Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 11. 2006 10:38

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

pocity s odstupem

chtěla bych vědět - od vás, u kterých to dobře (tak, jak jste si přály) dopadlo, manžel ukončil vedlejší vztah, zůstal s vámi, případně se k vám vrátil - přála bych si znát vaše pocity s odstupem času - po několika měsících, po roce, po dvou.....jak se to ve vás vyvíjelo, jak se vyvíjel váš vztah, jak jste k sobě hledali cestu, jak dlouho vás to hodně bolelo, kdy se to začlo zlepšovat. jak jste na tom po nějakým čase s důvěrou, přála bych si znát vaše názory - vaše zkušenosti, o tom, jesti máte, nebo měli jste někdy pochybnosti, jestli jste udělali dobře, že jste spolu zůstali, jestli vztah je lepší, jak jste to zvládli dlouhodobě. ať už k tý nevěře vedla jakákoliv cestička nebo zdánlivě žádná - jak se choval váš manžel, jak jste na tom byli se sexem, jak dlouho manžel hledal cestu zpět se vším všudy - ono to asi bude různý, ale já bych si přála znát vaše pocity a postoje, i vás, který už se tu občas jen mihnete třeba po několika letech, chtěla bych vědět s odstupem, co vám to vzalo, co dalo, kam vás to posunulo, jestli jste šťastné, jestli přišel čas, kdy už si na to ani nevzpomenete, chtěla bych vědět, jestli ty názory budou podobný, nebo jestli to má každý jinak. cokoli, s odstupem času.

tak pište hjarta

Není tady

#2 6. 11. 2006 10:48

Áda1
♥♥♥♥---

Re: pocity s odstupem

Lucí kup si knížku " Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstavají oči pro pláč"...........nebo tak nějako, někdo mi to tady radil, koupila jsem si ji přelouskala, myslím, že je dost pravdivá, než jsem ji přelouskala schovávala jsem ji před manželem............ale v sobotu jsem ji zkrátka už nechala viditelně položenou...........zjistila jsem si, že si v ní čte, nekomentovala jsem to, v neděli si v ní četl taky, to už jsem mu řekla, že je to moje knížka teda jen tak ze srandy..........a on mi odpověděl, že vše co je tam napsáno je pravda............začala jsem se podle toho chovat a má to své výsledky, mě je dobře u srdíčka a co si o tom myslí pán tvorstva je mi šuma fuk a on to asi funguje

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#3 6. 11. 2006 10:50

faf
♥♥♥♥♥♥-

Sorry
ze sa sem pletiem, ale s tym "potvorenim" radsej trosku opatrne. Ja som asi potvora az prilis a vztahu to tiez velmi dobre nerobi..... grater

Ale ano, radsej byt trochu mrcha, ako hodna hlupucka husicka . ( toto nebola narazka na nikoho, len charakteristika. wink )

Drzte sa, ste sikovne a statocne.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#4 6. 11. 2006 10:54

uzlík
♥♥♥♥♥--

Luci,
ty jsi snad na mě propojená, úplně to samé jsem měla v úmyslu sem napsat. Ale trošku se obávám, že se toho moc nedozvíme, že ty, které to mají opravdově za sebou, tak ty sem už nechodí.Je tu většina těch, které odešly, které své drahoušky vyhodily, které se rozvedly. Nevím, zda jsou šťastnější, asi ano, ale přesto jsou zde.

