27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
to jde az tak rozlozit? jujda, clovek se tu nauci veci:-)))) taky ho mam a tohle me nikdy nenapadlo jojo jsem natvrdla mamina:-)
Není tady
Tynas napsal(a):
Babu napsal(a):
Tynas Emitex 3v1 mam jeste jsme ho neprubli mala ma 17 dnu a jak bylo hnusne tak jsme ven nesli. Ja jsem normalne natvdla, ale prosim popis mi podrobne kdyz oddelam ten spodni dil tak jak to presne pouzijes?????? To jen vezmes a nacpes to do kocarku vzdyt je to male??
Kdy ten fusak rozdělí, tak má spodní část, vrchní část a pak tu část, co je pro větí mimi, co mají třeba u botičky a jako podívka u není flees, ale usák.Tu jsem jetě nepouila.Spodní část( tu, na které jsou ty díry na popruhy a dá se dát i jako podloka do autosedačky, jsem vzala samotnou,protáhla jsem skrz ty díry popruhy od sporáku a na tom Luky leel.Je to dlouhé cca 74cm.Do hlubokého kočárku by se pro tenhle učel dala pouít třeba rychlozavinka, nebo nějaká podloka.Do sporáku u ale díky popruhům nejde pouít, proto jsem pouila ten spodní díl fusaku ,aby bylo od zad Lukovi teplo.V tom sporáku toti jetě skoro leí.Jinak byl přikrytý dekou a v nánoníku.Snad u zní srozumitelně.
ahaaaaa !!! já myslela ,e jsi pouila ten konec... na ty noky ..a ten dala do kočárku
ale ted u je mi to jasné
dobrý tip !!! dík
Není tady
Petřičko,
to je v poho..radi jsem si to po sobě la přečíst, jestli jsem to nepopsala poprvé moc zběsile ten prodlu. díl na noky mám jetě zabalenej, ale moooooná...e by se dal pouít jako kapsička na miniturní mimi
to u jsme z toho emitexu vytvořily společnýma silama 4 v 1
Není tady
Tynas napsal(a):
Petřičko,
to je v poho..radi jsem si to po sobě la přečíst, jestli jsem to nepopsala poprvé moc zběsileten prodlu. díl na noky mám jetě zabalenej, ale moooooná...e by se dal pouít jako kapsička na miniturní mimi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to u jsme z toho emitexu vytvořily společnýma silama 4 v 1
no vidí..mohly jsme napsat do Emitexu a poadovat provizi za patent
!!!!! je to ale fakt dobrý nápad:) určitě to vyuiji..i kdy..ted mě napadlo..e to vlastně u výbavy ke sportáku mám
no jo..je tam taková vloka..co s dá připnout na nánoník... hm..to neva..budu to střídat
!!!
Není tady
Jo Emitex je fajn,hlavně ta spodní část odnímatelná ale na tuhí zimu jsem pořídila tenhle Britax http://www.funbaby.cz/eshop/kocarky/pri … rightblue/ je fajn teploučký a hebký
Není tady
já měla fusak 3v1 od Aestheticu a byla jsem mooooc spokojená.
Není tady
my měli koupený Aestetcový outdoor fusak a bomba, děcka ho potom pouívaly jako spacák, ale vyuila jsem ho i na saně, kdy děcka byly malinkatí.
Není tady