,ale hlavně ona mu pak napsala sms v době,kdy přinejmenším tušila,že je doma.Byl zrovna ve vaně,povídali jsme si a tak jsem se šla mrknout,jestli ho nenaháněj z práce.Ono se mu na mobilu zobrazovalo číslo-takže jsem to hned viděla.No pár týdnů po tom mi řekl,že jí tenkrát sjel a od tý doby že s ní nemluvil:nevím jak to je,teda vím-je to asi týden,co jsem sem psala,že jsem našla tu účtenku od ní,ale tvrdí,že to byla vyjímka a po prvdě-moc nepátrám a pochybnosti se snažím zahnat.
Tak takhle....přišla jsem na to 1.11.minulýho roku,ještě teď mě to někdy doběhne...dumbom
Jinak teď jsme slavili 9let+2roky chození,dvě děti a dál se uvidí...

 

#411 5. 6. 2007 18:41

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

Ještě k tomu---v podstatě hned jsem věděla,že o něj nechci přijít,taky jsem věděla,že ho nijak neudržím,jestli nebude chtít-proto ta kartářka.Když tenkrát madam napsala domů,měl jít chvíli na to do práce,tak mě to samo sebralo,byla jsem zase zpátky jako na začátku,ale to bylo zrovna,kdy jsem mu říkala,že pro mě je nejdůležitější jeho štěstí,ale věděla jsem,že já to moc nepřijmu,že pro mě to bude konec(i když to je blbý označení),ale teď ten malinkej záblesk,to bylo právě ,že bych to přijala,no prostě takovej vnitřní hřejivej pocit... tummenupp

A hrabeme se z toho postupně do teď,aspoň já.Jeli jsme asi 14dní na to na víkend,sami bez dětí.Můžu jen a jen doporučit,to je úplně o něčěm jiném než s dětmi a určitě to tomu vztahu pomáhá.Takže jsme si slíbili,že aspoň jednou za půlroku na víkend někam vypadnem-pryč od dětí,pryč z domu.To mi a i jemu dost pomohlo srovnat myšlenky.Zhubla jsem a ještě v tom hodlám pokračovat,protože jsem sebe dost zanedbala,což madam ani v době své největší krize neudělala.A sex...to je třešnička na dortu,je to teď o něčem úúúplně jiném. tummenupp

 

#412 5. 6. 2007 19:22

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 2669

Re: pocity s odstupem

aha, díky bazalko za osvětlení situace u vás.

Některé věci do písmenka to samé u nás, třeba ta moje pomoc s jejím rozvodem ...

No tak držím palce vám i nám ...

Není tady

 

#413 5. 6. 2007 19:29

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

Já SI i ostatním taky držím palce.Ono se to nedá všechno přesně popsat,beztak se klepu jak ratlík,ještěže není doma!!!
A na to už jsem taky přišla,že to je s vámi podobné(Lucie33,ty).Vím,že jsem někde psala,že mi to pak bylo vysvětleno,že jsem se tak úžasně starala a všechno úžasně zvládala,že měl čas pomáhat a zaobírat se jinde.No jo,já holka šikovná a madam se zatím stíhala pod vším hroutit přesně v ty dny,kdy byl pryč přes den a pak se tam mohl na večer,cestou za teplou večeří,stavit... dumbom

Jsem to nedopsala-na to jsi mi odpověděla,že to je či bylo hooodně podobné.To snad tam nahoře před narozením naučej dva-tři koncepty chování a po narození si vyber,ne? reta

Upravil(a) bazalka (5. 6. 2007 19:31)

 

#414 5. 6. 2007 19:35

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

V podstatě jsem dospěla k tomu názoru,že to je škola pro mě,ale že na mě asi byli shovívaví,protože jsem na to přišla v tu pravou dobu,kdy jsem měla šanci to zvrátit.Před tím by mi nevěřil,že ona není taková úžasná a potom asi taky ne,protože i podle mě i podle kartářky ho ona tak lehce nechtěla pustit... grater

 

#415 5. 6. 2007 19:42

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 2669

Re: pocity s odstupem

bazalko, přesně ...

já teď už končím, manžel mě zve na panáka do zahradní restaurace, pak jdu na pokec s kámoškou, ale fakt jsem moc ráda, že jsem tady našla spřízněé duše ...

Není tady

 

#416 5. 6. 2007 19:51

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

Taky,taky a děkuju vám všem... pussapussapussa

 

#417 16. 6. 2007 21:14

Nabuko
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 25. 4. 2007
Příspěvky: 712

Re: pocity s odstupem

bazalka napsal(a):

Taky,taky a děkuju vám všem... pussapussapussa

Holky (Vanilko, Bazalko, Luci, Pavlo . . . ), moc vám přeju i závidím, jak jste to všechno zvládly. V těchto chvílích, kdy mám chu všechno vzdát a poslat ho pryč, mi moc pomáháte. Jste inspirací a nadějí, že i takovýhle životní průser se dá zvládnout. Ráno jsem bulela a teď večer se usmívám. Pokusím se nereagovat tak, jak mám někdy chu, pokusím se být v pohodě a fajn (vždy za chvíli se mi narodí tolik chtěné miminko) a dát tomu všemu čas a prostor. Vždy, když budu mít chu to radikálně vyřešit, mrknu sem a zastavím se. Vždy mě přeci pořád má rád, i když teď  třeba "jen" jako matku svého dítěte. To se změní. Zase k sobě najdeme cestu. Já v to věřím. Holky, děkuju.

Není tady

 

#418 17. 6. 2007 7:23

x52658
Host

Re: pocity s odstupem

Nabuko...  pussapussa
Uvidíš,nějak to zvládneš.Je to teď pro tebe těžký,blbý období a navíc to těhotenství.Ono ti to nemusí připadat,ale ty hormony s náma mávaj,jak se jim zachce.Jinak je to stále dokola,neptat se,nesrovnávat,nevolat,nevyzvídat.Hlavně po něm nechtěj,aby ti řekl,jestli miluje tebe nebo ji.Já se v první chvíli taky dozvěděla,že ho odtrhávám od milovanýho člověka.A perličku-ještě pět hodin předtím mi "vyznal" lásku-byli jsme doma a prostě mi řekl,že mě miluje...A večer,že mu ničím život... dumbom
Choď sem,piš sem,je to taková psychologická poradna on line,nebo zkus nějakého psychologa.Nechci tě nijak strašit,ale po porodu jsou ty hormoni ještě kolikrát horší...A budeš mít strach o to miminko,budeš trošku nevyspalá,šíleně šastná na jedné straně a šíleně smutná na druhé...Třeba ne,jen vím,jak jsem reagovala já a jak jiné holky...
Taky mi v tom mezidobí největšího překonávání pomohly karty a I-ting,pořád jsem zkoušela,jestli to je lepší nebo ne.Ono mi pokaždý vyšlo to samý-lepší,ale trpělivost...
A někdo tady psal,a se snažíme onu milenku netahat mezi nás-vás dva,to je fakt potřeba,ale jde to těžce,zkus třeba,když se ti o ní bude chtít mluvit,odejít z místnosti,s košem nebo si dát čaj,kafe...

 

#419 18. 6. 2007 11:58

Nabuko
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 25. 4. 2007
Příspěvky: 712

Re: pocity s odstupem

bazalka napsal(a):

Nabuko...  pussapussa
Uvidíš,nějak to zvládneš.Je to teď pro tebe těžký,blbý období a navíc to těhotenství.Ono ti to nemusí připadat,ale ty hormony s náma mávaj,jak se jim zachce.Jinak je to stále dokola,neptat se,nesrovnávat,nevolat,nevyzvídat.Hlavně po něm nechtěj,aby ti řekl,jestli miluje tebe nebo ji.Já se v první chvíli taky dozvěděla,že ho odtrhávám od milovanýho člověka.A perličku-ještě pět hodin předtím mi "vyznal" lásku-byli jsme doma a prostě mi řekl,že mě miluje...A večer,že mu ničím život... dumbom
Choď sem,piš sem,je to taková psychologická poradna on line,nebo zkus nějakého psychologa.Nechci tě nijak strašit,ale po porodu jsou ty hormoni ještě kolikrát horší...A budeš mít strach o to miminko,budeš trošku nevyspalá,šíleně šastná na jedné straně a šíleně smutná na druhé...Třeba ne,jen vím,jak jsem reagovala já a jak jiné holky...
Taky mi v tom mezidobí největšího překonávání pomohly karty a I-ting,pořád jsem zkoušela,jestli to je lepší nebo ne.Ono mi pokaždý vyšlo to samý-lepší,ale trpělivost...
A někdo tady psal,a se snažíme onu milenku netahat mezi nás-vás dva,to je fakt potřeba,ale jde to těžce,zkus třeba,když se ti o ní bude chtít mluvit,odejít z místnosti,s košem nebo si dát čaj,kafe...