Není tady

#5 6. 11. 2006 11:32

sisa70
♥♥♥♥♥--

Ahoj Luci, nevím, já jsem tady na Babinetu řádila před rokem, teď už víceméně čtu....
Je fakt, že svými pocity se teď docela dost zaobírám a tak ti napíšu, jak to cítím...
Manžel se po cca čtyřměsíčním váhání a boji se sebou samým s ní rozešel - netlačila jsem na něj, jen mě vadilo,že toho všeho musím být svědkem. Jasně, jako každá ženská jsem chtěla, aby se už konečně rozhodl a podle toho jednal. Když se s ní teda rozešel, byl z toho tak paf, že mi to vyčetl, jako že to udělal proto, že jsem to chtěla (ale měl i druhou možnost). Následovalo období našeho sbližování, ale bylo to stále ještě v něm a mě tam ta třetí osoba vadila a všechny city, který jsem mu hrozně moc chtěla dát, jsem si prostě tak nějak šetřila.... občas se s ní scházel (rozváděla se), což se mnou samozřejmě celkem dost cloumalo a byla jsem čas od času vzteklá a naštvaná. Myslela jsem si, že uděláme tlustou čáru a začneme se milovat a žít jen pro sebe..... Pochopila jsem, že už to nikdy nebude jako dřív...je pravda, že je to teď jiný a fakt si to užívám, já si za ten rok uspoustu věcí uvědomila, spoustu věcí zažila...vrátit bych se nechtěla, naučila jsem se muže vnímat i jinak než jen jako manžela a otce svých dětí.... I díky holkám tady na babinetu jsem se zase našla, chovám se přirozeně, dělám, co opravdu chci a k druhým se chovám tak, jak chci, aby se oni chovali ke mně.....Co se týká mně, jsem v pohodě, ale mám  z mého muže trochu podivný pocit......je skvělý, pozorný, milý, ale má v sobě křivdu, že to všechno vzniklo jen kvůli mně, že kdybych se na mateřské chovala jako milenka a dračice, mohlo být všechno jinak..... prostě si myslím, že pokud se on nezamyslí sám nad sebou, budeme se tak trochu motat v bludným kruhu. Asi by potřebovat číst nějaký mužský Babinet wink.  Ono je fakt hodně těžký si přiznat chybu .... A jestli na to myslím ? Jo, myslím na to každý den...a i proto jsem jela na Pandořinu ŠVP, abych minulost už konečně hodila za hlavu a začala řešit konečně podstatný problémy v mým životě.....
Píšu dost zmateně, protože kdybych chtěla popsat všechny svý pocity, bude to elaborát na 4 stránky lol
Ale víš co, byla to pro mně škola života a myslím, že jsem to zvládla!

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#6 6. 11. 2006 12:37

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

díky první včeličko. díky moc.

Není tady

#7 6. 11. 2006 12:52

x21365
Host

Jáá ti k tomu nic napsat nemůžu, vždyt víš, tak posílám aspon hjartahjartahjartapussapussa

#8 6. 11. 2006 13:49

Suzie
♥♥♥♥---

Ahoj Lucko,
já už jsem ti před časem psala - mám to za sebou už pár let a už mě to netrápí. Tehdy jsem m. dala rovnou nůž na krk - buď ať jde za hlasem svého srdce nebo to okamžitě ukončí. Slíbil konec, samozřejmě nedodržel a po dvou měsících, kdy byl načapán, že jí zase volá, to ukončil už opravdu. On to měl tím pádem pro sebe vyřešeno a moje občasné výbuchy, kdy se mi jeho nevěra něčím připomněla a já to v sobě neudržela, ho překvapovaly. On teda zrovna empatií neoplývá. Ale vydržel to, vydržela jsem to já a teď už to opravdu přebolelo. Jenže už jsem ostražitá, z tolerantní a důvěřivé manželky jsem se změnila v podezíravku /což ovšem držím v sobě a navenek to nedávám znát/. Naše manželství se změnilo - částečně k lepšímu, jenže na druhou stranu už zůstala určitá pachuť /alespoň u mě/. Už taky nepřemýšlím nad tím, co dělám a říkám a jestli ho to zase nevezme jako záminku k nevěře. Jenže občas mám pocit, že jsem od něj měla tehdy odejít - ne kvůli tomu, co se stalo, ale protože poslední dobou začínám být v manželství nespokojená, manžel mi jde čím dál tím víc na nervy a vadí mi jeho některé vlastnosti a chování, i když to jsou de facto maličkosti. No a když opustíš manžela kvůli jeho nevěře, tak je to takové opodstatněné, ale když dáš návrh na rozvod, protože ti jde na nervy, tak je to blbost. Tak jsem ti do toho asi moc světla nevnesla, jenom tedy dodám, opravdu to přebolí, za čas na to  nebudeš ani myslet /moc často/. Jo a na babinet chodím hlavně proto, abych se udržela ve střehu. Měj se a ať jsi brzo v pohodě.

