29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám touto cestou kamarádku na trávení volných chvil během víkendu. O víkendech zůstávám sama a je mi někdy docela smutno. Trávit volné chvíle utírám prachu a luxováním mi přijde trochu málo. Pokud je některá z Vás na tom podobně jako já a má zájem se seznámit, zatím třeba jen k dopisování, ať mi napíše. Je mi 45 let.
Děkuji a těším se na Vaše odpovědi. M.
Není tady
Ahoj Majci. Jsem taky z Brna, je mi 47 let a jsem rozvedená, takže času mám hodně. Jaké máš zájmy?
Není tady
Ivana napsal(a):
Ahoj Majci. Jsem taky z Brna, je mi 47 let a jsem rozvedená, takže času mám hodně. Jaké máš zájmy?
Ahoj Ivano, mám celkem náročné zaměstnání, tak mi na koníčky moc času nezbývá. Ráda si přečtu pěknou knížku, nejraději ze současnosti. Na televizi se dívám málo, ale sleduji Pojišťovnu a Ordinaci a v neděli Elisu. Mám ráda přírodu a jsem velkou milovnicí hor. A jaké jsou tvé zájmy?
Není tady
Ahoj Majci. Co děláš? Já dělám na úřadě, máme pevný pracovní týden, takže mám poměrně dost volného času, zvláš´t o víkendech. Ráda chodím na procházky do přírody, jezdím na kole i na běžkách, ráda cestuju (jen mít za co), miluju čtení (bez knížky si neumím svůj den představit) a ráda taky chodím do kina, do divadla a na koncerty. občas mě kamarádka vytáhne do bazénu si zaplavat. V TV taky koukám naOordinaci a Pojišťovnu a kromě zpráv už na nic jiného. Tzv. zábavné pořady mě vůbec nebaví a ani mě nebaví koukat na filmy, které už jsem viděla. Hory mám taky ráda, ale lyžovat neumím, takže hory jen v létě.
Není tady
Ivana napsal(a):
Ahoj Majci. Co děláš? Já dělám na úřadě, máme pevný pracovní týden, takže mám poměrně dost volného času, zvláš´t o víkendech. Ráda chodím na procházky do přírody, jezdím na kole i na běžkách, ráda cestuju (jen mít za co), miluju čtení (bez knížky si neumím svůj den představit) a ráda taky chodím do kina, do divadla a na koncerty. občas mě kamarádka vytáhne do bazénu si zaplavat. V TV taky koukám naOordinaci a Pojišťovnu a kromě zpráv už na nic jiného. Tzv. zábavné pořady mě vůbec nebaví a ani mě nebaví koukat na filmy, které už jsem viděla. Hory mám taky ráda, ale lyžovat neumím, takže hory jen v létě.
Ahoj Ivano,
omlouvám se, že jsem neodpověděla dřív. Jak jsem psala, mám náročné povolání, hlavně časově. Dělám v pojišťovně. Mám náročnou a zajímavou práci. Jednou z nevýhod je, že nemám pevnou pracovní dobu. Prostě jsem tam mnohem déle než je moje stanovená pracovní doba. Dělám to ráda, nestěžuju si. Jenže pak přes týden většinou nemám čas na nic jiného.
Tento víkend mám doma syna a je tu i dcera s přítelem, tak mám o zábavu postaráno. Teď jsem si vyšetřila chvilku, abych ti aspoň odepsala.
Jak se máš a co jsi dělala v uplynulém týdnu? A co plánuješ na prodloužený víkend? Já zatím žádné plány nemám. Před chvilkou jsem o tom přemýšlela a říkala si, že by byl čas začít s vánočním úklidem. Tak se možná do něčeho pustím, podle toho jak budu mít chuť.
Co čteš? Já jsem dočetla knížku od Hercíkové Hester aneb o čem ženy sní. Bylo to celkem zajímavé. Teď mi přinesla bývalá kolegyně starou knížku Svědomí a pořád mě nabádá, abych to už začala číst. Asi mi tím chce něco říct. Už jsem ji vzala do ruky několikrát, ale tento týden jsem byla tak unavená, že jsem přečetla vždy tak půlku stránky a padaly mi oči.
Ivano, měj se moc hezky a jestli budeš mít chť, tak mi napiš na můj mail:
majci12@volny.cz.
Ahoj a přeju pěkný týden. M.
Není tady