29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminy, jak se u vas projevovaly zoubky? Jak jste detatkum pomahaly od bolesti a kdy to preslo? My si tim ted prochazime, porad chovani Emci (je nervozni, plactiva,nema moc chut) svaluji na zoubky. Jak vy? dekuji, v.
Není tady
Ahoj Viktorie. V lékárně prodávají vodičku Baby dent. Někomu pomáhá.
Nám moc nepomohla a tak jsem si nechala od Dr předepsat Calgel ( na doporučení kamarádky). Bohuže je jen na předpis, nedá se koupit volně i když ho plně platíš. Zabíral nám dobře. Můžu také jen doporučit.
Pokud je zvýšená teplota, dávala jsem na noc trošku paracetamolového sirupu, Jitka měla jen lehce zvýšenou, tak jsem dávala ani ne poloviční dávku než odpovídala věku (nebo váze,n ebo podle čeho se to dávkuje). To také pomohlo a hlavně jsme se obě vyspaly.
Není tady
Ahoj .My jsme si zoubky pěkně užili.Malý byl plačtivý,málo jedl,zvracel a měl průjem.Pomáhal nám Ibalgin sirup,hlavně v noci.A na prořezání stoliček mu dělal dobře zubní kartáček,hezky si ho požvýkal a taky studená lžička z lednice.
Není tady
tak my tim prave taky prochazime, mala je protivna, usoplikovana, vcera mela teplotku, takze jsme dali panadol baby sirup, celou noc byla prisata na prsu a taky zkousime baby dent, ale jestli zabira nevim. mam pocit, ze me totalne vycucava veskerou silu z tela, snad uz to brzo skonci.
preju at to taky mate co nejrychleji za sebou
Není tady
v CR je calgel na predpis? ja ho koupila v Polsku i ve Skotsku bez predpisu. mam ho aacim ho davat, tak uvidime. Jinak mala uz 5 den je plactiva, nervozni, v noci vubec nespime a do toho se dneska pridal prujem. Rikam si, ze by to mohly byt ty zoubky, ale dasne me zvetsene, ale bile......
Není tady
My používáme Babydent, ale kamarádka zase Calgel a taky ho má bez předpisu ..U nás se to projevuje, protivností, šíleným slintáním, hroznou vodovatou rýmou..Na noc hodně mažu a dávám buď sirupek nebo čípek proti bolesti, zatím jsme se spanív v noci neměli problém
Není tady
Zoubkama procházíme právě teĎ, malá je protivná, málo jí a průjmujeme Už jsou dole jedničky vidět, prosvítají, ale ještě nevylezly,a le v noci spíme
celou noc. A mažeme Calgelem, volně prodejný v lékárnách, ale jestli pomahá to nevím, spíš bych řekla, že ne
Ale kamarádka mi poradila, máznout prstem dítku dásně nějakým alkoholem , ono jim to tu bolest jakoby ztupí a to nám opravdu pomahá
My mažeme rumem - doma alkohol nevedeme - našel se jen rum od babičky
Upravil(a) Kuricka (24. 6. 2007 14:58)
Není tady
Nám už rostou poslední dvě stoličky a berou ho ze všeho nejvíce, ale už budeme mít pokoj.
http://www.diteroku.eu/hodnoceni/5041/c … jtech.html
Není tady
Tak koukám že Pardubice mají Calgel bez předpisu.
Já si ho zase musela nechat napsat.
Není tady
tak u nas zoubky jsou asi ted, horecky, vecer mela 38,6, rano 38,1, vecer jsem dala nurofen cipek, pres den panadol, .. snad to budou zuby
Není tady
Kamchinko, nedávat dětem zbytečně léky při horečce. Horečka je obranný mechanismus.
Není tady
když rostou zoubky, tak to občas bývá dost náročné..pokud vyskočí horečka, tak mám vyzkoušené čípky od nurofenu..zabírají skvěle a rychle..většinou dávám na noc, abychom se trochu vyspali a uleví se všem :-)
Není tady
my máme problém s mytím zoubku. Pořád řve a uplne zbytečne. Kartáčky kupujeme kvalitne a zubní pasty s příchutí. Nevím co ji muže vadit
Není tady
Ivanaa napsal(a):
my máme problém s mytím zoubku. Pořád řve a uplne zbytečne. Kartáčky kupujeme kvalitne a zubní pasty s příchutí. Nevím co ji muže vadit
Tobě by nevadilo, kdyby ti někdo strkal štětinatej klacek do pusy a ještě tam s ním šmejdil?
Já bych ho rovnou kousla
Není tady