Není tady

#9 6. 11. 2006 14:17

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lucko, krásně jsi to popsala v příspěvku na diskusi o Fildě, prostě minulost tě dostává v ty nejnevhodnější okamžiky, kd už si myslíš, že máš všecko za sebou,a pak facka- něco se ti připomene a už v tom zase lítáš...
Suzie, mám stejné problémy, tím spíš, že jsem muži před nevěrou spoustu věcí prominula a tolerovala, aby byl doma "klid"- prostě jsem si nechalá s...t na hlavu a vymstilo se mi to.
Taky se mi nevyplácí opačný postoj, kdy jsem začla zápasit a soupeřit o to, kdo má pravdu, čí názor je správný...Přestala jsem ustupovat vůbec- a to taky nejde.
Vyšla mi z toho 2 ponaučení: 1)Tím, že dokážu "svou" pravdu, nevyhraju.Nejsem vítěz a utrpí vztah.
                                        2) Na vztah musí být dva. Jestli ho buduju a rozvíjím jen já a druhý se veze, tak to prostě nefunguje.
A když mě dohoní depka a minulost vyleze z hrobu, tak si najdu práci, abych na to nemyslela.Ale na Babinetu se mi to samo občas připomene.Tak jsme začla chodit i do jiných diskusí wink.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#10 6. 11. 2006 14:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Lucie33 napsal(a):

chtěla bych vědět - od vás, u kterých to dobře (tak, jak jste si přály) dopadlo, manžel ukončil vedlejší vztah, zůstal s vámi, případně se k vám vrátil - přála bych si znát vaše pocity s odstupem času - po několika měsících, po roce, po dvou.....jak se to ve vás vyvíjelo, jak se vyvíjel váš vztah, jak jste k sobě hledali cestu, jak dlouho vás to hodně bolelo, kdy se to začlo zlepšovat. jak jste na tom po nějakým čase s důvěrou, přála bych si znát vaše názory - vaše zkušenosti, o tom, jesti máte, nebo měli jste někdy pochybnosti, jestli jste udělali dobře, že jste spolu zůstali, jestli vztah je lepší, jak jste to zvládli dlouhodobě. ať už k tý nevěře vedla jakákoliv cestička nebo zdánlivě žádná - jak se choval váš manžel, jak jste na tom byli se sexem, jak dlouho manžel hledal cestu zpět se vším všudy - ono to asi bude různý, ale já bych si přála znát vaše pocity a postoje, i vás, který už se tu občas jen mihnete třeba po několika letech, chtěla bych vědět s odstupem, co vám to vzalo, co dalo, kam vás to posunulo, jestli jste šťastné, jestli přišel čas, kdy už si na to ani nevzpomenete, chtěla bych vědět, jestli ty názory budou podobný, nebo jestli to má každý jinak. cokoli, s odstupem času.

tak pište hjarta

Mne to dopadlo, tak ako som si začala cca po 3 mesiacoch želať - opustil ma, ja som si prešla krízou a dnes mám krásny vzťah, som šťastná a on od rozchodu s ňou(boli spolu asi 1 1/2 až 2 roky) je stále sám... alebo aspoň nemá žiadnu stálu partnerku. Takže aj takto môže niekedy vyzerať happy-end. Akurát mi je ľúto jeho syna, on na ten otcov nový vzťah "dojel".

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#11 6. 11. 2006 15:50

Kavaleta
♥♥-----

Ahoj Lucie, jsem tady spíš jen četnářka, možná hledám určitý vzorec, podle kterého se muži chovají. Nechci říct, že jsou všichni stejní, ale je zde masívní podobnost bez ohledu na jaké úrovni muž je a já jsem z toho znechucená. Nevíc mi vadí zbabělost muže věc vůbec probírat, něco řešit. Muži to prostě nedělají, neportřebují žádný babinet, kde by si vykecávali své podvedené dušičky a hledali cestu jak z problému  ven.
Rozhodně bych po nevěře nečekala žádné velké návraty , dvakrát do jedné řeky nevstoupíš a je to v podstatě dobře. Taky přispěju svou troškou do mlýna, nechtěla bych se  vrátit do doby před 2-3 roky.

Není tady

#12 6. 11. 2006 16:02

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Kavaleta napsal(a):

..... Muži to prostě nedělají, neportřebují žádný babinet, kde by si vykecávali své podvedené dušičky a hledali cestu jak z problému  ven. ...

Tak to jsem asi ženská v chlapském těle... Že?

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#13 6. 11. 2006 16:13

Kavaleta
♥♥-----

Ne , to nejsi. To bych si nedovolila:D. Jen si myslím, že nezapadáš do té klasicky chlapské většiny. Já bych si taky s manželem ráda vysvětlila pár věcí, ale on prostě nekomunikuje a vyhovuje mu, když se tváříme, že je vše OK

Není tady

#14 6. 11. 2006 18:55

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Tak já za sebe napsat nemohu, ale chci dát naději aspoň někomu, tak napíšu příběh kamarádky. Ona vdaná přes 20 let, žádné velké problémy, jen stereotyp, manžel už neuměl dávat najevo žádné city, sex jen jako potřeba, manžel chtěl jen budovat kolem domu, nebavily ho dovolené, cestování, sport, nic. Kamarádce tohle všechno vadilo, ale řešit se nedalo. V té době potkala v práci jiného muže - sympatie se rychle rozrostly. Muž to měl doma blbý, manželka hádavá, nic dobré (jeho verze). Muž uměl vařit, péct, začal kamaráce nosit do práce papání, začaly úžasné milostné smsky, telefonáty - prostě klasika. Počáteční zamilovanost přešla do krásného vztahu - nevztahu. Vše stále utajené. Po roce první pokus o legalizaci - kamarádka už doma hrotila situaci k rozvodu. Odhalení mělo proběhnout po vánocích. Leč po vánocích kamarádka připravená na vše, ale pán potřeboval počkat - strach z reakcí dětí (dospělých), z reakce manželky. Přesto mu k dobru nutno přičíst, že se pokusil o odstěhování k matce, ale na prosby dětí a manželky se po 14 dnech vrátil domů. Štědrý večer prý prožil v autě, protože žena doma dělala scény. Tak se to odložilo. Kamarádka postupně situaci doma uklidnila, ten její se začal víc snažit, protože určitě tušil. A kamarádka najednou viděla, že jí tak zle doma ani není. To už trvala nevěra asi rok a půl a role se obrátily - teď byl připraven k rozvodu pán, ale kamarádka váhala.
Urychlím to .... po dvou letech kamarádka vztah ukončila. Ani jeden z nich není šťastný tak, jak byli spolu. Ale kamarádka je ráda, že nezničila rodinu, nezklamala rodiče, děti. Pán je údajně nešťastný, ale jeho žena šťastná, že vše skončilo.
A proč to píšu - protože manželství kamarádky se zdá po dvou letech krize zase v pořádku. Její manžel se snaží, buduje, ale plánuje i dovolenou a další aktivity.
A kdybyste četly její maily před rokem - tak jsem 100% věřila, že je to konec.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#15 6. 11. 2006 19:59

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

no hezký, hezký. pěkně se nám to tu rozjíždí. tak jen pěkně pokračujte....smilesmilesmile

Není tady

#16 7. 11. 2006 14:21

Kavaleta
♥♥-----

Salen, to je docela ukázkový případ. Když přijel manžel ze služebky, kde byli s mojí kamarádkou na záletech, hádej s kým šel večer na pivo??? Se mnou. Kdybych já trumpeta jej nechala a dělala spokojenou nicnetušící manželku, tak dneska již moje býválá kamarádka visí někde na stromě z naprostého zoufalství. No a kdybych tiše vyčkala a ve vhodnou chvíli vše jako "odhalila" a přenechala manžu kamarádce, tak by se po...li oba. Už vidím manžu jak lítá po Stodolní a hledá svou prérijní růži. A hádej kdo by se pak smál? Jenže já trouba jej tenkrát milovala jak pubertačka a tak jsem tuto situaci nedokázala ustát a využít ve svůj prospěch. Skoda

