|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holky, tak Vám sem překlepávám sms od Haniny, která mi před pár minutama přišla !! Ještě teď mám husí kůži, jak mě to vzalo !!! 
" Ahoj Pinky. Vyřiď prosím na Babinetu, že se nám dnes ráno císařským řezem ve 2.39 narodil syn Lukášek. Jsme v pořádku, Lukášek je jak malá opička-vlasatej-prostě krásnej. Užila jsem si kontrakce a teď si ještě užívám císařský řez-je to síla, ale miminko za to stojí. Moc děkuju Hanina"
Doufám, že se nebude zlobit, že jsem to sem celé tak "okopčila" 

Moc jí k Lukáškovi gratuluju a přeju hodně zdravíčka a ať jsou brzy doma a fit 

PS: Teď ještě přišel dodatek, že se císař dal předkpokládat, protože byl mrňous koncem pánevním
a že vše popíše podrobně !!
Zárověň mě napadá, že vůbec nevím váhu a míru !! Ale to je fuk, už jí nebudu otravovat....potřebuje odpočívat 
Hlavně, že je maličkej v pořádku a ona taky 
Upravil(a) Pinky (4. 11. 2006 12:36)
Není tady
Pinky tak že moc gratuluju... už jsme se nomhly dočkat... že jo holky. Tak ať je brzy v pohodě a maličkej ať krásně roste.
Není tady
Krááása
!!!!! moc moc blahopřeji !!! mé kamarácdce se dnes narodila v 7 ráno holčička
takže dneska je mimnkovský den !!!! hodně zdravíčka
!!!
Není tady
Moc gratulujeme k dalšímu babinetímu miminku! 
Tak ať dělá rodičům jen samou radost a maminka ať je brzy fit!
Gabča s Adámkem
Není tady
Haninko velká gratulace, tak nakonec císař, ale hlavně že jste to zvládly, moc jsem na Tebe myslela, tak si se dočkala a už máš Lukáška v náručí, moc Ti závidím, už bych chtěla taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Já jsem dneska nějaká naměkko a hned u všeho bulim, samo že teď taky....
To byl fofr, jestli se nemílím, tak Hani psala včera kolem půl dvanáctý v noci, že jí praskla voda. Moc gratuluju a přeji hodně zdraví.
Není tady
To je fajn!!!!! Hlavně , že jsou v pořádku! Gratuluji !!!!!!!
Není tady
moooc gratuluju!!!
Není tady

veliká gratulace, hlavně že jste to zvládli a jste zdraví

Není tady

Hani, to je úžasný
Moc, moc k Lukáškovi gratuluju 
Není tady
Hani,gratuluji k Lukáškovi,přeji brzké zotavení po císaři,hodně pohody a mlíčka malému.

Není tady
Hani teda to je mazec... Bulím jak želva, ty už to máš za sebou... Tak nakonec fakt císař, ale hlavně že jste oba OK. Moc na tebe myslím a jako obvykle jsem v tvém závěsu... Podle všeho jsem do 14 dnů v HK na sále na císaři taky...
Tak se drž a užívej si svého Lukáška, pá

Není tady
Hani, tak jste to úspěšně zvládli, GRATULUJI moc k malému Lukáškovi, hlavně se brzy po císaři uzdravte, odpočívejte. Hodně štěstíčka a zdravíčka vám oboum.
Není tady
To je nádhera, moc moc gratuluji a Lukáškovi přeji hlavně zdravíčko a hodně mlíčka od maminky.
Teda Hani, to byla ale rychlovka
O půlnoci jsi tady ještě psala a doslova pár minut na to byl malý na světě 
Není tady
Moc moc gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a ať Lukášek dělá radost mamince a tatínkovi!!!
Není tady
Hani taky veliká gratulace a hodně zdravíčka Vám všem a ať se brzy zotavíš po císaři!
Není tady
parada
ked si predstavim, že este vcera v noci písala, že nevie ci to už na nu ide, alebo nie, potom si isla umyt vlasy a už iba napisala, že jej odtiekla plodová voda a trielila do porodnice, blahoželam k syncekovi ! 
Není tady
Gratulaci posílám statečné mamince a malému vlasatému Lukáškovi
Ať ti dělá samou radost a bříško se brzy zahojí!
Není tady
Moc velka gratulace k Lukaskovi, at jste oba dva zdravi a hlavne stastni
Není tady