27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím, má někdo doma tento typ trouby? Mám stále dojem, e se mi patně zapínají spirály nahoře. Jsou tam dvě, jedna po obvodu a jedna uprostřed.Při zapnutí pečení "shora i ze spodu" se zahřeje nahoře spirála po obvodu a ta uprostřed zůstává studená.Není vadná, protoe kdy zapnu pečení "jen shora", zahřívá se zase jen prostřední a ta po obvodu ne.U jsem se radila i s opravářem, ale ten říkal, e to FAGOR "asi" má tak nastavené. Nezdá se mi to, protoe mi zůstává prostředek plechu vdy málo upečený, i kdy zapnu pečení s ventilátorem. Také v návodu k obsluze, kde je volič programů, je symbol pro pečení "jen shora" stejný jako horní symbol pro pečení "shora i ze spodu".Take si myslím, e by při zapnutí "shora i ze spodu" měla hřát horní prostřední spirála a ta po obvodu ne.Pomůe mi někdo?Moc děkuji.
Není tady
A zkouela jsi přímo wwwéčka FAGORU napsat to tam jako dotaz? My Fagory prodáváme u asi sedmým rokem jako spotřebiče do naich kuchyní a nikdy s tím nebyl problém.
Mám taky FAGORKU u sedmý rok a taky jsou dvě spirály nahoře, ale věří e jsem si nevimla jestli pečou obě Taky jsem se dívala e na grilování má jiný znak ta vrchní spirála VVV a jinde má znak VVVV Zkusila jsem to zapnout jestli nezapomenu napíu ti jak jsem dopadla
Není tady
Tak ti můu napsat, e jsem vyzkouela víc těch programů na pečení a ejhle mě zase haví jen ta vnitřní spirála Ale peče docela dobře
To jsem ti asi moc nepomohla co??
Není tady
666salome napsal(a):
Tak ti můu napsat, e jsem vyzkouela víc těch programů na pečení a ejhle mě zase haví jen ta vnitřní spirála
Ale peče docela dobře
To jsem ti asi moc nepomohla co??
Není tady