Není tady

#17 7. 11. 2006 15:22

Áda1
♥♥♥♥---

Za námi je to 3 měsíce, jestli manžel ukončil vztah nevím najisto, můžu se jen domnívat, asi ano……….. Zůstal se mnou, nikam neodešel, přestal chodit na akce s „kamarády a kolegy z práce“, který byli poslední půlrok na pořádku každý víkend, do mobilu taky nepotřebuje toliko peněz kolik potřebovat, jsme k sobě milejší, otevřenější, usmíváme se na sebe, on se mi snaží pomáhat jako, že žehlí, nakupuje, včera dokonce povlíknul postele, teda já mu napsala, že jdu do cvičení a kdyby se mu chtělo a měl čas může přehodit ložní prádlo………..když je se mnou je mi s ním strašně dobře, když jsem bez něj, je to horší, on chová se jako že se nic nestalo, ještě tuhle se divil, že si myslel, že už je to za námi, já se snažím chovat jako by se nic nestalo a život šel dál, ale občas tak 1 za 3 týdny mám den blbec, se sexem je to parádní, lepší jak kdy jindy, vztah je určitě lepší, ale pochybnosti jestli jsem udělala dobře mám a veliký ……………ale co mi vadí, že posledních 14 dní ve mě převládá takové to, že je mi jedno co on dělá, že je mi jedno kam chodí a kdy se vrátí a s kým chodí, že je mi jedno co mi říká, že je mi jedno jaké má plány……….a já tak přemýšlím jestli ho vůbec ještě miluji, protože si myslím, že ta moje láska k němu se někde pomalu ztrácí a já nevím kde………ale vím proč, asi jsem si ho přestala vážit………….no možná je to jenom projev mého dnešního dne blbce…….nevím

Není tady

#18 7. 11. 2006 15:28

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

Za námi je to 3 měsíce, jestli manžel ukončil vztah nevím najisto, můžu se jen domnívat, asi ano……….. Zůstal se mnou, nikam neodešel, přestal chodit na akce s „kamarády a kolegy z práce“, který byli poslední půlrok na pořádku každý víkend, do mobilu taky nepotřebuje toliko peněz kolik potřebovat, jsme k sobě milejší, otevřenější, usmíváme se na sebe, on se mi snaží pomáhat jako, že žehlí, nakupuje, včera dokonce povlíknul postele, teda já mu napsala, že jdu do cvičení a kdyby se mu chtělo a měl čas může přehodit ložní prádlo………..když je se mnou je mi s ním strašně dobře, když jsem bez něj, je to horší, on chová se jako že se nic nestalo, ještě tuhle se divil, že si myslel, že už je to za námi, já se snažím chovat jako by se nic nestalo a život šel dál, ale občas tak 1 za 3 týdny mám den blbec, se sexem je to parádní, lepší jak kdy jindy, vztah je určitě lepší, ale pochybnosti jestli jsem udělala dobře mám a veliký ……………ale co mi vadí, že posledních 14 dní ve mě převládá takové to, že je mi jedno co on dělá, že je mi jedno kam chodí a kdy se vrátí a s kým chodí, že je mi jedno co mi říká, že je mi jedno jaké má plány……….a já tak přemýšlím jestli ho vůbec ještě miluji, protože si myslím, že ta moje láska k němu se někde pomalu ztrácí a já nevím kde………ale vím proč, asi jsem si ho přestala vážit………….no možná je to jenom projev mého dnešního dne blbce…….nevím

Luci, čteš to? Jestlipak ti to něco připomíná smile

Upravil(a) Daniela02 (7. 11. 2006 15:33)

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#19 7. 11. 2006 15:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

klokan napsal(a):

Kavaleta napsal(a):

..... Muži to prostě nedělají, neportřebují žádný babinet, kde by si vykecávali své podvedené dušičky a hledali cestu jak z problému  ven. ...

Tak to jsem asi ženská v chlapském těle... Že?

No, vzhľadom na to, že to tu asi žiadna babinetka nemala možnosť overiť na vlastné zmysly, tak ani tým telom by som sa veľmi neoháňal/a...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#20 7. 11. 2006 15:48

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

čtu to. a čekám a v pravý čas se do toho vložím.

Ádo, já jsem o tom taky hodně přemejšlela a přemýšlím - ale myslím, že tyhle pocity ještě neznamenaj, že ztrácíme lásku, ale souvisí spíš s pudem sebezáchovy - tím myslím, že to, že je ti jedno kde je a co dělá je jen převlečenej strach a boj s nedůvěrou - proto se snažíme, aby nám to bylo jako jedno.

já si to všechno rovnám v hlavě a pak vám to tu všechno vypíšu, ale ještě chci, abyste psali vy.

Není tady

#21 7. 11. 2006 15:49

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Lucie33 napsal(a):

čtu to. a čekám a v pravý čas se do toho vložím.

Ádo, já jsem o tom taky hodně přemejšlela a přemýšlím - ale myslím, že tyhle pocity ještě neznamenaj, že ztrácíme lásku, ale souvisí spíš s pudem sebezáchovy - tím myslím, že to, že je ti jedno kde je a co dělá je jen převlečenej strach a boj s nedůvěrou - proto se snažíme, aby nám to bylo jako jedno.

já si to všechno rovnám v hlavě a pak vám to tu všechno vypíšu, ale ještě chci, abyste psali vy.

..........no já spíš myslela, na to co jsem ti říkala já.............

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#22 7. 11. 2006 16:00

Áda1
♥♥♥♥---

né Lucí já se nebojím a nebojuji s nedůvěrou, nesnažím se aby mi to bylo jedno, myslím, že to není převlečenej strach................mě to fakt je jedno, nevím proč, ale je mi to ukradený, kde tráví svůj čas..................já vím, to je otázka toho dne blbec, zítra to třeba bude zase jiný, jsem teď jako na houpačce jednou nahoře a jednou dole, ale kdo není............

ale když tak přemýšlím nevím jestli si můžu vážit člověka, který mi ublížil, který mi lhal, a nepřišel s tím narovinu, jemu na mě něco vadilo, ale místo aby mi to řekl, šel jinam a proto si ho nemůžu vážit, že naše problémy řešil jinde,a teď když vidím jak se snaží nevím jestli je to protože má černé svědomí asi ano, protože nikdy by nežehlil, nikdy by nepovlílkal postele a teď to dělá, dokoncce si na žehlení dělá výhradní práva a nebo proto, že opravdu chce a něco se v něm hnulo,.....................možná se díky tomu všemu za čas dopracujeme do stádia, že má láska k němu už nebude

Není tady

#23 7. 11. 2006 16:03

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Daní, jo to taky. moc dobře vím, cos mi říkala a moc dobře vím, s čím se peru já. no jsme všechny v podobným časovým horizontu i s Ádou, asi je to normální.

Upravil(a) Lucie33 (7. 11. 2006 16:03)

Není tady

#24 7. 11. 2006 16:07

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

no můj zase pere v pračce, třídí prádlo, atd. - po 16ti letech zjistil, že máme pračku - tak pere a maká na baráku a doma jak vo život.

ale holky - fakt - zajděte k psycholožce. ty to Ádo vidíš jen z jedný strany, ona ti pomůže, když bude dobrá, trošku pochopit toho chlapa a tim to ulehčí trošičku tobě. nezahazuj to, na čem 3 měsíce dřeš - ale jo, třeba je to jen den blbec, já to znám.

Není tady

#25 8. 11. 2006 6:49

iva
♥♥-----

Zdravím vás všechny,já sleduji často vaši diskuzi a před rokem jsem se tady taky krátce mihla. Jaké jsou mé pocity s odstupem,u mne je čas,který uplynul od naší manželské ,,doby temna,,už rok a půl.Zůstali jsme spolu,manžel se ke mne chová pozorněji,než dřív,prožili jsme spolu pěknou letní dovolenou na horách,komunikace nevázne,víkendy je doma a občas spolu někam vyrazíme.No,vypadá to skoro ideálně...Ale v mé hlavě to zatím pořád ideální není.Sice už lépe spím,ale přicházejí na mne občas taková období smutku,nedůvěry k němu,pocit,že už se něco mezi námi hodně narušilo a ta prasklina na tom pomyslném hrnku ještě moc nedrží...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí