6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přítel tím taky trpí od malička, kdy se narodil, byl celej osypanej a potom měl fleky na předloktí a vude kde se to potí. Ani nevim jestli mu to něčím mazali, ale jetě dneska (je mu 27) mě v noci vzbudí jak má ruce nahoru a drbe se ve spánku. A kdy vyleze ze sprchy je celej flekatej a do půl hoďky to zmizí. Proto nemůeme ani nikam do bazénu nebo rybníka..
Peko Kačce se taky udělala vyráka na prdýlce, spí pupínky a pořád přibývali. A bylo to vlhčenýma ubrouskama. Kdy jsem je vyměnila, tak to jako zázrakem zmizelo.
Není tady
Ahojky,
jak se pozná atopický ekzém? Je spíe suchý nebo mokvající? My máme jakoby suchá místečka zarudlá, se lutýma stroupečkama na hrudníčku a trochu na kolínkách a taky se nám dělají luté stroupky ve vlasech.... doktorka nám na to napsala excipial krém na promaování a do koupele Oilatum roztok.....
Ale teď je to pár dní se mu to na hrudníčku trochu zhorilo, tak zkouím úplně přestat pouívat avivá - jen prací práek Lovela. A taky budeme koupat jednou za 3 dny a uvidíme. Zatím se mi nechce běhat po doktorech azkouet jednu mastičku za druhou.....
Není tady
Sunflower, exém u mého malého probíhá v několika stádiích. Nejdřív mu kůe zrudne a to si ji hodně krábe a pak je spí suchá, po ránu není tak červená a do večera zase červená je. To co popisuje asi exém je.
Ve vláskách je to seborreatická dermatitita. Je celkem nekodná, stačí občas promastit hlavičku olivovým olejem a pak vyčesat hustým hřebínkem (tak jsme to odstraňovali my). Ne najednou, přes fontanelu jsem se bála.
Lovelu bez aviváe pouíváme taky.
Juráka kojis? Pokud ano, zkus vynechat klasické alergeny ve své stravě, hlavně kravské mlíko.
Jestli u je na UM, tak můe pomoci kdy změní značku na Nutrilon Pepti, ale to předepisuje i lékař, jinak je to dost drahá záleitost.
Není tady
Já měla dceru do 1 roku alergickou na kravské mlélo a tudí musela jíst Nutrilon (asi Pepti, to u si nepamatuju, přecejen u to je 7 let). Jen chci poradit, e jsem si u své pojiovny (ZP Ministerstva vnitra) zaádala o proplácení tohoto mléka a platili mi to úplně celou dobu.
Není tady
Není tady