|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Maminky od kdy jste začaly dávat svojim dětičkám pod hlavičku polštářek?
A jak tlustý?
Není tady
Parmenka napsal(a):
Maminky od kdy jste začaly dávat svojim dětičkám pod hlavičku polštářek?
![]()
A jak tlustý?
ahojky,
já mám 9¨-ti měsíčního syna a ještě v tenhle časík spinká malej b ez polštářku..občas mu dám podhlavičku ale uplně ten slabounkej ale moc často to ještě není.
Není tady
Naše mamča říkala, že se nemá dávat do dvou let.
Tak jsem to tak dodržovala. A ani jim to nevadila, že nemaj nic pod hlavou.
Ale také sama nevím.
Není tady
Do roku jsem nedávala vůbec žádný polštářek, a teď má skoro 2,5 a stále spinká jen na takovém malinkatém, je to spíš placka než polštář 
Není tady
Miškaa napsal(a):
Já myslím, že se říká polštářek až od roka.
Možná že se říká do roka, já už si to nepamatuju, to jsem skleroza co? Klukům je 13 a 10.
Není tady
Duší asi jsme to odeslaly ve stejnou chvilku
Já se nepřu 

Jen jsem to vyškrábla kdesi vzadu z vykojeného mozku 

Není tady
Miškaa napsal(a):
Já se nepřu
Jo, vykojenej mozek, ten mám taky 
Není tady
Já na něho nespěchám, ale tchýně mu dnes narvala polštářek! Tak jsem se začala rozčilovat, že má ještě čas! Neřekla nic a tak jsme ho vyndala!
Není tady
Miškaa napsal(a):
Já se nepřu
Já se také nepřu , já ho mám těhotenskej mozek

Není tady
dusička napsal(a):
Miškaa napsal(a):
Já se nepřu
Já se také nepřu , já ho mám těhotenskej mozek
![]()
![]()
Dusí...někde jsem četla, že je to těhudemence... je to stupínek vývoje
No mám dost 
Není tady
Není tady
My máme taky sadu tenkou peřinku s tenkým polštářkem - nicméně co naplat, ač ho tam každý večer Kačence dám, každé ráno ho nacházím na podlaze
. Takže mímo tento problém vyřeší za vás
- protože lépe je ležet na rovném, v jakémkoliv věku
- akorát později se na to hůř zvyká

Není tady

My používáme polštářek asi přes měsíc, ale je takovej slabej, bylo nám to doporučeno, protože aduš špatně spala když měla rýmu, teď už je to OK
, stejně cestuje po postýlce a má většinou narvanýho ještě medvídkapod hlavou 
Není tady
Holky, tak já nevím jestli nedělám špatně, ale Andrejka spí většinou v peřinkový zabalovačce a já ji vždycky sklepnu pod hlavičku trochu víc toho peří. Takže spí s hlavičkou malinko víš.
Není tady
tak agule spi se mnou v pelisku, teda na polstari ne, ale ted jak ma rymu a nemuze dychat a polyka hleny, tak ji mam na polstari a ta ryma tece ven, takze v techto dnech je na polstari
Není tady