|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky maminy,nějak teď nestíhám gratulovat všem a abych na žádnou nezapomněla,tak vám popřeji najednou.Nezlobte se na mě,ale měla jsem teď honičku okolo marodného Matouška,tak to řeším takhle. takže všem rychlé hojení,hodně mlíčka pro drobečky,moc a moc radosti s miminkama
a jen do dalšího života vše nej k vaší a miminkovské spokojenosti. 
Není tady

Ahojky
Jituš snad se nebudeš zlobit když využiji tohoto tématu a přidám se taky ke gratulacím.Jsem tu taky po delší době a ani to nestíhám dočíst.Co začala naše Eli chodit tak máme fakt veselo.
Co Matoušek už je zdravoučký?My byli včera u doktorky s rýmou ke které se přidal i ošklivý kašel.Tak bereme kapičky.
Ještě jednou všem velká gratulace 
Není tady
Máťa je ještě trošku osypaný,ale krásně mu to mizí a hlavně už nemá ty šílený horečky. 
Není tady
Taky se vtírnu a maminkám gratuluji.
Jíto díky za fotky, měl to chuděrka fakt hodně, ale uz to bude dobrý. Ted bych si prosila tu Sportku 

Není tady
pridavam se k vam a taky gratuluju vsem maminam, priznam se, ze uz nestiham cist vsechny slohovky, ale miminkum i maminkam preju moc zdravicka a mlicka:-)
Není tady