Teď mi volala manželova babička. Tchýně se to totiž dozvěděla od švagrový a jelikož to vzala jako záležitost celé rodiny, řekla to i babičce. Z čehož jsem zrovna odvázaná nebyla a manžel už tuplem ne. Přesvědčuje je samozřejmě o tom, že je to všechno nesmysl a drby. No, ale to je jedno. Babička mi volala a říkala mi, že to určitě zvládnu, že ona taky zvládla něco podobnýho a že ve chvíli, kdy se narodí nᚠchlapeček se všechno v dobré obrátí. Prý mám vydržet. Je to ženská, který bude letos 80 a ještě chodí každý den plavat do bazénu (v 75 letech tam ještě skákala šipky :-)). Kdysi před lety emigroval její manžel do Kanady (asi na dva roky a pak se mohl v rámci nějakých těch amnestií vrátit), tenkrát se i rozvedli a ona asi měla někoho jiného a on tam možná taky. Pak přijel zpět a zase se vzali a dožili spolu až do jeho smrti. Teď "chodí" a žije už asi dva roky s jistým pánem, což je pravděpodobně ten, s kterým byla tenkrát před těmi 30 lety. :-) Je to sranda, jak je ten život zajímavý. :-)

Není tady

 

#420 18. 6. 2007 12:29

Nabuko
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 25. 4. 2007
Příspěvky: 712

Re: pocity s odstupem

Tak už mám objednané Potvory i Čtyři dohody. Měl by mi to dovézt kurýr, takže začnu studovat. :-)

Není tady

 

#421 18. 6. 2007 16:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: pocity s odstupem

Nabuko napsal(a):

bazalka napsal(a):

Taky,taky a děkuju vám všem... pussapussapussa

Holky (Vanilko, Bazalko, Luci, Pavlo . . . ), moc vám přeju i závidím, jak jste to všechno zvládly. V těchto chvílích, kdy mám chu všechno vzdát a poslat ho pryč, mi moc pomáháte. Jste inspirací a nadějí, že i takovýhle životní průser se dá zvládnout. Ráno jsem bulela a teď večer se usmívám. Pokusím se nereagovat tak, jak mám někdy chu, pokusím se být v pohodě a fajn (vždy za chvíli se mi narodí tolik chtěné miminko) a dát tomu všemu čas a prostor. Vždy, když budu mít chu to radikálně vyřešit, mrknu sem a zastavím se. Vždy mě přeci pořád má rád, i když teď  třeba "jen" jako matku svého dítěte. To se změní. Zase k sobě najdeme cestu. Já v to věřím. Holky, děkuju.

Nabuko, já tohle nezvládla.. není co přát, není co závidět.. my stojíme před rozvodem. Zvládla to Vanilka, bazalka... ale držím palečky, určitě to bude dobrý pussa


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#422 18. 6. 2007 17:02

Nabuko
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 25. 4. 2007
Příspěvky: 712

Re: pocity s odstupem

PPavlaa napsal(a):

Nabuko napsal(a):

bazalka napsal(a):

Taky,taky a děkuju vám všem... pussapussapussa

Holky (Vanilko, Bazalko, Luci, Pavlo . . . ), moc vám přeju i závidím, jak jste to všechno zvládly. V těchto chvílích, kdy mám chu všechno vzdát a poslat ho pryč, mi moc pomáháte. Jste inspirací a nadějí, že i takovýhle životní průser se dá zvládnout. Ráno jsem bulela a teď večer se usmívám. Pokusím se nereagovat tak, jak mám někdy chu, pokusím se být v pohodě a fajn (vždy za chvíli se mi narodí tolik chtěné miminko) a dát tomu všemu čas a prostor. Vždy, když budu mít chu to radikálně vyřešit, mrknu sem a zastavím se. Vždy mě přeci pořád má rád, i když teď  třeba "jen" jako matku svého dítěte. To se změní. Zase k sobě najdeme cestu. Já v to věřím. Holky, děkuju.

Nabuko, já tohle nezvládla.. není co přát, není co závidět.. my stojíme před rozvodem. Zvládla to Vanilka, bazalka... ale držím palečky, určitě to bude dobrý pussa

Ale zvládla, Pavlo, zvládla. :-) Jen trochu jinak. Jak jsi psala Ty nebo někdo jiný - teď příjde někdo, kdo s vámi bude šastný. Všechny to nakonec zvládneme. A tak nebo onak. Ještě nebylo, aby něco nedopadlo :-) Nakonec to svoje štěstí najdeme, a už s tím současným nebo s tím novým, lepším.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů