Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 3. 11. 2006 18:30

Hannah
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 3. 10. 2006
Příspěvky: 529

Děti a mobil

Milé dámy ,jistě jste slyšely o učitelce, na kterou podali rodiče oznámení pro krádež,jelikož zabavila jejich synovi,žáku ZŠ, mobil.Chlapec totiž nahrával děti jak na WC vykonávají potřebu,převlékají se apod.Na opakované napomínání chlapec nezabíral. Přístroj by byl samozřejmě předán rodičům. Snímky a záznamy vůbec, které si děti a mládež dnes posílají nebo vystavují na netu aniž by o tom mnohdy jejich oběti věděly jsou otřesné.Co by jste dělaly jako rodič fotografa.Vzaly dítěti(puberákovi) mobil hned po prvním školním incidentu nebo čekaly na ono zabavení a udaly učitelku jako zlodějku?A co jako rodič nebohé oběti,čůrající,kálející,brečící před zraky všech kamarádů , spolužáků a bůhví jakých šmíráků? Předem děkuji za vᚠnázor.

Není tady

 

#2 3. 11. 2006 18:54

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1548

Re: Děti a mobil

Hannah, každý soudný rodič by fotícího potomka spacifikoval a mobil zabavil na neurčito.... Učitelka udělala dobře. Bohužel vím, že jsou takový rodiče, kteří si myslí, že jejich dítě je bezchybné a to potom fakt stojí za to. Zažila jsem takovou jednu scénu na rodičáku a divila jsem se, že tu matku někdo z rodičů neutne během hysterického proslovu.


Iveta X

Není tady

 

#3 3. 11. 2006 19:34

Bezda
♥------
Místo: okr.Rychnov.n.Kn.
Registrovaný: 2. 11. 2006
Příspěvky: 23

Re: Děti a mobil

Stoprocentně s Tebou souhlasím. Kdyby to udělalo moje dítě, dostalo by doma pěknou "držkovou"(samozřejmě slovní) a mobil by byl na hodně dlouho tabu. Taky znám spoustu rodičů, kteří si myslí, že to jejich zlatíčko je absolutně bezchybné. Pracuji jako vychovatelka ve družině a jednoho krásného dne nás seřvala maminka, že se jejímu synáčkovi ztratily b ty. A jak je možný, že si cizí dítě nevšimne, že si na nohy bere úplně jiné boty. A závěr to druhé dítě si vzalo stejné boty v jakých ráno přišlo, jen byly o půl čísla menší. Ale ten hysterický záchvat té matky jen tak nezapomenu.

Není tady

 

#4 3. 11. 2006 20:18

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1548

Re: Děti a mobil

Bezdo, dcery jsem se pak doma ptala o co šlo a ona mi vysvětlila, že syn té histerické matky byl silně sprostý na učitelku HV, ona mu navrhla důtku a třídní učitel mu jí dal, jelikož chlapeček toho měl za sebou už víc. Taková opičí láska je potom na obtíž.


Iveta X

Není tady

 

#5 3. 11. 2006 21:19

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12610

Re: Děti a mobil

Bezdo, asi bych také vyšilovala (a to hodně), kdyby ve škole mému dítěti někdo vyměnil boty za menší, případně za nějaké křusky.  Vůbec by se mi nelíbilo, pokud by mé dítě mělo nosit boty po někom.  Je mi jasné, že družinářky ani učitelé za to nemohou, ale....     Já bych své dítě nejdřív zmlátila, že si nedává na své věci pozor a pak bych řádila jako černá ruka.

A telefon - za nás to byly knížky, hradčky a já nevím co všechno, zabavované učitely, vracené na konci roku. Dnes to jsou holt mobily.  V tom případě bych zašla za učitelkou a požádala jí, o vrácení mobilu a  dítěti bych vrazila (v rámci toho, že chci mít přehled, kde se vyskytuje) nějaké staré pádlo, jen na volání a smskování.  To, že by asi dostalo pěkné kázání, o tom ani nemluvím.


Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

 

#6 3. 11. 2006 22:56

Bezda
♥------
Místo: okr.Rychnov.n.Kn.
Registrovaný: 2. 11. 2006
Příspěvky: 23

Re: Děti a mobil

Frigo, já vím, že to není příjemné. Ale děti mezi 1. - 3. třídou  si asi jaksi nevšimnou, že mají botičky o půl čísla menší nebo větší. A samozřejmě se to ihned 2. den dohledává. A vždy se to dá do pořádku. A ta maminka,co si na nás vylévala zlost neměla ani páru o tom jaké boty její dítě nosí. Na nás řvala, že má fialové a oni přitom byly modré. A myslím, že kvůli tomu, že si dítě zamění boty,ho zmlátit určitě nepomůže. Spíš záleží na rodičích, jestli  si to pohlídají.

Není tady

 

#7 3. 11. 2006 22:58

Bezda
♥------
Místo: okr.Rychnov.n.Kn.
Registrovaný: 2. 11. 2006
Příspěvky: 23

Re: Děti a mobil

Iveto X, přesně tak. Jenomže i tací rodičové mezi námi jsou a s tím my asi nic nenaděláme. Jenom si z toho můžeme vzít ponaučení.

Není tady

 

#8 6. 11. 2006 10:23

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Děti a mobil

Ad ty doby..tak na to si pamatuju, za komunistů běžně mívala polovina třídy stejné boty, protože víc modelů jaksi nebylo k mání. A pletlo se to úplně běžně.

Já si pamatuju, že v první třídě jsem měla stejnou aktovku se spolužačkou a naprosto suverénně jsme odešla domů s tou její. Že je něco špatně jsem zjistila až když jsem jí doma otevřela a místo obvyklého bordelu tam byl vzorný pořádek :-)). A to jsme měla z boku jmenovku a všechno.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů