27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Maminky od kdy jste začaly dávat svojim dětičkám pod hlavičku poltářek?
A jak tlustý?
Není tady
Parmenka napsal(a):
Maminky od kdy jste začaly dávat svojim dětičkám pod hlavičku poltářek?
![]()
A jak tlustý?
ahojky,
já mám 9¨-ti měsíčního syna a jetě v tenhle časík spinká malej b ez poltářku..občas mu dám podhlavičku ale uplně ten slabounkej ale moc často to jetě není.
Není tady
Nae mamča říkala, e se nemá dávat do dvou let.
Tak jsem to tak dodrovala. A ani jim to nevadila, e nemaj nic pod hlavou.
Ale také sama nevím.
Není tady
Do roku jsem nedávala vůbec ádný poltářek, a teď má skoro 2,5 a stále spinká jen na takovém malinkatém, je to spí placka ne poltář
Není tady
Mikaa napsal(a):
Já myslím, e se říká poltářek a od roka.
Moná e se říká do roka, já u si to nepamatuju, to jsem skleroza co? Klukům je 13 a 10.
Není tady
Duí asi jsme to odeslaly ve stejnou chvilku Já se nepřu
Jen jsem to vykrábla kdesi vzadu z vykojeného mozku
Není tady
Mikaa napsal(a):
Duí asi jsme to odeslaly ve stejnou chvilku
Já se nepřu
Jo, vykojenej mozek, ten mám taky
Není tady
Já na něho nespěchám, ale tchýně mu dnes narvala poltářek! Tak jsem se začala rozčilovat, e má jetě čas! Neřekla nic a tak jsme ho vyndala!
Není tady
Mikaa napsal(a):
Já se nepřu
Já se také nepřu , já ho mám těhotenskej mozek
Není tady
dusička napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Já se nepřu
Já se také nepřu , já ho mám těhotenskej mozek
![]()
![]()
Dusí...někde jsem četla, e je to těhudemence... je to stupínek vývoje No mám dost
Není tady
Není tady
My máme taky sadu tenkou peřinku s tenkým poltářkem - nicméně co naplat, ač ho tam kadý večer Kačence dám, kadé ráno ho nacházím na podlaze . Take mímo tento problém vyřeí za vás
- protoe lépe je leet na rovném, v jakémkoliv věku
- akorát později se na to hůř zvyká
Není tady
My pouíváme poltářek asi přes měsíc, ale je takovej slabej, bylo nám to doporučeno, protoe adu patně spala kdy měla rýmu, teď u je to OK , stejně cestuje po postýlce a má větinou narvanýho jetě medvídkapod hlavou
Není tady
Holky, tak já nevím jestli nedělám patně, ale Andrejka spí větinou v peřinkový zabalovačce a já ji vdycky sklepnu pod hlavičku trochu víc toho peří. Take spí s hlavičkou malinko ví.
Není tady
tak agule spi se mnou v pelisku, teda na polstari ne, ale ted jak ma rymu a nemuze dychat a polyka hleny, tak ji mam na polstari a ta ryma tece ven, takze v techto dnech je na polstari
Není tady