|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Spunte, ještě jednou velká gratulace k Leničce, přeju jí do života hlavně zdravíčko a štěstíčko, Tobě hodně mlíčka!!!!! Porod byl tedy síla a dlouhý, ale jste holky šikovný, že jste to tak dobře zvládly!!!!!!!!!!!
Není tady
Gratuluji k holčičce,hlavně hodně zdravíčka a mlíčka a rychlé hojení.

Není tady
Pinky, srovnávat můžu, jenže jsem si u obou porodů vybrala horší variantu s nějakýma komplikacema.
U císaře je to šup šup a většinou bez klasických kontrakcí ( ale já si je bohužel užila). Jenže pak je hojení delší a o jizvě víš podstatně delší dobu.
U normálního porodu jsou bolesti síla, ale za pár dnů o ničem nevíš.
V první chvíli jsem měla na krajíčku je sama o císaře požádat, měla jsem toho dost a poslouchat každou půl hodinu, že ještě vyčkáme jestli to zvládnu, nebo půjdu na sál nebylo nic moc. Ale jsem opravdu ráda že jsem držela jazyk za zuby. Momentálně skoro ani nevím že mě šíli.
Gio, rodila jsem u Apolináře. Sálu jsem si užila víc než dost a musím je jen chválit a chválit. 
Upravil(a) spunt (5. 11. 2006 22:39)
Není tady
Ahoj spunti, seš statečná holka, že jsi to takhle zvládla! Trvalo to dost dlouho, viď. Tak Vám holky přeju hodně zdravíčka a štěstí v životě!!!
Není tady