29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mám dnes nějak moc dotazů
tak prosím ještě o pomoc v tomto.
kupovaly jste si ty poporodní kalhotky jednorázové? je jedno jaká značka, narazila jsem na chicco, docela fajn cena.
a co ty vložky, máte zkušenost s nějakými nebo je to jedno jestli poporodní či normální? Kolik je třeba mít balíků do porodnice?
děkuji
Není tady
pupíčku, já jsem ráda za tvé dotazy, protože se vždy přiživím....
Není tady
lei já totiž mám napsaný seznámek co vše bych měla mít a pomalinku si zjištuji ceny a tak, navíc před vánocema chci něco objednávat z www.lekarna.cz tak jsem si říkala, že už to vezmu jedním rázem a nakoupím i něco tam.
okoukávám kde co koupit a nechci vyhazovat zbytečně penízky tak at vím co je třeba a co ne
Není tady
Podle mě jsou lepší ty síťované kalhotky. Měla jsem troje - kupovala jsem je v lékárně, troje stály kolem 80,- . Dobře schnou, takže během chvilky byly po vyprání suché. A více kusů bych ani nepotřebovala. Jsou vzdušné, nikde netlačí. Používala jsem je ještě doma celé šestinedělí. Jinak vložky by měly být ty poporodní, nesmí být lepící. Balíček stojí kolem 30,- a je jich tam 20ks. Když jsem pak krvácela už méně, tak jsem používala klasické.
Není tady
Jo a do porodnice jsem brala tři balíky těch vložek. Ale já tam byla sedm dní a vystačily mi.
Není tady
pupí, metřík jsem si před chvílí předělala, taky se mi moc líbí. kočárek máme herqules pro dvojčátka, přišel mi ze všech dvojčatových nejsnadněji ovladatelný. Mají ho na www.babyexpert.cz , můžeš ho omrknout a říct mi tvůj názor. Máme ten modrý.
Není tady
lei moc pěkný, i cenově se dá, fakt se mi líbí, ono je těžké něco pro dva špunty. Jen nevím jak ty takový křehoučká potlačíš takový kočár :-)
Není tady
Pupí, já zas tak křehoučká nebudu... Už mám 67 kg a to jsem začínala na 56 kg před stimulací na IVF a těhotenství jsem začínalal na 59 kg. A copak ty, jak přibíráš? A jak ti vůbec je?
Není tady
lei no mám ted 65 takže 3kg navrch, ale cítím se jak balonek
hezky tu váhu bereš hopem, tak to má být, byla jsi moc tenoulinká, až ti to člověk mohl závidět :-)
já se ted těším na další ult, jsem hrozně netrpělivá
pak napiš co jste koupili s mužíčkem, jo
Není tady
já jsem v tvém týdnu měla taky kolem 4 kg navíc a teď to najednou skočilo...jo jo napíšu jak pořídíme
Není tady
Tak holky to vám to utíká co?Já si pamatuju,jak jsem sbírala všechny informace a teď se sem pomalu nedostanu.Máťa je jako čert,všude je ho plno. Jinak vložky do porodnice jsme neměla-u Apolináře jsou k dispozici.Záleží kde budete rodit,stačí se informovat v porodnici jak to tam chodí.A kalhotky jsem měla síťované jednorázové jsou úžasné měla jsem je i v šestinedělí doma.Koupila jsem je normálka v lékárně,ale už nevím za kolik.Doma jsem už měla jen slipovky,protože jsem nebyla šitá a hojila jsem se krásně a už jsem jen špinila.Kamarádka měla Ria a byla spokojená.Tak to asi taky záleží jak vám co sedne.
