Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 11. 11. 2006 22:31

vydrychka
♥♥-----
Registrovaný: 1. 10. 2006
Příspěvky: 89

Re: Chci si pořídit pejska

Měli jsme Francouzského ovčáka /briarda/, o "výběh" na chatě vůbec nestál, pouze když jsme se celá rodina přesunuli z chaty ven na zahradu. Když jsme zůstali vevnitř a zavřeli dveře, stál tam jak trdlo na schodech a čekal až ho pustíme do chaty. Dostali jsme ho když mu byly cca dva roky /přibližné určení věku veterinářem/ od jedné "paní" která ho týrala, bylo to hrozně vděčný zvíře, i když bych to nedoporučovala lidem kteří nemají moc zkušeností. Až budu mít možnost pořídit si dalšího psa, určitě si vyberu v útulku. Chce to ale se opravdu dobře rozmyslet, občas chodím venčit útulkové psy a nad některými případy mi zůstává rozum stát, např. lidé kteří jsou upozorňováni že pes kterého si chtějí vzít se pere s jinými psy a oni ho po pár týdnech vrátí že se pere. Ten nᚠse taky rval /celé ty dva roky byl zavřený v jednom bytě a neměl kontakt s jinými psy/, přesto se to dalo zvládnout. Ve dvou letech neuměl jediný povel, jen slyšel na jméno, později jsme ho naučili všechny základní povely které by pes měl umět ale často je neumí ani psi vychovávaní od štěňátka.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů