|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Také moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka a štěstíčka
Není tady
Moc gratuluji k Lukáškovi a přeji oběma hodně zdravíčka ve společném životě!
Není tady
Hanino, přidávám se ke gratulantům. Přejeme vše nej hlavně hodně zdravíčka, ale i štěstíčka, mlíčka a všeho. Havně dobré hojení jizvy.
Není tady
Moc gratuluju k Lukáškovi!!! A těším se až bude slohovka...večer jsme to tu všechny prožívaly
Není tady
Hani moc gratuluju!!!!! Hodně zdraví vám oběma, ať se rychle jizva zahojí a ať jste moc štastný!!!!
Není tady
Haninko moooc gratuluji vis uz mas mimiska taky:) hlavne ze jste oba o.k. Napis jak budes doma jak to zvladas preji hodne sil:)
Není tady
moc gratulaci,prejeme hodne zdravicka,klidne noci,hodne mlicka a mooocc pohodicky
Není tady
Moc gratuluju 
Není tady
Hani , velká gratulace k vlasatému klučinovi a bezproblemové hojení bříška 
Není tady
Pinky, děkujeme za vzkaz a moc blahopřeju k Lukáškovi!!! Jak to všechno letí... Je to pár dní, co tu Hanča psala, že neví, jestli už jet do porodnice a teď je už Lukášek na světě... 
Není tady

Tereza82 napsal(a):
Pinky, děkujeme za vzkaz a moc blahopřeju k Lukáškovi!!! Jak to všechno letí... Je to pár dní, co tu Hanča psala, že neví, jestli už jet do porodnice a teď je už Lukášek na světě...
Teri..to mně zase připadne jako včera, kdy mi poslala fotku asi ze 3. měsíce..a už má mimi !!
Sakra..já ještě nechci rodit !!!! 

Není tady
Taky moc gratulujem a přejem Lukáškovi a mamince spooooustu zdraví a štěstí !!!!!!
Není tady
Ahoj snažilky, těhulky a maminky. Moc moc vám děkuji za všechny gratulace-nějak mě to dostalo
Dneska nás pustili z porodnice, tak se teprve rozkoukávám. Lukášek vážil 3,60, ale kolik měřil-to nevím. Jelikož byl koncem pánevním, tak se to prej neměří, protože mu nechtěli násilím natahovat nožičky. Všechno se ale brzo srovná. Na propouštěcím listě jsem vyčetla 49 cm, tak nevím, jestli to jen tak napsali nebo už ho změřili. Mám si říct dětskému lékaři ať mě ho změří. Jsme z něho s manželem nadšeni-je úžasnej. Hned jak se zaběhnu v domácím prostředí, napíšu vám slohovku o mém porodu.
Ještě jednou děkuji Pinky, že vám to sem dala vědět. Pinky moc děkuju.
Není tady

Haničko, ještě jednou gratuluju
A je skvělý, že jste to zvládli a že máte Z Lukáška radost 
Jak já ti závidím. Já jsem pořád 2 v 1, tak už bych to taky chtěla mít za sebou. Těším se až poreferuješ. Pa pa
Není tady
Hanino, moc moc gratuluji k vlasáčkovi Lukáškovi. Ať krásně roste a je zdravoučkej. Tobě přeji, ať si brzo fit a samé krásné chvilky s malým. 
Není tady