Není tady
Ja mela jednorazove kalhotky polske od Canpol babis je jich tam 5ks a stoji to kolem 60kc. Urcite bych je neprala v porodnici nebyl cas neco prat jedny na dem mi krasne vystacili. A vlozek jsem mela v porodnici asi 4 baliky porodnickych a ted jeste manzel kupoval 4 baliky. Porad hodne krvacim asi proto ze mam ty injekce na redeni krve. Ale vlozkama nesetrim bojim se najakeho zanetu. Taky jsem mela 4 role toal. papiru do porodnice - mela jsem 4 vrstvi co nejjemnejsi. A taky doma ho pouzivam. Radim vzit s sebou i kdyz v porodnici treba bude at mam co nejjemnejsi.
Není tady
Taky radim síťovaný kalhotky, jsou supr a my dostali v porodnici jeden balík vložek a zbytek jsme museli mít vlastní - dva balíčky.
Normální vložky nejsou prodyšný a šití se špatně hojí!
Není tady
My jsme měly v porodnici veliký balík vložek na každém pokoji a každý si bral kolik potřeboval.Z domova jsem neměla ani jednu.Jen jsem měla své vložky do podprsenky a ty kalhotky a pro mimi vlhčené ubrousky a pár plínek -tam jich dají asi 5 na den a když jste tam déle,tak musíte mít svoje.
Není tady
Já měla vložky k dispozici. Domů jsem si koupila ty samu. Jsem spokojená. Ale zásoba končí, budu muset vyrazit na nákupy. NOrmální vložky mají dole igelit, takže se lépe zapaříte a tudíž hůř hojíte, ale záleží na tom jak moc jste šité. Po císaři jsem používala klasické vložky.
Není tady
Jednorázové kalhotky jsem použila v porodnici, stačily mi 2 balíčky po třech. Doma jsem potom používala ty síťované pratelné, kupovala jsem je také v chiccu.
Vložky jsme v porodnici dostávali, ale doma jsem těch poporodních (SAMU) spotřebovala několik balíků, takže radím koupit do zásoby.
Není tady
Ahoj holky těhulky já jsem měla taky ty sítované kalhotky a poporodní vložky z lékárny . Vložek jsem spotřebovala 4 balíky , ale já jsem více krvácela a kalhotky troje . Nedám na to dopustit byly super . Lepící vložky jsou v porodnici naprd jsou neprodyšné . Držte se těhulky a držím palce
Není tady
Vložky jedině Fair-anionové, nic jiného tak pěkně nesaje a nemá léčivé účinky v době po porodu, po menstruaci, při problémech, prostě pořád..
Není tady
Babu napsal(a):
Ja mela jednorazove kalhotky polske od Canpol babis je jich tam 5ks a stoji to kolem 60kc. Urcite bych je neprala v porodnici nebyl cas neco prat jedny na dem mi krasne vystacili. A vlozek jsem mela v porodnici asi 4 baliky porodnickych a ted jeste manzel kupoval 4 baliky. Porad hodne krvacim asi proto ze mam ty injekce na redeni krve. Ale vlozkama nesetrim bojim se najakeho zanetu. Taky jsem mela 4 role toal. papiru do porodnice - mela jsem 4 vrstvi co nejjemnejsi. A taky doma ho pouzivam. Radim vzit s sebou i kdyz v porodnici treba bude at mam co nejjemnejsi.
Taky jsem měla kalhotky Canpol babies, ale během prvních 2 dní jsem je ušpinila všechny, tak ty poslední dvoje jsem dokola prala a uschlo to skoro hned. Taky doporučuji jemný toaletní papír a místo ručníku použít po sprše papírové utěrky.
Není tady
je tu někdo kdo by poradil aktuálně nějaké dobré poporodní kalhotky a vložky?
Není tady
Spíš než na poporodní kalhotky a vložky se zaměř na kojící podprsenky. V tom prvním případě si vystačíš s tím, co používáš doteď, v tom druhém už nikoli
Není tady
Jejda, já jak blbě vidím, tak jsem četla "popolední".
Není tady
Není tady
každý podle svého
Není tady
Aspoň je vidět, jaká jsem čistotná
Není tady